Vad ska jag välja?

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Meen varmaan huomenna isälle käymään ja samalla pitäisi tietää mitä haluan joululahjaksi. Uuden puhelimen ainakin, mutta tällä hetkellä on muutama ehdokas, joista en tiedä minkä valitsisin.

 Tällä hetkellä on käytössä Samsungin liukukansipuhelin edellisen rakkaani mentyä rikki :-( Harmi ettei sitä ole enää markkinoilla. Kyseessä siis oli Nokia 6500 prism.

Kosketusnäyttö olisi kiva uutuus puhelimeen, mutta periaatteessa taas se vähän pelottaa. Eli sisänsä haluisin näppäimistöllä, mutta sitten taas en. Ääh, en tiedä.

Tässä olisi ehdokkaat:

Samsung s5230

Samsung B3310

Samsung s3650 Corby
 
 Nokia 6730 Classic

Joku näistä tulee pukinkonttiin, enkä vielä tiedä yhtään, että mikä! Kaksi ensimmäistä Samsungia on varmaan kovimmat haastajat. Siinäkin kosketusnäyttö kohtaa perinteisen näppäimistön.

Mitä te suosittelisitte?

31 kommenttia:

 1. Eiks sul muka oo mitään kuvia lauantailta? Siis niistä veljes juhlista

  VastaaPoista
 2. toi samsunging pinkki:-) näyttävä ja ihana, haha, ite haluaisin sen !

  VastaaPoista
 3. Toi Nokia mis on näppäimistö!! Mul justiisa hajos Samsung mis on tollee pari kosketusnäppäintä ja niitten lisäks perusnäppis, mut eipä ne tavalliset näppäimet auta paljoo jos kosketusnäppäimet hajoo j niist tapahtuu kaikki tärkeet toiminnot =( meinaan jos sattuu puhelin vääräs paikas menee toimintakyvyttömäks ni eipä oo kivaa! eli kannatan sellasta puhelinta missä on normaalit näppäimet (ja mieluiten mahollisimman vähä kaikkee turhaa sälää muutenki), huomattavasti pienempi riski on et tavalliset näppäimet hajoo ku tollaset kosketuspaskat :s

  VastaaPoista
 4. ei kannata tota ekaa ostaa! mulla on kaverilla se ja se on tosi heikko puhelin ja tosi muovinen ja tuntuu leikkipuhelimelta :/ ostettii joululahjaks siskolle semmonen samsungin uusi valkonen kosketusnäyttö mikä sulla ei oo tossa listassa ja en kyllä muista mikä sen merkki oli mutta sitä on paljon suositeltu ja vaikuttaa että on hyvä ja toivottavasti sisko tykkää! :)

  VastaaPoista
 5. Jos sulta kysytään jotain, niin etkö vois samantien vastata, kun kommentin oot nähny kerta oot sen hyväksynykki? :o Ei oo iso vaiva

  VastaaPoista
 6. mulla on samsung jet jossa on siis kosketusnäyttö ja itekki mietin aluks että mahtaakohan se kosketusnäyttö kuitenkaan lopuks olla helppokäyttönen mut ei mulla ainakaan oo ollu mitään ongelmaa :) kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen Samsung on ihan huippu! Kosketusnäytössä on vähän totuttelemista, mutta kun sitä oppii käyttään, niin se on paljon parempi ku tavallinen. :-)

  VastaaPoista
 8. Mä suosittelen edhottomasti Samsung s5230! mul itelläni meni joku kuukaus sit kännykkä rikki, ja hankin tollasen tilalle, ja tosi hyvin se on mua palvellu :-) eka olin itekki vähän epävarma ton kosketusnäytön takii, mut kyl sen sit aika nopeesti oppis ja nyt uskaltaa ottaa vähä ronskimmatki otteet ku aluks :-D

  VastaaPoista
 9. Hehee. Ehdotan Samsung s5230. Pukki tuo sen ainakin mulle ja odotan aattoa siks tooosi innolla.:D

  VastaaPoista
 10. Jos mun pitäis noista kolmesta valita niin ottaisin ehdottomasti tuon ensimmäisen, vaikkei mulla kokemusta olekaan noista mistään kolmesta puhelimesta mutta näyttää parhaimmalta :)

  VastaaPoista
 11. ehdottomasti toi ensimmäinen! :) omistan itse sellaisen.

  VastaaPoista
 12. mulla on tuo samsung B3310 ja tykkään ihan tosi paljon ! Kiva kirjottaa viestejä ja muutenkin totuttelun jälkeen tosi helppo käyttää. Eikä oo ihan kaikilla samanlaista :-)

  VastaaPoista
 13. mul on toi samsung s5230 ja ite oon ainaki tykänny tosi paljo ja kyl siihe pelkkään kosketusnäyttöön tottuu helposti:)

  VastaaPoista
 14. jos mä ite saisin valita, niin ottaisin ton ekan! :)

  VastaaPoista
 15. JOO VOISIT JOSKUS VASTATA NOIHIN KOMMENTTEIHIN, OON PISTÄNY SATA KOMMAA ETKÄ IKÄÄ OO VASTANNU, EI SE NYT NIIN VAIKEETA OO!!!!

  VastaaPoista
 16. Kaverilla on toi eka samsung ja siitä ei kyl kovin montaa positiivista kommenttia oo kuullu :D

  VastaaPoista
 17. Samsung B3310 näyttää kivalta, vaikka en ite henk.koht pinkistä tykkää :)

  VastaaPoista
 18. 2 on paras, mielettömän siisti ja erilainen=)) viimenen nokian puhelin on myös kaunis, mut USKO MUA et HALUA VALKOISTA PUHELINTA!!!!

  VastaaPoista
 19. hahaha ai jaa että pappa betalar? luulis että jo 19 vuotias ostais ite kännykkänsä ja vois tyytyä hieman halvempaankin vaihtoehtoon...? ei millään pahalla..
  ei kyl uskois, että oot niin vanha, ku saat vielä kaiken vanhemmiltas. lahjojaki tulee varmaa toistakymmentä

  VastaaPoista
 20. ite ottasin Samsung s5230 =) niin oisko sulla mitään kuvia niistä sun veljen juhlista, jos ehtisit esim myöhemmin postaamaan asu kuvaa tai jotain? :)

  VastaaPoista
 21. Samsung B3310, tässähän on myös kosketusnäyttö, mutta myös näppäimet. Itselläni on se ja on erittäin toimiva ja eipä kovin kalliskaan.

  VastaaPoista
 22. Mitä ne hopean- tai kullanhohtoiset ns. bloggaajapaidat maksavat h&m:ssä?
  Muutkin saavat vastata. :)

  VastaaPoista
 23. Itellä on kans toi eka, iha huippu puhelin, helppo ja nopee käyttää! :) Pelkäsin vähän kans kosketusnäyttöön tottumista mut kyl siihe tottu, eikä enää tunnu yhtään oudolta. :)

  VastaaPoista
 24. mulla on toi s5230 ja oon tykänny tosi paljon! :-)

  VastaaPoista
 25. mulla on toi s5230 ja oon tykänny tosi paljon! :-)

  VastaaPoista
 26. Toi eka Samsung on hyvä. Mul on se, on tippunu muutama kerra asfaltille mut pinta naarmuil selvittii. :D

  VastaaPoista
 27. mul o toi samsungin s5230 ja vaaleenpunasena. voin sanoa että aivan ihana<3 ensin meinasin hankkia tuon samsungin mis on toi näppäimistö mutta sitte ku olin siellä kaupassa kattomassa niitä ni voi kuinka pieni se oli! liian pieni mun mielestä:Dmutta en kiellä etteikö se ois ollu söpö:D

  VastaaPoista
 28. tää ei liity mitenkää tähän postauksee mut ois kiva jos joskus tekisit sellasen arvonta jutun et joku voittais jotain kivaa pientä sälää :D;DD:D;D:DD ?

  VastaaPoista
 29. LG KS360 - edullinen ja hyvä puhelin!!

  VastaaPoista
 30. Sain tnää tollasen samsung s5230, JA TAKAKANTTA EI SAA AUKI KIRVEELLÄKÄÄ! : (
  Saatiiha me se sit loppujelopuks auki, ja on pelkkää hyvää sanottavaa! (:

  VastaaPoista
 31. Mää suosittelen tota ekaa sansungii. Mulla on se valkosena ja rrakastan sitä. inaki omasta mielestäni paljo kestävämpi ku nokialaiset. Mulla oli tota ennen nokia 5530 kosketusnäyttöpuhelin mut se oli iha paska, ei toiminu pakkasel ja meni rikki ku putos rappukäytävän portaille. Ostin ton samsungin ja musta se on tosi kiva ja ennenkaikkee sulonen. ;) Mun mielestä ainaki kivemman näkönen kui tommosen nokialaisen paksut kapulat.

  Eikä tod. tunnu miltään leikkipuhelimelta, siinä on metalliset ne reunat ja se on musta aika painavan tuntunen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela