Perfect bag

maanantai 14. joulukuuta 2009

Mä oon ihan kauhuissani. Nytkö ne super pakkaset tuli? Mun pakkasraja on mennyt jo 30astetta sitten ja aamulla mittari näytti -15astetta. Yäk! Ja arvatkaa oliko mulla vielä lenkki aamun liikkatunnilla. 60min ulkona lenkkeilemässä oli ihan ylivoimainen tehtävä mulle, vaikka päällä oli toppatakki, kollarit, leggingsit, lapaset, kaulaliina, huppari, huppu päällä ja kahdet sukat kenkien alla. Mä en todellakaan ole talvi-ihmisiä. Mieluummin oon salilla lämpimässä, kuin ulkona lenkkeilemässä.

Äsken tulin kotiin body pumpista ja kattelin muutamia laukkuja. Haluisin jo nyt tosi paljon ostaa jonkun kunnollisen laukun kulahtaneen Longchampin tilalle. Mistään tyyliin H&m tms en ole löytänyt mitään kivaa hätävaralaukkua ja en nyt viittisi mitään kalliimpaa ostaa, koska Nykistä saan oletettavasti halvemalla. Muutenkin oon tosi nirso laukkujen suhteen. Pieniä Clutcheja löytyisi vaikka mitä kivoja, mutta ei mitään täydellistä isoa laukkua.

Oon rakentanut suuria suunnitelmia Guessin ja DKNY:n varalle ja aion niiltä kiikuttaa jonkun kunnollisen ja ihanan laukun suomenmaalle New Yorkista. Ainakin yksi, ellei parikin vähän kalliimpaa laukkua pitää hankkia sieltä, joka sitten varmasti myös kestää jokapäiväistä käyttöä.Onneksi on enää n. 1,5kk matkaan ja pääsee vihdoin metsästämään täydellistä laukkua :-)


Nyt suuntaan suihkuun ja sen jälkeen alkaa perinteinen maanantain TV-maraton! Kivaa maanantai-iltaa kaikille < 3

Ps. Muistakaa HUUTAA!

12 kommenttia:

 1. Tuo ylimmäinen ja oikeanpuolimmainen laukku on oma suosikkini. Sen saatatn kotiuttaa joulun jälkeen :P

  VastaaPoista
 2. täällä toinen joka lähtee alottelemaan maanantain tv-maratonia! kivoja kollaaseja muuten, kelpais noi kaikki laukut :) mäkin oon turhan nirso isojen laukkujen kanssa, mutta jos sellaisen ostaa niin sen vaan pitää olla sitten täydellinen ja toimiva!

  VastaaPoista
 3. Oletko oikeasti niin tyhmä, että mainitset "kestävän laukun" ja "GUESS"in samassa lauseessa? Satsaa sitten kerralla merkkiin, Vuittoniin tai vastaavaan. GUESSin laukusta et saa itsellesi kuin harmia. Ai niin, ja ovat menneet muodista jo about vuosi sitten. :---(

  VastaaPoista
 4. Voisit tehdä joskus postauksen noista sun salijutuista että millä painoilla teen esim pumpissa :)

  VastaaPoista
 5. Et ole ainoa joka ei ole talvi-ihmisiä.
  Täällä näyti mittari aamulla -20 astetta :S Pilkkihaalarinhan tolla ulkona tarttee et tarkee!

  VastaaPoista
 6. Itselläni on sekä guessin että dkny:n laukku ja täytyy sanoa että omasta mielestäni karan on paljon laadukkaampi(mahdollisesti myös hinnakkaampi :D) eikä ole sellaista tusinakamaa,kun joka toisella nykyään näkee guessiä:/

  VastaaPoista
 7. haha repesin tolle yhelle kommentille: "Satsaa sitten kerralla merkkiin, Vuittoniin tai vastaavaan. GUESSin laukusta et saa itsellesi kuin harmia. Ai niin, ja ovat menneet muodista jo about vuosi sitten."

  saanen nauraa hahahah

  VastaaPoista
 8. Itse en ole koskaan ymmärtänyt noita Guessin laukkuja. Lähinnä siksi, että ne on järkyttävän kalliita, vaikka ovat usein tekonahkaa tai pelkkää puuvillakangasta. Bongasin jopa yhden liki 200 euroa maksavan muovilaukun niitten myymälästä aikoinaan! Sillä hinnalla saa jo nahkaisen, eli kestävämmän, laukun... Onhan ne jotkut hienoja, mutta hinnat eivät ihan korreloi tuon materiaalin kanssa. DKNY:n laukut ovat taas ihania :)

  VastaaPoista
 9. Mua ottaa aina päähän kun merkkiin guess yhdistetään sana "teini" tai "mennyt poies muodista" tai joku muu sellanen sana. Mulla on toi guess kollaasin ylärivin vasemmanpuoleinen laukku ja ei oo ollu mitään valittamista vaiks sillon tällön saakin kuulla noita paskamaisia kommentteja. Ja guessin lompakko mulla on ollu käytössä jo kauan eikä näy merkkiäkään siitä et ois huonoa laatua, on samassa kunnossa edelleen kun ostaessa :)

  VastaaPoista
 10. Olet tosi upean näköinen! Mitä oikein painat?:)

  VastaaPoista
 11. Itse maksoin Dkny laukusta about 200€ 08 kesällä ja hajos meilkein heti, että en menisi sanomaan "laadukkaampia".

  VastaaPoista
 12. Sofie: oo :)

  jenni: niimpä! ei oikein missään oo mitään kivoja, ellei sitten hintalapussa ole pari numeroa liikaa..

  anonyymi: Mä en nyt viiti vuittonia ostaa ja mun mielestä Guessit on ihan kestäviä. Äitipuolella ainakin kestäny hyvin :)

  ja mitä sitten jos on menny muodista?

  anonyymi: joo voin :) Toivepostauksissa onkin yksi juttu mun treenaamisesta!

  meryce: no älä! onneks mulla sentään on auto, mutta silti.

  anonyymi: mä vähän mietin samaa :) haha, onneksi täällä peräkylässä ei mitkään merkkilaukut oo tusinakamaa :-DDDD

  irina: jep!

  noora: Guessillä on kyl aika kamaliakin laukkuja törkeillä hinnoilla! Esim suomessa en oo kun ihan pari hienoa guessiä nähnyt, joten odotukset on kovat nykiä ajatellen :D

  anonyymi: Niimpä. Miksei jtn H&m:än laukkuja haukuta teinilaukuiksi?

  Mulla on nyt vuoden ollut guessin lompakko ja samaa voin sanoa, ei mitään kulumisen merkkejä :)

  anonyymi: LIIKAA!

  anonyymi: kiva :s

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela