OHI ON!

lauantai 9. tammikuuta 2010

 Eilen juhlistettiin Mikan TJ 0 sen yhden inttikaverin kanssa Tikkurilan Pingviinissä (heheh :-D). Oli tarkoitus mennä isolla inttimies porukalla Helsinkiin Armakseen, mutta kaikki kusas ja miehet halus mieluummin olla vaan kotikulmilla. Lopulta suunnattiin Sannan ja Paulmannin kanssa sinne Pinkkuun.

Ilta oli tosi onnistunu, tanssittiin ja pidettiin kivaa. Ja sain yheltä Mikan siellä olleelta inttikaverilta Ohi on-tarran, jota kannoin kunnialla loppu illan! Onhan tää inttileskeyden juhliminenkin yhtä tärkeää.

 Tänään nukuttiin pitkään ja syötiin aamupala-brunssi-välipala-lounasta vasta puol 4 :-D


Äsken selailin Volcomilta vaatteita, koska oon luvannut tuoda New Yorkista tuliaisiksi pari Volcomin tms hupparia ja t-paitoja Mikalle.


 Samalla mietin, mitä merkkijuttuja haluan sieltä itselle tuoda ja vähintään Converset (tai parit), värikäs Adidaksen tuulipuvuntakki ja verkkatakki sekä Niken (tai Puman/adidaksen) värikkäät tennarit.
 
Lisäksi oon miettiny, jos kotiuttaisin aidot mustat Uggit sieltä, joilla on netin mukaan n.140€ hintaa Atlantin toisella puolella.

Vitsit, Nyciin on enää 26päivää! Ootan niin innolla sitä. Varsinkin Emmin New Yorkin postaukset sai mut odottamaan matkaa entistä enemmän. Ajattelin muuten tuoda jotain kivaa arvottavaa sieltä myös teille, rakkaat lukijani ;-)

Kohta varmaan lähetään ulos syömään rakkauden kanssa kahdestaan ja illalla onkin isot bileet :-) Niistä lisää huomenna kuvien kera (toivottavasti!) Kivaa lauantai-iltaa<3

23 kommenttia:

  1. tosi ihana toi adidaksen tuulipuvun takki!

    VastaaPoista
  2. oho, en ois jotenki osannu oottaa sulta tennareita ja verkkatakkei :o

    VastaaPoista
  3. Oon jo jonkin aikaa lukenut sun blogia, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Tykkään tositosi paljon tästä sun blogista ja jatka samaan malliin! :)

    Noista Uggeista vielä sen verran, että ite ostin viime lokakuussa New Yorkista Uggit n. 100 euron hintaan, että jos haluat päästä halvemmalla niin kannattaa kierrellä noita Ugg -kauppoja, koska ne hinnat vaihtelee aika paljon :)

    VastaaPoista
  4. New Yorkista sen verran, että itse ostin sieltä viime lokakuussa Uggit n. 100 euron hintaan eli jos haluat yhtään halvemmalla päästä niin kannattaa kierrellä Ugg -kaupoissa, koska niissä hinnat vaihtelee aika paljon :)

    ps. tykkään sun blogista tositosi paljon! :)

    VastaaPoista
  5. kauan siis oot nykis ja aattelitko vaan shoppailla siellä?

    VastaaPoista
  6. kivaa iltaa sullekin!=)

    VastaaPoista
  7. Mistä tuo Adidaksen vaaleenpunanen tuulitakki on napattu kuvaan?! Täydellinen! Ja uggbootsdealer.net:istä löytyy myös aika halpoja uggseja, kannattaa käydä kattoo :)

    VastaaPoista
  8. Noi adidaksen verkkatakit on ihania! Iteltä löytyy kans jokunen :) ja psst. Pumalla on vähintään yhtä kivoja :)

    VastaaPoista
  9. Ihana tää sun blogi! Sul on aina kivoja postauksii, ja ootan aina innolla et mitä sul seuraavaks on kerrottavaa!:) Jatka samaan malliin! :-)

    VastaaPoista
  10. jenna: niin on!

    anonyymi: ha, osaan yllättää :) kesää varten noi!

    anonyymi: okei :) pitää yrittää keretä kierrellä!

    jee: kiitos :)

    anonyymi: oon 5päivää ja HELL YA!

    anonyymi: kiitos<3

    suskiä: se on ihan vaan polyvoresta, joten en tiedä :(

    auray: pitää pumaltakin bongailla :)

    VastaaPoista
  11. Joo kannattaa ihmeessä etsiä converset Nykistä. Itse en tajunnut asiaa vasta kun viimeisenä päivänä Nykin reissun aikana, mutta onneksi mummi jäi vielä sinne rapakon taakse sukuloimaan, niin se toi mulle All starit. :-) Eihän ne maksa siellä kun n. kolmekymppiä (euroina). Ihan hullua, kun täällä niistä saa maksaa melkein satasen!

    Ja pidä oikeeen hauskaa Nykissä, se on niin mahtava paikka. Mun sydän jäi ainakin sinne. :-)

    VastaaPoista
  12. Sitten PALJON kuvia sieltä matkalta tänne! :) Kenen kanssa oot muuten menossa?

    VastaaPoista
  13. noi adidaksen takit on ihania!:)

    oon seuraillut blogiasi jo pitkään ja tykkään tästä toosi paljon (:

    VastaaPoista
  14. oon kyllä niin kade tosta sun reissusta! :)

    VastaaPoista
  15. oooi oon nii kateelline sulle sun matkast !! :D

    VastaaPoista
  16. Oon tässä nyt ekaa kertaa lueskellu sun blogia ja kävin läpi useampia postauksia. Täytyy sanoo et sulla on ihan loistava asenne!:) Osaat vastata tosi kivasti kaikkiin kommentteihin, niihin negatiivisiinkin. Ja kiinnostava blogi muutenkin!

    VastaaPoista
  17. iteki oon ollu nykissä 5 päivää ja voin sanoo että tuntu lyhyemmältä ajalta, aika meni tosi nopeesti!
    joten muista nauttii joka hetkestäs siel♥

    "Ajattelin muuten tuoda jotain kivaa arvottavaa sieltä myös teille, rakkaat lukijani ;-)"

    JOOOOOOOO !

    VastaaPoista
  18. Voitko tehä sit kun tuut takas nykist sellasen postauksen et mitä sielt kannattaa ostaa ja mitä mieluummin suomest yms? ku oon lähös kesäl Orlandoon nii ois kiva jo vähän suunnitella mitä ostais :)
    Ainii ja jos näät siel yhtään ghd- muotoilurautaa nii et viittis vilkasta minkä hintasii ne on siel kelasin sellasen kotiuttaa kesäl jos löydän :)

    VastaaPoista
  19. Lomasi tärkein juttu tuntuu olevan shoppailu, mutta suosittelen silti nauttimaan nykistä muutenkin kuin kauppoja kiertelemällä ja rahaa kuluttamalla. Se on niin ihana ja kaunis paikka, ettei oo mitään järkee vaan shoppailla :) Itte olin siellä syksyllä 8pvää, josta shoppailin kunnolla vain 2- muuten poikettiin kaupoissa aina kiertelyn ohessa. Ei yhtään harmita, sillä sitä näki sitä paikkaa niin paljon. Vielä jai kyllä paljon näkemättä. MUKAVAA LOMAA<3

    VastaaPoista
  20. Milloin teet sen aikaisemmin lupaamasi kännykkä- postauksen?

    Olisi myös tosi kiva, jos tekisit pitkästä aikaa meikki- postauksen, sillä minä ja ilmeisesti monet muutkin ovat kiinnostuneita uudesta meikkivoiteestasi :)
    Mutta jos/kun teet meikki-postauksen niin olisi tositosi kiva, jos laittaisit kunnon kuvan meikittömästä naamasta (eikä vain joku, missä katsot alas), jotta näkisi kunnolla meikkivoiteen peittävyyden ja ripsivärin yms. tehon, kiitos jo (toivottavasti) etukäteen! :)

    VastaaPoista
  21. Voitko vastailla ton inttilesken selviytymisopas postauksen kommentteihin? :)

    VastaaPoista
  22. maria: jep! saa parit, ehkä kolmetkin sieltä suomen hinnalla :D

    anonyymi: tietty! Siks otan koneenki mukaan, että saan muistikorttia tyhjennellä välillä :) Lähen isän, äitipuolen, isoveljen ja pikkuveljen.

    anonyymi: kiitti :)

    noona: älä!

    jenni: kyl säki sinne vielä joskus pääset! :)

    jjuly: hömppä :)

    jade: voi kiitos :) kyllä niitä kaikista paskamaisimpia jätän julkaisematta, mutta aika löysällä kädellä näitä läpi käyn.

    caroline: olsin kyllä halunnu olla vähintään viikon, mutta isän synttärit sattu just huonoon aikaan :( ja kyllä tuon sieltä jotain ;-)

    anonyymi: joo voisin tehä :) pitää merkkaa tarkkaa hinnat muistiin etten unohda niitä.

    joo, yritän muistaa bongailla!

    anonyymi: kyllä me nähtävyyksiäkin katellaan tietenkin, mutta silti shoppailu on yksi tärkeimmistä asioista mitä haluan tehdä. Ja samallahan sitä kaupunkiakin näkee :) Isä itsekin sanoi, että pitää tyhjällä matkalaukulla lähteä.

    anonyymi: hyvä ku muistutit tosta kännykkäpostauksesta!

    joo teen:) yritän mahd. nopeasti toteuttaa sen. Tänää itseasiassa piti tehä mut en jaksanukaa meikata koko päivänä :s

    anonyymi: joo :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela