Jos rakastat

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Iltaa ihanaiset<3 Tää päivä on ollut ihan huippu! Leffa, shoppailua, rentoutumista, kahvilla käymistä Mikan ja Joonaksen kanssa, Mika siivosi (oon niin ylpee miehestä :-D) ja kohta aletaan herran kanssa katsomaan leffaa. Tänään ei ole yhtään tarvinnut stressaa mistään. Kaikki hyvin. Täydellistä.


Leffa tosiaan oli Jos rakastat ja tykkäsin tositosi paljon! Suosittelen :-) Leffa ei tietenkään ole mitään ilman herkkuja ja mukana oli viinirypäleitä, Pikku Myy-nameja sekä uutuus Kismet (joka oli tosi hyvää. Kannattaa maistaa).



Zarasta ostin alennuksesta kivan harmaan paidan, 9,95euroa. Kiva peruspaita yksityiskohdilla. Jättää rinnustan vähän löysemmäksi. Näette sitten tulevaisuudessa asukuvissa.



Glitterin alennuksesta tarttui mukaan kiva kultainen paksu sormus, 2,25euroa.

Ja seuraava ostos ei ollut yhtään suunniteltu :-D

Nutrilett 15kpl kasviskeittoa! Kun nyt laihdutus on käynnissä, niin miksen kokeilisi tälläistä. Nämä oli Emotionissa alennuksessa 11,85euroa. Menin tosiaan ekana katsomaan, jos sielä olisi mustia kevytvärejä alennuksessa ja lähdinkin pois tämän kanssa :-D Tuleepahan testattua tälläisetkin.

Nyt aletaan katsomaan telkkaa Mikan kanssa ja sitten nukkumaan. Aamulla onkin hiihtoa liikunnassa! Voi apua, sukset eivät ole tainneet olla jalassa ala-asteen jälkeen. Toivottavasti selviän hengissä...

18 kommenttia:

  1. Hmmm, käytiin eilen katsomassa Avatar 3D näytös ja en todellakaan tarvinut mitään herkkuja, vaikka leffakin kesti melkein 3tuntia. Otin vain soodavettä, josta join pari kulausta. En oo koskaan ymmärtänyt, että kun mennään leffaan niin täytyy olla kauheat mätöt siellä mukana ja sitten niiden perk pussien kanssa rapistellaan. (En tarkoittanut sinua). Muutenkin itsellä on menossa "kuntokuuri", joten herkkuja en ole syönyt yhtään 1.1 lähtien :) Oliko leffa edes hyvä?? Mainoksesta mitä näin, niin en todellakaan menisi ite kattomaan.

    VastaaPoista
  2. saanko kysyä et mitä mieltä sun porukat on sun laihdutuksesta? :)

    VastaaPoista
  3. Itsekin laihdutan ja suosittelen myös Rinbown kasvissosekeittoa! Vain 30 kcal/100g :) Pakasteostastolta löytyy. Ja muutkin keitot, esim Lämmin Kuppi on hyviä ja kevyitä ;D

    VastaaPoista
  4. Nuo nutriletit toimii OIKEESTI äitini joka on ylipainoinen juo noita jonku kuukauden ajan eikä liiku paljoakaan niiin kiloja todellakin on tippunut noitten avulla, mutta kyllä niitä takaisin tulee vähän kun aloittaa normaali syömisen.

    VastaaPoista
  5. mäkään en oo hiihtäny about 5 vuoteen :D kerro sit miten onnistu! =) paita näyttää ihanan rennolta <3

    VastaaPoista
  6. hei kerro ihmeessä sitten kun olet kokeillut, että millasta toi sipulikeitto on ja onko siitä mihinkään!

    VastaaPoista
  7. Mun äiti pitää tuollaisia nutrilett "dieettejä" noilla keitoilla ja pirtelöillä aina silloin tällöin, on hyvin vaikuttanut! Tosin äidillä on reilua ylipainoa toisin ku sulla :)

    VastaaPoista
  8. Aika harhaanjohtavan kuvan olet ottanut tosta sormuksestasi. :D

    Jykevä kihlasormus;D

    VastaaPoista
  9. mäkin haluun tommosen ihanan zaran mukavuuspaidan.. kade! (;

    VastaaPoista
  10. kerro sitte miten noi keitot vaikutti :-) ja ihana toi paita!

    VastaaPoista
  11. Mikä sulla on ka? Entä mille Abiristeilylle oot menossa?

    VastaaPoista
  12. ihana paita! kerrothan sitten onko tosta nutriletista mihinkään, että tuleeko tuloksia ja niin pois päin :>

    VastaaPoista
  13. hei olet nuori ja kaunis..herää kysymys että minki laihdutat? eivätkö vanhempasi puutu asiaan ollenkaaan tai toivovatko he sinusta jotain alipainosta luukasaaa??
    ja ei noi keitot loppujen lopuks tuu toimii ainoo järkevä tapa on syödä se 5 ateriaa päivässä ja liikkua niin saat aineenvaihdunnan vilkastumaan ja kilot menevät terveellisesti pois.

    VastaaPoista
  14. Tää on blogi on siis ihan jotain uskomatonta! Esim, kun mulla on ärtynyt mieli tai jotain muuta vastaavaa,avaan sun blogin ja mieli paranee hetkessä. Vaikka tää sun blogin sisältö ei ookkaan mitään sellasta että "tällä mä piristän ihmisten mielet",mut silti se vaan sitä tekee.:) Jatka ihmeessä kirjottamista. <3:lla Laura

    VastaaPoista
  15. Mun mielestä leffaan ei tarttis välttämättä ottaa herkkuja mukaan. Vaan vaikka vesi tai mehu pullo.
    Ite ennen otin mutta en nykyään ja hirvee rapina vaan leffassa ku kaikilla melkeen :D

    VastaaPoista
  16. olin kattomas just viikko sit ton jos rakastat-leffan ja tykkäsin tosi paljo :)

    noi sun kynnet on muute toosi ihanat ! :) ♥

    VastaaPoista
  17. ELTV: jotku on erilaisia :) ite tykkään et on jotain pientä mukana leffassa. Oli oli leffa tosi hyvä!

    anonyymi: ei ne mitään sano :)äiti on itsekin ikilaihduttaja

    anonyymi: oho! pitää käydä ostamassa :) kiitti vinkistä!

    anonyymi: niinhän ne tekee, koska suurin osa painosta on nesteitä.

    annaaa: haha, no ei oikee onnistunu :D vähä hakusessa se tyyli

    jenni: joo :)

    anniina: :)

    anonyymi: tiiän! :D oli vaan vaikee ottaa vasurilla kuvaa ni otin sit noin päin.

    reetta: :-)

    jessica: ju :)

    anonyymi: keskiarvo varmaan jotain 7luokkaa. en oo kyl laskenu koko lukion aikana. Me ei mennä järkätylle abiristeilylle, mut lähetään silja symphonylla 23.2. :)

    dolly rose: joo :)

    anonyymi: itseä häiritsee oma paino ja ei vanhemmat puutu siihen. Eiväthe tietenkään halua musta mitään alipainoista, mutta he tietää etten oo tyytyväinen itseeni näin ja se aiheuttaa mulle surua, niin tietenkin ne antaa mun laihduttaa

    laura: eikä, ihana kuulla! <3

    Tiia: haha :)

    anonyymi: se oli kyl tosi tosi tosi ihana! <3

    VastaaPoista
  18. Ketä oikeasti kiinnostaa, minkälaisia herkkuja Mikaela/kukaan muukaan ottaa leffaan mukaan? No voihan harmin paikka, jos leffateatterissa vähän karkkipussi rapisee - sehän näyttää tarkoittavan sitä, että kyseinen törkimys ei kerta kaikkiaan pärjää ilman possuttelua leffan ajan, tai vastaavasti haluaa tieten tahtoen häiritä kaikkia muita elokuvissa kävijöitä.

    Jos omat korvat ovat niin herkät, ostakaapa valkokangas videotykillä kotiinne ja nauttikaa elokuvaelämyksestä silkassa hiljaisuudessa, syöden vaikkapa sitä appelsiinia ja juoden vesijohtovettä. Aamen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela