Tapaninpäivä

lauantai 26. joulukuuta 2009


Huomenna onkin taas se aika vuodesta, kun joulun jälkeiset alet alkaa. Äsken vähän selailin netistä, mitä tarjottavaa kaupoissa on. Oon huomenna menossa Helsingin keskustaan shoppailemaan ja ihan perusjuttuja oon ajatellut ostaa ja YRITÄN pysyä suurimmaksi osaksi alejutuissa. Poikkeuksen voi tehdä tuo Gina tricotin ihana hame ja perus leggarit.

Muita menossa heti huomenna katsastamaan alet?

Tammikuussa yritän parhaani mukaan välttää shoppailua New Yorkin takia. Onhan sinne aikaa enää vähän päälle kuukaus :) Ah, Forever 21 odotan NIIN paljon! Keräsin muutamia ihanuuksia kollaasiin. Mekkojen rakastajana uskon, että liike tulee olemaan mun unelma.


Tänään mulla ei mitään muuta olekaan. Ollaan vaan hengailtu ilta Mikan kanssa ja päivällä käytiin mun isovanhemmilla tapaninpäivän lounaalla. Nyt aletaan kattomaan Four Christmases-leffaa :)

12 kommenttia:

 1. Tos F21 kollaasis melkein kaikki vaatteet on sellasia mitä oon itte kans kattellu netis:D Mäki haluan NYCiin!

  VastaaPoista
 2. mä meen vasta maanantaina katselemaan ihan vaatekauppoihin alejuttuja! huomenna voisi mennä vaikkapa tarkistamaan mitä s-marketin hyllyiltä löytyy :--D

  VastaaPoista
 3. monesta moneen kaupat on huomenna auki, tiedätkö? =)
  Itelläkin ois ajatuksena lähtä aleja kiertelee Helsinkiin, en vaan tiedä vielä mikä päivä.

  VastaaPoista
 4. mulle itelle f21 on ollu pettymys KAIKILLA kerroilla kun oon ollu jenkeis. amerikkalaisten maku on vähä erilainen ku meijän, nii ne ihanimmat löytää netistä :(

  VastaaPoista
 5. hyvältä näyttää noi kollaasit, kelpais kaikki noi vaatteet omaan vaatekaappiin ;)

  VastaaPoista
 6. Mäki oon menossa aleihin poukkoilee, mutta meinaan jättää ne turhat "rätit" tällä kertaa vähän vähemmälle!:)

  VastaaPoista
 7. Oii, suosittelen kovasti noita Ginan paksuja leggareita ! Ehkä maailman ihanimman tuntuiset päällä ja semmoset jämäkät, muttei liian tiukat :----D if u know what i mean !

  VastaaPoista
 8. Tarkoituksena oli lähteä heti tänään aleille mutta eilinen ilta venyi niin pitkään että tänää väsymystaso on sen verran korkealla ettei kyllä jaksa, joten huomenna olen menossa sitten :) Ja tiistaina ja keskiviikkona ehkä myös. Ihana tuo ginan hame, oon kanssa laittanut sen hankintalistalle :)

  VastaaPoista
 9. Miten toi hius juttu oikeen toimii? tai siis miten kiinnität sen lisäkkeen hiuksiis ja teetkö sen itse? ja paljonko tollaislla lisäkkeillä on hintaa? mietin vaan ku ittelläni on lyhyet hiukset...just leikatut :( enkä oikeen tykkää niistä niin oon kauan miettiny sitä että hankkisin pidennykset mutta ei oo ollu mitään hajua paljonko ne sitte tulee maksamaan < voisitko vastata? :)

  VastaaPoista
 10. Kauvanko sun pidennykset kesti tulla sielt rapunzel of swedenistä?

  VastaaPoista
 11. paikan tsekanneena voin kertoa että nykin forever21 ON ihana! :)

  VastaaPoista
 12. Jenni: :) hihi

  henna: oli jotku muutki tarkistellu ruokakauppohjen hyllyjä ku vähän ennen kuutta oli melkeen kaikki hyllyt ihan tyhjiä Citymarketissa :D

  anonyymi: 12-18! ei suinkaan myöhässä tieto tullu... :-D

  anonyymi: hööööö :-( Toivotaa et jotain kivaa ees olis, mitä netissä on ollu :)

  jenni: ;)

  mella: sama!

  anonyymi: ne on kyl parhaita! yhet oon käyttäny jo puhki :D

  auray: harmittaa ku tota hametta ei löytyny liikkeistä :-(

  anonyymi: noi on sellasilla klipseillä, jotka vaan laitetaan hiuksiin :) kato hiukset-kategoriasta, sieltä löytyy enemmän tietoa!

  anonyymi: ööö, kait jonku 4pv :) tai kolme

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela