R.S.

maanantai 11. tammikuuta 2010

Olen monesti Stureplania ja muita ruotsalaisia sivuja selaillessani törmänny Rebecca Simonssoniin ja hänen pukeutumistaan ei voi kun ihailla! En ehkä ihan itselleni vastaavia asuja pukisi, mutta VAU! Itseen iskee ja lujaa Rebeccan tyyli.

Kuvat Rebeccan blogista.


Mitä mieltä te olette?

Äää oon ihan turhaantunu. En oo pitkään aikaan jaksanu panostaa pukeutumiseen ja ärsyttää kun ei mitään kuvattavaa päivän asuista pahemmin ole. Inhottaa tää talvi kun ei jaksa yhtään miettiä vaatteita ja koskaan ei ole tarpeeksi lämmin. Kesä tule jo! Tai mulle henkilökohtainen stylisti.

16 kommenttia:

 1. Olihan tuola seassa muutama oikein kivakin asu, mutta oikeastaan järkytyin suurimmasta osasta :-D En IKINÄIKINÄ lähtis julkisille paikoille esim. kokovartalopitsisukassa :D vitsi mikä sana..

  VastaaPoista
 2. Huisin kaunis nainen. Ekassa kuvassa erityisesti ihanat vaatteet ja kolmanneksi vikassa kuvassa missä keltainen tausta, erottuu kasvot kauniisti.

  VastaaPoista
 3. Ei iske sitten ollenkaan. Itse pidän niin paljon klassisemmasta tyylistä, että en voisi kuvitellakkaan tuollaisia tamineita itselleni, mutta jokainen pitää eri asioista ja viihtyy eri tyyleissä. Sopii Rebeccalle, mutta ei minulle :)

  VastaaPoista
 4. aika järkyttävä vosu :DD eikä edes mitenkään lady gaga -henkisiä nuo housuttomat jutut tai mitään, näyttää vaan tosi halvalta ja ällöltä.

  VastaaPoista
 5. tuli vaa mielee et tunnetko galleriast semmost ku janeå ku se näyttää iha samalt ku sä (samalaiset hiukset,samantapane meikki, samoi vaatteit jne.) oon monesti huomannu koulussa et sil on samat vaatteet mitkä on esiintyny sun kuvissa täällä blogissa siis että sil on ollut seuraavana päiväönä ihan samanlainen asu ku sulla :-) mietityttää et ootteko siskoja vai kuinkas,et varmaa kyl tunne mut ehkä se on joku sun tosi kova fani :---D ps.oot ihana

  VastaaPoista
 6. Upea nainen :) tosi rohkeaa ja omaperästä pukeutumista

  naurattaa hieman toi Kissie tossa yhessä kuvassa :D

  VastaaPoista
 7. Vau hieno homma, kyllä meitä lukijoita riittää! Tuosta rebekasta ja sen asuista ja olemuksesta tulee mieleen joku courtney love kohtaa lady gagan- tyyli :D

  VastaaPoista
 8. ei voi muuta sanoo ku että halvan näköstä on!

  VastaaPoista
 9. nättejähän ne on mutta vitun horooo oikeesti !

  VastaaPoista
 10. ällöttävän näköinen ja muutenkin liian laiha, näytti kävelevältä luurangolta!

  VastaaPoista
 11. Hui, noihin asuihin tarvitsee kyllä ihan killerikropan! Mutta rohkeita valintoja, varmasti persoonallisia ainakin..

  VastaaPoista
 12. luulee olevansa joku gaga,,haha en tykkää..

  VastaaPoista
 13. Muuten ihania vaatteita,mutta en tykänny vikojen kuvien olkatoppauksista. :s yyh...Ei oo jotenkin mun juttu.

  VastaaPoista
 14. Onpa suoraan vittumaisia kommentteja tosta muijasta täällä tullu!! Minusta tuo nainen on älyttämän kaunis! Ja lueskelin tota niin löysin, että hän on "vain" 158cm pitkä, joten se on musta ihan sopivan kokonen..

  VastaaPoista
 15. ois kiva ko vittu vastaisit näihi kommentteihi joskus -.-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela