Chaos

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Terveisiä kotoa! Pääsin taas kotiutumaan, vaikka oli lähellä että jään tonne jonnekin kehä I tai E75 varteen, kun vitutti koko ajokeli. Ei nähny mitään ja lunta tulee. Kävin siis heittämässä Mikan takas inttiin. Tällä kertaa ei tarvitse olla kuin kaksi yöta ilman herraa, joka pääsee taas tiistaina yölomille loppiaisen kunniaksi :)

Pääsin kotiin ja järkytyin, kun meiän talo näytti tältä. Mistä tota lunta oikein tulee? Hautaudutaan kohta ton alle.


 Otsikolla viittasin huoneeseeni, joka näyttää tältä...
Sänky ja lattia nyt tulee siivottua automaattisesti, mutta vaatekaapin voisi ehkä siivota. Ei oikein meinaa löytyä enää mitään :-D

Käytiin Mikan kanssa tänään kaupassa ja se muisti kun joskus olisin halunnut pienen Halinallen sellaisesta kolikkokoneesta. Tänään satuin vilkaisemaan niitä koneita ja Mika antoi mulle kolikon, että saan nyt sen Halinallen <3 :D

Sama nallukka sieltä tuli, joka mulla onkin jo pehmoleluna :) Tosin vähän eri sävyisenä.

Joskus vähän lapsettaa ja tulee hyvälle tuulelle tollaisesta :)

 Oon ajatellut, jos tekisin ihan oman blogin inspiroimaan mun laihdutusta ja kysyn nyt teiltä, rakkaat lukijat, olisiko teillä kiinnostusta lukea sellaista? Saattaisin tehdä siitä salasanallisen tai vain kutsutuille lukioille, koska en ole ihan varma haluanko jokaisen kanssa jakaa painoni ja muut mittani.

Mitäs ehdotatte?

Nyt alan pikkuhiljaa valmistautua huomiseen koulupäivään :) hirveä mennä sinne taas. Hyvää yötä<3


ps. Tehtiin eilen naamiot Mikan kanssa ja nätisti lähti irti! Tuli ihan jotain kauhufilmi naamari viboja :-D

19 kommenttia:

 1. mun mielestä ois hyvä juttu, jos tekisit erikseen sellaisen blogin :) kiva postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Mua ainakin kiinnostais lukea sun laihdutus blogia :-)

  VastaaPoista
 3. moi!
  oon lukenu sun blogias jo todella pitkään, ja yks syy oli just toi laihdutus.oon kärsiny ite myös syömishäiriöistä,ja onki ollu tosi mukava seurata sun etenemistäs. (:
  joten siis toi toinen blogi olis mun mielestä ainakin tosi hyvä juttu, ja toivoisinj pääseväni sitä seuraamaan.Olen laihduittanut on-off ja jojoillut jo useamman vuoden, vaikka täytyän vasta kesällä 20.nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laihduttaa kesään mennessä kunnolla. tavoitteeni ovat kuitenki realistisia ja haluan tehdä sen tällä kertaa terveellisesti, eikä se varmasti tule olemaan helppoa.siksi olisikin kiva seurata edelleen myös sun edistystä,siitä sais varmasti voímaa,energiaa ja isnpiraatiota.tsemppiä!

  ps,oot hurjan kaunis! <3 tuntuu välilä iohan ku tuntisin sut! :o en siis tarkota mitenkään sillee creepysti, vaan ku oon lukenu niin kauan sun blogia ja on kiva seurata sun kuulumisia,vaikka en ookkaa uskaltanu ennen kommenotida..

  pps,onnea kevään kirjotuksiin!itse sain lakin viime keväänä. (:

  VastaaPoista
 4. Moikka! toi teijän talo näyttää aika samallaiselta ku meijänki:----) mut mä oisin kyl halukas lukee sun sitä laihdutusblogia (vaik mikskä sitä kutsuitkaaa:) koska kamppailen ite vähän samallaisten ongelien kansa:--( ja ois kiva lukee jonku toisen mielipiteitä ja tuntemuksia samasta aiheesta:---D
  p. ihana blogi<33

  VastaaPoista
 5. Hei tuli tässä mieleen että onko sulla postausta sun vanhojen tansseista? =) ku kiinnostais nähä millane puku sulla oli ja sillai!

  VastaaPoista
 6. Täältäkin suunnalta olisi kiinnostusta lukea erillistä laihdutus-blogia. :)

  VastaaPoista
 7. Mua ainaki kiinostas tuo laihdutus blogi juttu, vois saada itelle jotain vinkkejä ja innostusta kehiin :)

  VastaaPoista
 8. mun vaatekaappi näyttää myös aina tolta :DD mutta siis muakin kiinnostaisi lukea sun laihdutusblogia! Tee sellainen ihmeessä, saisi varmaan paljon lukijoita:)

  VastaaPoista
 9. Kiinnostais todellakin lukea erillistä laihdutusblogia! :)
  Ite aloin just laihduttamaan ja tarkotus olis saada ainakin 7kg pois kesään mennessä..

  Oon tykännyt muutenki tosi paljo sun blogista, en tosin oo ollu aktiivinen lukija ku hetken vasta, mutta oon kahlannut myös sun alkuaikojen kirjotuksia :)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Musta toi laihdutus-blogi olis tosi hyvänkuulonen juttu :) Mä ainakin olisin sitä enemmän ku kiinnostunu lukemaan, koska musta tuntuu että samaistun enemmän kuin paremmin suhun kaikissa näissä ongelmista. Mulla nimittäin ollu bulimiaa satunnaisesti ja välillä ei niin satunnaisesti. Oon kanssa iteki miettiny, että laihdutusblogi vois inspiroida sitte oikeesti laihduttamaan! :) Hei tsemppiä sulle, sulla on aivan mahtava blogi! Terveisin vakkarilukija joka kommentin henkilökohtaisuuden takia kommentoi näin anonyyminä...

  VastaaPoista
 11. mä olisin kiinnostunut lukemaan :)

  -Princess

  VastaaPoista
 12. Olisin todella halukas lukemaan laihdutusblogiasi, jos sellainen mahdollisuus tulisi(:
  -jane

  VastaaPoista
 13. kiinnostais seurata laihdutustas, ite yritän kanssa kovaa alottaa eli sais vinkkejä ja muutenki kannustusta omaan yritykseen! :)

  VastaaPoista
 14. Muakin kiinnostaisi todella kovasti lukea sun toista blogia laihdutuksesta. Myöskin minä aloin vuos sitte lukee sun blogii siitä syystä ku meillä näytti olevan samanlaisii ongelmia. Mutta onnistuisko myös "ulkopuoliset" sitä lukemaan ku en oo kirjautunu mihkää xD -M-

  VastaaPoista
 15. joo olisin tosi kiinnostunut lukee sitä blogia:)

  VastaaPoista
 16. oi halinallet! söpöä:)<3 ja mua kiinnostaisi sitä blogia lukea että jos kutsutuille blogin siirrät niin olisin hyvin kiitollinen kutsusta!:)

  VastaaPoista
 17. kiitos kommenteista ja blogi pystytettiin!

  VastaaPoista
 18. Lue koko blogi, melko hyva

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela