Essie, Opi & MAC

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Itse olen tällä hetkellä shoppailemassa Tukholmassa, terveisiä täältä! Tässä tulee kummiskin ajastettu postaus, jossa esittelen Jenkeistä ostamani kynsilakat.

RAKASTAN kynsilakkoja, ja niitä multa löytyy varmaan 40 (pitääkin muuten laskea joskus) ja ehdoton lempparini on pinkin eri sävyt, joita mulla on useita.

Opin lakat:
Passion- täydellinen nudelakka, joka antaa ihanan roosan sävyn kynsille. Mulla on kynnet vähän värjäytynyt tummien lakkojen takia, mutta tää peittää ne hyvin ja kynsistä tulee kauniit.

Big Apple red- Klassinen punainen kynsilakka. Vanha on jo ihan kokkareinen ja melkein loppu, joten tää tuli tarpeeseen. Kuvassa lakkaa on vain yksi kerros.

Strawberry margarita- IHANA! Tästä tuli heti ensimmäisellä lakkauskerralla yksi ehdottomista lemppareista. Tulee näyttämään upealta ruskettuneen ihon kanssa :-)


Essien lakat:
Chubby cheeks- Ihana korallinen lakka. Kuvassa vain yksi kerros, joten sävy ei ole niin vahva kuin tulee käytössä olemaan

Exposure- fuksiaan vivahtava lakka. Lempparisävy :-)

Mint candy apple- Täydelline mintun värinen lakka. Vaaleampi ja mintumpi, kuin Barry M-yksilö (mint green)

MACin lakka
Seasonal peach- Vähän peittävämpi nudelakka

Älkää sitten nähkö painajaisia noista mun lakkauksista :-D Laiskotti vähän ja tuli sohittua miten sattuu. Pääosassahan ovat sävyt, eikä tekniikka, eikö?


EDIT//:

Tän piti tulla eilen, mutta ajastus jotenkin vammaillut :-( Sori! Äsken kotiuduin risteilyltä ja palailen illalla tai huomenna :-)

21 kommenttia:

  1. ihania lakkoja, varsinkin toi mintunvihreä! :-)

    VastaaPoista
  2. Pitäis päästä itsekin ostamaan uusia lakkoja, kevät vaan jotenkin vaatii uusia ja kivoja kynsilakkoja vanhojen tilalle! :)

    VastaaPoista
  3. toi mintunvihree on ihana, samoin toi Strawberry margarita :)

    VastaaPoista
  4. Vaikka pidätkin ilmeisesti paljon lakoista ja tykkäät lakkailla kynsiäsi niin pitää kyllä sanoa että et ole siinä kovin taitava :/ Tosi sotkuset kynsinauhat, luulisi että kun niistä kuvat tännekkin laitat näytille niin vähän siistimmin tekisit ja puhdistaisit ylimenneet lakat.. Ihania värejä kyllä, sopii tosi kivasti lyhyisiin kynsiin kaikenlaiset hauskat värit (: Ja vaikka sanoit että pääasiassa on sävyt eikä lakkaus ni kökkö lakkaus kyllä vähän vetää huomion pois siitä väristä :S

    Anteeksi nyt tästä :D Oon kynsinatsi.

    VastaaPoista
  5. ei oo lakkaus tekniikassa kehumista =D=D=D==D=D=DDDDD

    VastaaPoista
  6. himoitsen tollasta mintunvihreetä lakkaa:) ehkä löydän tollasen joskus jostain

    VastaaPoista
  7. Kuinka paljon maksaa opin lakat?

    VastaaPoista
  8. toi eka lakka on just sen sävyistä mitä oon etsinyt! =)

    VastaaPoista
  9. Strawberry margarita on ihanan värinen. :)

    VastaaPoista
  10. hei! sulla on aina tosi kivat kynneet!varsinkin ku teet niiihi seepra/gepardi kuvioita,voisitko tehdä postauksen missä esittelet tavan jolla niitä teet?==)=) ihana blogi!

    VastaaPoista
  11. Tosi kivoja lakkoja! Mutta osaisitsä sanoa, että löytyykö esim. noi monki ja bikbok siitä tukholman keskusta, vai pitääkö lähteä jonnekkin kauemmas? Jos täytyy, niin osaatko neuvoa jotain hyvää kauppakeskusta, tai jotain.. Mullakin odottaa tukholman reissu, ja viimeksi kävin 2vuotiaana :-D Pointtina siis, missä parhaat shoppailu kaupat?

    VastaaPoista
  12. ai kappas,shoppailet=D

    VastaaPoista
  13. Mä en oikein osaa käyttää punaisia lakkoja mutta toi O.P.I:n punanen näyttää aivan ihanalta. Tykkään myös tietysti tuosta Essien Mint candy applesta, ihana :).

    VastaaPoista
  14. jotkut vois lopettaa ton valittamisen tosta lakkauksesta. jos ihan meitä varten on lakannu kynnet 7x peräkkäin ja on menny vähän lakka yli, ni voi kauheeta
    :-D kyllä tosta ihan hyvin saa selvää.

    VastaaPoista
  15. Saako noita essien lakkoja Suomesta, jos saa niin mistä? Tai saako niitä tilattua jostain? Olis kiva jos vastaisit kun yhteenkään kommenttiini et ole ikinä vastannut(:

    VastaaPoista
  16. Oliks Opit halvempii Jenkeis?

    VastaaPoista
  17. "Shimmer sanoi...

    Vaikka pidätkin ilmeisesti paljon lakoista ja tykkäät lakkailla kynsiäsi niin pitää kyllä sanoa että et ole siinä kovin taitava :/ Tosi sotkuset kynsinauhat, luulisi että kun niistä kuvat tännekkin laitat näytille niin vähän siistimmin tekisit ja puhdistaisit ylimenneet lakat.. Ihania värejä kyllä, sopii tosi kivasti lyhyisiin kynsiin kaikenlaiset hauskat värit (: Ja vaikka sanoit että pääasiassa on sävyt eikä lakkaus ni kökkö lakkaus kyllä vähän vetää huomion pois siitä väristä :S

    Anteeksi nyt tästä :D Oon kynsinatsi."

    ----

    "Älkää sitten nähkö painajaisia noista mun lakkauksista :-D Laiskotti vähän ja tuli sohittua miten sattuu. Pääosassahan ovat sävyt, eikä tekniikka, eikö?"

    Tais Shimmeriltä mennä jotain tosi paljon yli hilseen. Tässä postauksessa oli ainoastaan tarkotus esitellä lakkojen väriä, ei lakkaustekniikkaa. That was the point! Tottakai Mikaela nyt sillon kun kynsiänsä lakkaa niin silloin aina lakkaa tarkemmin, mutta nyt kun oli pointti vain esitellä lakkojenvärit niin ei ole niin justiinsa mihin niitä sohii. Argh! Ihan karvat nousee pystyyn kun pitää viilata pilkkua vaikka ei mistään mitään ymmärtänyt...

    Ihania lakkoja Mikaela :) Hyvä maku sinulla!

    VastaaPoista
  18. Että ihmiset jaksaakin sössöttää :D Yhet valittaa paskasta lakkauksesta, ja sit toiset rupee mussuttamaa siit valittamisesta, huhhu! Ärrrsyttää tollanen.

    Toi mintunvihree on.. LIIAN ihana, voi luoja! Helvetti sentään, eikö tollasia oikeesti löydy muualta kuin ulkomailta?

    VastaaPoista
  19. jessica: kiitti :)

    ritu: jep, keväällä tulee ainakin mulle aina himo käyttää kirkkaita värejä kynsissä :)

    rita: :)

    shimmer: kyllä mä putsaan pahimmat pois ja lakkaan tarkemmin, jos jätän lakat sormiin. Yleensä vaan otan kuvat tänne heti lakkauksen jälkeen. Ja tänkin postauksen lakat pysyi sormissa sen pari min, koska esittelin vaan värit, enkä siksi jaksanut mitään super siistejä lakkauksia tehdä :)

    anonyymi: ei ole ei

    irina: ton tapaista taitaa olla ainakin isadoralla :)

    rubytuesday: suomessa n. 15,90e :)

    viivi: niin on!

    anonyymi: toi on kyl täydellinen nudelakka :)

    anonyymi: jep :) yks lemppareista

    anonyymi: oon ne tehnyt Konadeilla ja jep, voin tehdä postin siitä :)

    anonyymi: me löytyy ihan helposti T-centralin lähettyviltä isoilta ostoskaduilta :) ja yks bikbok on siinä t-centralin ns. tunnelissa

    anonyymi: jep

    i'm lacking: :)

    pleez: niimpä...

    sucker: mä en tiedä yhtään saako niitä suomesta :s en ainakaan oo törmännyt missään. Ja ainakin ebaysta on jotkut tilannu :)

    anonyymi: oli! 7$ kpl

    linda root: jep. noh, jotkut jaksaa valittaa. ja kiitti :)

    cc: en tiiä :(

    VastaaPoista
  20. "CC: että ihmiset jaksaakin sössöttää :D Yhet valittaa paskasta lakkauksesta, ja sit toiset rupee mussuttamaa siit valittamisesta, huhhu! Ärrrsyttää tollanen."

    mitäs ite teet :D valittamista tuokin. tosi ärrrrsyttävää

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela