Too tired

tiistai 26. tammikuuta 2010 Uusi roosa nauha-laatta sekä uudet hoitosuihkeet ja hiusväri pidennyksille. Eipä muuta tänään. Nyt nukkumaan, liian väsynyt postaamaan mitään muuta.

9 kommenttia:

 1. Onko noi suihkeet tositosi hyvät pidennyksille? Mistä sun pidennykset on?
  Ite tilasin uudet pidennykset parin kk tauon jälkeen ja pitäis löytää jotku tosi hyvät tuotteet niille, ettei ne oo heti huonona.. :)

  VastaaPoista
 2. Mua ärsyttää TODELLA paljon se et miten kauan sulla menee aikaa ennen kuin vastaat postausten kommentteihin. Ei tee mieli kommentoida edes, kun aina saa oottaa vastausta vähintään kaks viikkoa. Eihän yhen postauksen kommentteihin vastaaminen vie aikaa kuin 5 minuuttia?

  VastaaPoista
 3. menikö tuosta laatasta rahaa itse järjestölle? :-)

  VastaaPoista
 4. Elisse: mä en noista suihkeista tiiä, mutta oli niin hyvässä tarjouksessa niin siksi ostin :) Pitäisi kyllä kosteuttaa

  anonyymi: Voi anteeksi. Aina ei vaan ole aikaa tai jaksa vastata jos on osa vielä sellasia vittukommentteja

  anonyymi: mä en itseasiassa oo varma! Mietin samaa eilen ite. Toivottavasti :)

  VastaaPoista
 5. kui usein värjäät hiuksii? sul ei oikein ikinä näy juurikasvuu:)

  VastaaPoista
 6. Roosa nauha -laatoista menee noista emalilenkkisistä 1,5 euroa Syöpäsäätiölle, ja sitte sellasista zirkonisista 2,3 euroa. :)

  VastaaPoista
 7. Pelkäsin, että blogisi taso laskee ja bloggailusi vähenee, kun Mika tulee intistä ja niin on selvästikin tapahtunut, so sad ):

  Esim. postaat ensin sunnuntaina ja seuraavan kerran vasta tiistaina (normaaalisti on tuttunut näkemään uusia postauksia päivittäin) ja kaikenlisäksi postaus on NÄIN lyhyt, so so so sad >:

  VastaaPoista
 8. Joo mutta voisit ajatella vähän lukijoitakin. Ei kaikki oo niitä vittukommentteja. ja jos postauksen teet niin se 5min lisää panostusta ei tunnu missään jos vastailet edellisen postauksen kommentteihin. Huoh -.-

  VastaaPoista
 9. anonyymi: Ehkä 3-4kuukauden välein :) mulla on oma tukka niin tumma, ettei näy selvää tyvikasvua ikinä tässä mustassa värissä. ja mun tukka kasvaa TÖRKEÄN hitaasti:(

  taru: ok :)

  anonyymi: kultapieni tiedän :( oon yrittäny mahdollisimman paljon postailla, mutta varsinkin tällä viikolla on postailu ihan retuperällä.

  anonyymi: tiiän. anteeksi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela