Empty

tiistai 19. tammikuuta 2010


Tänään ei ole mitään ihmeellistä. Aamulla nukuin pommiin kahden tunnin ohi, olin kotona hinnoittelemassa kirpparikamoja ja vein niitä sinne. Nyt viimeiset pari tuntia oon viettänyt aikaani rahoja pyöritellen, tosin en omiani, vaan abiristeilyyn meneviä.

Ihan outo olo kun tilillä on oman 30euron lisäksi se päälle 6 000e :-D Tulee aina sellanen wou-olo kun menee kattomaan tilin saldoa. Sen jälkeen tuleekin se masennus, kun muistaa ettei rahat ole omia.

En muuten suosittele kenellekään jonkun risteilyn järjestämistä. Ihan mieletön homma! Onneksi nyt ollaan loppusuoralla :-)

Ja fiilikset on facebook-statuksen mukaiset.

Nyt oottamaan Salkkareita ja sen jälkeen suunnataan salille Mikapupen kanssa. Huomiseen muruset<3

8 kommenttia:

 1. hehe, ite pidättäydyn tommosista vastuullisista hommista ihan suosiolla! mutta risteilyä ootan kyllä silti innolla :) millä laivalla teidän lukio risteilee ja koska?

  VastaaPoista
 2. Hahah, joo mä voin niin vahvistaa myös tuon, että risteilyn järjestäminen on aikamoista! Järjestin viime vuonna Vanhojen risteilyä Riksun lukiolle. Siinä oli hommaa!

  VastaaPoista
 3. Ai kenen rahoja ne sitten on? O__________O

  VastaaPoista
 4. Epistä et lähette tukholmaan abiristeilylle!! Meiän koulu lähtee helvetti tallinnaan, eikä me ees saada mennä maihin vaan se laiva on siin satamassa lillumassa:D mahtavaa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  Ai kenen rahoja ne sitten on? O__________O

  :D:D:D:D: vitu tomppeli !
  osaaksä lukea?

  VastaaPoista
 6. Mä hoidan meiän lukion abiristeilyä ja voin kyllä yhtyä tohon, että sitä hommaa en toista kertaa vapaaehtoisesti ottais harteilleni! :D

  VastaaPoista
 7. anonyymi: hihi :) mennään Silja Linella tukholmaan 23.2.

  anonyymi: (Y)

  laura: no on joo!

  anonyymi: silja linen :)

  jennym: haha ;-)

  anonyymi: :)

  krista: no älä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela