MSCHIC

tiistai 16. helmikuuta 2010

Tein Lotan vinkkaamana tilauksen viime viikolla MSCHICille, josta sai rekisteröitymällä 30euron arvoisen lahjakortin, jolla saa tilata meikkejä, mutta postikulut tulee itse kustantaa. Itse sain tilailla meikkejä 2x 30e, koska Mika rekisteröityi kanssa ja tilasi mulle ripsarin ja face canvasin lahjaksi :-)

Tilaukseen meni

Baked mineral foundation: Baked Mineral Foundation on aivan uudenlainen mineraalimeikkivoide. Peittävä, helposti levittyvä ja luonnollinen. Baked Mineral Foundation sisältää valoa taittavia ainesosia sekä antioksidantteja, ja se sulautuu ihosi sävyyn täydellisen luonnollisesti..

Face canvas: Ylellisen liukuva rasvaton geeli, jolla teet samettisen “kanvaasin” ihon ja meikkivoiteen väliin. Face Canvas tasoittaa ihon pienet epätasaisuudet ja luo täydellisen pohjan meikin tekemiselle. Pieni tippa riittää koko kasvoille.


X rated mascara: Extra tuuheuttava, syvän musta ripisiväri. Jumbo-harja, jolla saat upeat ripset helposti myös keskinkertaisista ripsistä. MSCHIC ylpeänä esittää tämän kolmen vuoden tuotekehityksen helmen. MSCHIC kouluttajien suosikki!
 
Innolla jo ootan noita meikkejä ja varsinkin meikkivoidetta. Alkaa jo vanhat olemaan vähän liian vaaleita solkun takia :-)
 
Mulla on nyt hyppäri ja sen jälkeen espanjaa! En oo lukion ekan vuoden jälkeen sitä lukenut, joten vähän jännittää miten se onnistuu :-D


EDIT//:

Lisäsin kovan kysynnän vuoksi Adidakset huuto.nettiin! Kohde on auki 5päivää ja lähtöhinta 10e. Postikulut 9e eivät sisälly hintaan. Käykää kaikki kiinnostuneet huutamassa :-)

27 kommenttia:

  1. minäkin tein tuonne aiemmin tilauksen, mutta oon vähän huolestunut siitä miten noita tuotteita riittää, kun tulee varmaan aika lailla tilauksia :S

    VastaaPoista
  2. anonyymi, niimpä! varsinkin toi face canvas saattaa loppua :-(

    VastaaPoista
  3. Mä en ehtiny ajoissa ilmottautua joten sain vaan 30%-alennuskupongin, harmi. Eikös nuo ole niitä samoja meikkejä, mitä on Seppälässä? Aattelin sieltä kattoa etukäteen vähän esim. meikkivoiteiden värejä ja sitten ehkä tilata.

    Tosin ostin tuommosen "face canvas"-jutun vähän aikaa sitten nimellä primer (Superdrugista about vitosella), mutta vaikka siitä innoissani bloggasinkin ja se oli pitkään ostoslistalla niin on kyllä jäänyt aika pitkälti käyttämättä.

    VastaaPoista
  4. Mä kans aloin tekemään tilausta tuonne, mutta tuota 30€ lahjaa ei enää saa. Se on peruttu just tollasten väärinkäyttöjen takia, niinku sinä teit.

    VastaaPoista
  5. poppet, niin se saattaa mullakin käydä :s mutta eiköhän silloin kun tarvii kestävän pohjan tuota käytä :)

    VastaaPoista
  6. anonyymi, onko väärinkäyttöä jos poikaystävä tilaa mulle ja maksaakin ne? En nyt tiedä.

    VastaaPoista
  7. Hitto ku en ite tajunnu laittaa Henkkaa rekistöröitymään haha. :D

    VastaaPoista
  8. kiitti, ku sinunlaisten ihmisten piti ruveta ahneeks, ni muut ei saa tuota etua.. kerta sanoit että poikaystäväsi rekisteröityi, niin aivan samalla tavalla se on sen kolmenkymmenen euron edun saanu, eikä se siitä maksa ku ne postikulut

    VastaaPoista
  9. Mä muistaakseni jonkun blogista luin, että noi ei mitenkän hirveen erikoisia meikkejä oo, mutta haluun kyllä kuulla sit sun mielipiteen ehdottomasti! :)) Ps. sun ois pitänyt moikata mua mäksyssä! :( :p

    VastaaPoista
  10. Voitko vaikka täällä blogissa kertoa, et kui noi meikit on toiminu sit kun oot vaan saanu ne ja käyttäny hetken aikaa :)?

    VastaaPoista
  11. Kyllä toi kuulostaa just semmoselta väärinkäytökseltä minkä takia monet muut jäi ilman meikkejä. Vai sait sinä pojan liittymään naisten meikkikaupan asiakkaaksi :)

    VastaaPoista
  12. Kyllä se nyt aika väärinkäyttöä on että ilmaiseksi tilailee meikkejä juuri sen 30 euron edestä oikein koko suvun voimin. On tainnut ahneus vähän iskeä. Ja ei, en ole katkera koska itsekin tilasin meikit ihan vain sen yhden kolmenkympin edestä enkä esimerkiksi pyytänyt poikaystävää tilaamaan lisää. Voisi ehkä vähän miettiä ennen kun tekee typeryyksiä. Tämän saman ilmiön takia meikkejä ei enää saakaan sen rahan edestä mitä on luvattu. Mutta jos oot tyytyväinen niin mikäs siinä..

    VastaaPoista
  13. hei voisitko tehdä tosta face canvasista sit jonkun arvostelun, ku sain kans vaan sen -30% alejutun ni tilaisin sen jos on hyvää :)

    VastaaPoista
  14. Eihän tuossa muuten mitään väärää olisi jos poikaystäväsi olisi sattunut tilamaan ne sulle sattumalta, mutta uskon että olit vähän vihjannut poikaystävällesi asiasta :) Henk.kohtainen mielipiteeni on, että tälläisiä tarjouksia käytettäisiin 1/per asiakas niin mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan niistä.

    VastaaPoista
  15. Väärinkäytös kuitenkin ja tarjous on peruttu.

    VastaaPoista
  16. harmi kun tulee silti tuommoisia väärinkäytöksiä, itekki olin just tekemässä tilausta mut tadaa. :-D periaatteessa ei oo väärinkäytös toi sun juttu, mut periaatteessa tuskin mika rekisteröityis tonne ja itselleen tilaisi. :-D mut onneks sä kerkesit hyödyntään ton! lucky you :)

    VastaaPoista
  17. Just tollasen takia se 30 euron etu muutettiin -30%, kun samoille ihmisille tilattiin meikkejä eri käyttäjillä, ärsyttävää!

    VastaaPoista
  18. Ahneella on paskanen loppu. :)

    VastaaPoista
  19. Multakin meni toi kolmenkymmenen euron tarjous ohi. Vähän harmittaa kun etua väärinkäytettiin niin paljon, että se piti muuttaa, mutta minkäs teet. :S

    En sitten päätynyt tilaamaan mitään, sillä olisin vain halunnut kokeilla MSCHICIN meikkejä, (erityisesti rajausväriä) koska ne ovat itselleni uusi tuttavuus, mutta taipumuksenani ei ole tilata sikaa säkissä, kun siitä jää vielä huomattava summa itselle maksettavaksi (ainakin näin opiskelijabudjetilla :D). Odotan siis mielenkiinnolla arvosteluasi meikeistä! :)

    VastaaPoista
  20. Jotenki tosi rumaa hyökätä tolleen Mikaelaa kohtaan. Ei ole maailman itsekkäin teko, veikkaan että suurin osa teistäkin vois tehdä noin :) It`s not a big deal.

    VastaaPoista
  21. mä kyllä ainakin sain vielä tänään -50 % alennuksen eikä mitään -30%. itse ajattelin tilata jonkun siveltimen. :)

    VastaaPoista
  22. mikset vastaa aikasemmissa postauksis kysymyksii ????

    oon monee kertaa yrittän jo kysyy sun pidennyksist!

    VastaaPoista
  23. hahaa, ei se musta ainakaan mitään väärinkäyttöö oo jos poikaystävä tilaa sulle :D samalla tavalla esim ruokakaupasta tulle ostettua sokeria tai kahvia montamonta pakettia sillee et jokainen perheenjäsen käy maksamassa ne erikseen vaikka hintalapussa lukeeki et 2kpl/talous. Mun mielestä paljon itsekkäämpää ois ollu se, et kukaan bloggaaja ei ikinä ois blogissaan sanonu et tuolta voi tilata "ilmasia" meikkejä.

    VastaaPoista
  24. Rauhottukaa nyt hyvät ihmiset, turhaa vouhotusta taas =DDDDDD Olisitte ollu nopeampia!!

    VastaaPoista
  25. Hahah ku moni vetäny herneet nenää "väärinkäytöstä" :D

    VastaaPoista
  26. HUUUOOOOOHH, itsepähän eivät asettaneet MSCHICIN päässä mitään rajoituksia tyyliin 1tilaus/talous, 1tilaus/PARISUHDE tms :D:D Oma mokansa, etteivät ottaneet huomioon, että tilauksia varmasti tulee superpaljon kun kyseessä on tuollainen tarjous! Ei tuota tilausta heidän ehtojen mukaansa edes voinut väärinkäyttää, sillä mitään rajoituksia ei ollut:-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela