e-Style

torstai 21. tammikuuta 2010


Kävin tänään käyttämässä joululahjaksi saamani lahjakortin e-Style kasvohoitoon ja oli ensimmäiseksi kosmetologikäynniksi tosi positiivinen ja hyvä! Ei kipua ollenkaan ja iho tuntuu selvästi pehmeämmältä.

Ai mikä ihmeen e-Style?

e-Style

Ihmiset ympäri maailman etsivät ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin. Ihmiset ansaitsevat parasta ja estyle on ratkaisu heidän ongelmiinsa tässä hetkessä. Veltostunut iho, couperosa, häiritsevät ihokarvat.. on olemassa monenlaisia iho-ongelmia rypyistä akneen. Aiemmin ihonhoitolaitteet sopivat vain yhteen käyttötarkoitukseen, nyt tilanne on toinen. estyle on vallankumouksellinen laite, jonka avulla pystytään vastaamaan kasvavaan ihonhoidon kysyntään ja tarjoamaan asiakkaille kysytyimpiä hoitomuotoja.


Miten e-Style toimii?

estyle -menetelmässä yhdistyvät huipputeknologia sekä mukavuus että tehokkuus. Menetelmällä saavutettavat tulokset perustuvat patentoituun FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymään elôs-teknologiaan. Syneron, luotettava lääketieteellisen teknologian yritys, kehitti estyle-menetelmän tarjotakseen asiakkaille mahdollisimman miellyttävää ja turvallista hoitoa. estyle hyödyntää infrapunavalon ja radioaaltojen yhteisvaikutusta optisen energian kokonaismäärän alentamiseksi. Määrä on jopa 60 % pienempi kuin muissa samankaltaisissa laitteissa. estyle on siten yksi markkinoiden turvallisimmista ja tehokkaimmista kauneudenhoitoalan laitteista.


ELÔS-teknologia ja turvaominaisuudet:

Aktiivinen ihon lämpötilan tarkkailu
Syneronin kehittämä ominaisuus varmistaa hoidettavan henkilön turvallisuuden ja mukavuuden tarkkailemalla lämpötilan vaihteluita iholla hoitojakson aikana.

Tarkasti valikoiva hoidon kohdistus.
Laitteen hoito-osa hoitaa vain ja ainoastaan halutut alueet, ympäröivään ihoon ei kosketa. Hoidettavan henkilön olo on mukava niin hoidon aikana kuin sen jälkeenkin.

Kosketusjäähdytys varmistaa hoidettavan henkilön hyvinvoinnin ja rentoutumisen hoidon aikana sekä hoidon kokemisen miellyttävänä.

Nämä toiminnot takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja mukavuuden sekä tehokkaan hoitotuloksen.


e-Style hoitaa tehokkaasti seuraavia ongelmia:

Ihon kiinteytys.
Juonteet ja veltostunut iho. Parantaa ihon joustavuutta, pehmentää hienot juonteet että syvät rypyt lisäämällä kollageeni- ja elastiinisäikeiden solutoimintaa. Menetelmä luottaa elimistön omiin, luonnollisiin paranemisprosesseihin. estyle kohdistaa infrapuna- ja radioaaltoenergian hellävaraisesti ihon syvempiin kerroksiin. Hoito on miellyttävin tarjolla olevista ihonkiinteytysmenetelmistä. Tulokset näkyvät heti.

Karvanpoisto
Häiritsevät ihokarvat. Pyörteinen lämpöenergia kohdistuu karvatuppeen ja vaurioittaa sitä. Infrapunavalo ympäröi karvatupen lämmittäen sitä ja aiheuttaen sekä karvan että sen juuren irtoamisen. Poistaa kaikenväriset karvat ja sopii kaikille ihotyypeille, myös tummalle iholle. Elôs-teknologian avulla hoito on värisokea. Ajan kanssa karvankasvu heikkenee ja loppuu yleensä kokonaan.

Ihon uudistaminen
Verisuoni- ja pigmenttimuutokset sekä rosacea. Auringolle ja sään vaihteluille altistuminen aiheuttaa ikään liittyviä ihomuutoksia. Hoito elvyttää ihon rakennetta hoidetulta alueelta, silottaa pieniä juonteita ja parantaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten ulkonäköä. Valikoiva valoenergia imeytyy hemoglobiinin ja pigmentin melaniiniin ja hoitaa näin ihomuutoksia koko vartalon alueella. Pigmenttiläiskät ja pinnalliset verisuonilaajentumat näkyvät iholla erivärisinä alueina ja estyle auttaa vähentämään niiden näkyvyyttä poistaen ne jopa kokonaan. Hoito häivyttää myös arvet ja parantaa ihon väriä.

Aknen hoito
Supistaa talirauhasia, rauhoittaa tulehduksia. Akne rauhoitetaan kohdistamalla hoito talirauhasiin, joiden tuottama ihonalainen talimuodostus aiheuttaa bakteerikannan nousun johtaen ihotulehduksiin. Valo avaa karvatupet ja hapen pääseminen tulehdusalueelle vähentää aknea aiheuttavan bakteerin kasvua. Tehokkaalla aknen hoidolla on kova kysyntä kaikissa ikäryhmissä.

Kaikki nämä neljä kysyttyä hoitoa voidaan nyt suorittaa yhdellä laitteella nimeltä estyle. Laitteen monipuolisuus perustuu elôs-teknologiaan (sähköoptinen synergia). Matalaenergisen infrapunavalon ja radioaaltojen yhdistelmä sekä turvaominaisuudet, kuten aktiivinen ihon tarkkailu, tarkasti kohdistettu hoito ja kosketusjäähdytys, takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja mukavuuden sekä tehokkaan hoitotuloksen. Kauneushoitolassa voidaan nyt hoitaa hämmästyttävän monenlaisia ja yksilöllisiä iho-ongelmia.


Teksi täältä. Sieltä löytyy myös lisää tietoa e-Stylestä.

Hintaa (riippuen hoitolasta) koko kasvojen pelkälle valohoidolle on 100euron molemmin puolin. Omalla paikkakunnallani maksaa kerta 65euroa Joli:ssa ( hintaan ei sisälly kuorintaa eikä kasvonaamiota)


Itselleni tehtiin e-stylellä koko kasvojen hoito+vähän kaulaa sekä ennen sitä kasvojen puhdistus ja kuorinta, sekä valohoidon jälkeen naamio.


Ja tässä ihoni hoidon jälkeen:

  Te ette oikein voi huomata eroa, mutta ihohuokoseni ovat selvästi pienentyneet ja iho, varsinkin poskien, tuntuu todella sileältä. Itselläni on sekaiho ja paikoittain finnejä (nyt vielä oikein kukkima-aika talven pakkasten takia) ja mustapäitä. Poskissa on arpia akneajoilta. Aion ehdottomasti mennä uudestaan, heti kun kukkaro antaa myöten.
 Kaikki vaikutukset eivät näy heti, vaan n.viikon kuluttua huomaa paljon enemmän tuloksia. Niitä odotellessa!


Oletteko itse käyneet kokeilemassa valohoitoa iholle tai muulle kehon alueille?

14 kommenttia:

 1. Käyn ottamassa valohoitoa kropalle 3 kertaa viikossa ihottuman takia.

  VastaaPoista
 2. Mä en ole vielä käyny kosmetologilla,mutta keväällä on tarkoitus mennä.. :)

  VastaaPoista
 3. En ole ottanut valohoitoa, mutta olen todella iloinen että laitoit itsestäsi myös "meikkaamattomana" kuvan :) Hienoa ja rohkeaa. Monet kun esiintyvät blogeissa aina täydessä tällingissä :/ Siis ne jotka naamansa haluavat paljastaa.

  VastaaPoista
 4. Laita sitten myös viikon päästä kuva?

  VastaaPoista
 5. voi sul on ihanan pitkät ripset :---)

  VastaaPoista
 6. mulla on akne nii vois kokeilla kosmetologia.. ei meinaa antibiootitkaan taho auttaa. harmi kun se on niin kallista.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akne hoito ei ole kallista n. 50-65 euroa kerta Tampereella esim. Kauneusstoppi Vivanissa.

   Poista
 7. anonyymi: auts, paha ihottuma sit varmaan :s

  anonyymi: suosittelen! Eka kerta oli kyl jännä :)

  ELTV: voi kiitos :)

  anonyymi: jep, tai aikasemmin jo!

  essisofia: voi kiitti :)

  anonyymi: höh, vähä tyhmää :( Kosmetologi on kyl kallista puuhaa!

  VastaaPoista
 8. Oon käyny viime syksynä ekan kerran kosmetologilla ihonpuhdistuksessa. Ja se sattuu ihan h*lvetisti, siinä kosmetologi nyppii kaikki baaskut kasvoista (finnit ja mustapäät).
  Ja iho punoitti noin päivän, mutta viikon päästä kyllä huomas kuinka iho oli paljon puhtaanpi ja pehmeämpi. Oon menos pian uudestaan, ja vähän jännittää se kipu :S mutta on se sen arvoista. :D

  VastaaPoista
 9. Mie kävin ennen ihottuman takia 3krt viikossa valohoidossa, mutta onneks se parantu :) Johtu viljasta..

  VastaaPoista
 10. aallotar: mä selvisin tosta kärsimysksesta :D Pitää kyl toikin joskus kokea.

  Ansku: apua, että viljasta voi tulla niin paha ihottuma!

  VastaaPoista
 11. sulla luki tuossa yhessä kuvassa et arpia akneajoilta tai jotain sinnepäin. eli sulla on ollu akne nuorempana? voisitko kertoo et miten pääsit siitä eroon? itellä kans aknee ja kokeiltu kaikkee maan ja taivaan väliltä niin ois kiva kuulla mitä sä oot kokeillu :)

  VastaaPoista
 12. Hei kaikille aknesta kärsiville.
  Olen aknesukua ja meidän suvussa on ollut kautta aikojen sairaalloinen akne lähes kaikilla. Itse olen nyt 52v ja hoidan ihoani edelleen. Paras lääke on halpa ja tehokas, A-Vitamin voide. A-Vitamin voidetta saa muutamalla eurolla apteekista ja auttaa varmasti. Hiero voide yöksi kasvoihin. Ensin näyttää että iho pahenee, mutta kolmen päivän jälkeen paranemista tapahtuu silminnähden. Käytä voidetta kuureina ja täsmähoitona yksittäisiin aknefinneihin, ihonalaisiin paiseisiin ja komeettoihin.

  VastaaPoista
 13. Toimiko hoito? En löytänyt päivityksiä haulla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela