Monki&Bikbok

maanantai 22. helmikuuta 2010

Huomenna koittaa kauan odotettu abiristeily Tukholmaan ja keskiviikkona pääsee katsastamaan naapurimaan vaatekaupat :-) Plussaa siitä, että lähetään vasta nyt risteilylle, on että tää on itse järkätty ryhmämatkana, mennään Ruotsiin sekä päästään ihan maihinkin :-) Can't wait!

Katselin äsken Bikbokin ja Monkin valikoimaa ja ihan kivoja juttuja oli.

Erityisesti kollaasissa olevat Monkin yksilöt on ihania!

Joku muu lähdössä tiistaina Silja Linellä Tukholmaan? :-)

12 kommenttia:

 1. Mä kävin muutama viikko sitten Tukholmassa mutta en löytänyt Bikbokista yhtään mitään vaikka sinne menemistä odotin ehkä eniten :D. Monkista löysin kivan pannan mutta olis nyt luullut että olisin löytänyt muutakin :). Ehkä joskus toiste.

  VastaaPoista
 2. hei milloin postaus tulevaisuuden suunnitelmista, olis ihana saada iteki inspistä! :) ihana blogi, vaikutat niin aidolta ja symppistyypiltä ! :)

  VastaaPoista
 3. toivottavasti on mukava reissu! :)

  VastaaPoista
 4. tykkään seurata blogiasi. en vain ymmärrä miksei asioita voi sanoa mahdollisimman yksinkertaisesti. "Plussaa siitä, että lähetään vasta nyt risteilylle, on että tää on itse järkätty ryhmämatkana, mennään Ruotsiin sekä päästään ihan maihinkin :-)" ?! ymmärrän ajatuksen, mutta lause on kuin joku kieliopillinen hirmumyrsky :D No bad feelings, okay?

  VastaaPoista
 5. kivaa reissuaa :) oi ihanii noi jutut !!

  VastaaPoista
 6. Teillä on varmasti hieno abiristeily tiedossa, mutta olin juuri itse ihan virallisella abiristeilyllä niiin voin sanoa että oli mahtavat bileeet! :) Mutta hauskaaa matkaa!

  VastaaPoista
 7. kivan näkösii vaatteit ! :)
  onko sulle jo tullu se mschic:in face canvas ?
  jos on tullu/ei oo viel tullu ni kerrotko sitte blogissa millane oli ku oon ehk itekki ostamassa sen :)) sry tosi epäselvä kommentti :s

  nii ja pidä hauska risteily ! :)♥

  VastaaPoista
 8. Siis symphonylla ? :D
  Mä lähden wanhojen risteilylle just sillä !

  VastaaPoista
 9. ASiasta kukkaruukkuuun minkä kokonen se sun Rippimekko on ? :)Ja oliko kallis?

  VastaaPoista
 10. Ainakin oman kokemuksen perusteella voin sanoo ettei jääny abiristeilystä mitn käteen sillon pari vuotta sitten, jengi oli aivan liian seipäässä eikä ollu ees hauskaa :D uskon siis et tollanen teiän "yksittäinen" reissu ois sata kertaa kivempi :) ja luv your blog !

  VastaaPoista
 11. Hei,onko noissa Bikbokissa ja Monkissa minkälainen hintataso verrattuna perus hm&ginarticot:iin? Mitäs muita kivoja kauppoja Tukholmassa on, mitä kannattais käydä kattomassa? Itekin oon tässä keväällä lähössä käymään Tukholmassa, sillä kyselen. :D

  VastaaPoista
 12. täytyypi sanoa että sulla on erittäin hyvä maku. ja vielä isoiso kiitos siitä blogiarvonnasta, paketti oli ilmestynyt tänään postilaatikkoon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela