Not my best day

tiistai 15. joulukuuta 2009

Tänään on ollut nii huono päivä! Aamu lähti heti huonosti käyntiin, kuulin että Mika on kuumeessa enkä voi mennä kattomaan sitä, vitutti ja en sitten jaksanut mennä ekalle tunnille, joten päätin sen sijaan mennä ottamaan paljon myöhässä olleet labrat. Noh, terkkarissa oli työvoimavajaus ja pelkkien verikokeiden ottamisessa meni melkein 50min! Ja mua ennen oli tosiaan 5ihmistä. Yllätyksenä sain vielä kuulla, että multa otetaan taas sydänfilmikin. Siinä meni taas sellanen 25minuuttia. Menin terveyskeskukseen klo 8:55 ja pääsin jältemään joskun 20 yli 10.

Toinen kiva ylläri oli, kun äiti soitti että mun on pakko mennä viemään isoveljeni Hyvinkäältä Tuusulaan kouluun, koska sen autosta on akku loppu. Jouduin sitten skippaamaan toisenkin tunnin, ajamaan hyvinkäälle 25min, sieltä Tuusulaan toiset 25min ja Tuusulasta kotiin vielä 40min. Matkalla kävin nopsaa Keravalla Anttilassa, etten ihan kokonaan menetä hermojani auton ratissa.

Kouluun pääsin vihdoin  väjän jälkeen puol 1, ja koulu loppuisikin mukavasti klo 13:10! Tosi antoisa koulupäivä. No, en nyt ihan turhaan mennyt, koska meillä oli vielä hallituksen kokous, jossa päätettiin parit stipendit ja hoideltiin muita joulujuttuja. Koulusta pääsin lähtemään puoli kolmen aikoihin.

Kotimatka meni yhtä mahtavasti kun päivä kokonaisuudessaa. Olin risteyksessä ajamassa kotiin ja rekka oli kääntymässä sille tielle mistä tulin. Itse olin kolmion takana ja kiltisti jäin odottamaan, että pääsen menemään. Yht äkkiä tajusin, että rekan toinen perävaunu alkaa uhkaavasti lähestyä mua ja paniikissa aloin miettimään minne pääsisin tieltä. Peruutus ei käynyt heti mielessä vaan mun silloiset vaihtoehdot oli vieressä oleva oja tai toivota, että rekkakuski tajuaa mut.

Onnekseni kuski huomasikin mut, pysäytti rekan kun perävauni oli n.10cm päässä mun auton nokasta ja sain sumplittua itseni sieltä ojan ja rekan välistä pois. Ihanaa ku porukka osaa ajaa ja varsinkin arvioida tilantarpeen kääntymiseen. Oli aika jännä tilanne. Paljon olisin kiitellyt siinä vaikeessa, kun rekka olisi survonut puolet mun autosta, auto olisi mennyt korjaukseen/lunastukseen ja on tälläset pakkaset :D
Anttilasta ostin Lorealin true match-poskipunan, n.13e (mulla on jo tälläinen, mutta sävy on vähän liian vaalea) ja Rimmelin kulmakynän 3,60e (ovh 4,50e). Tonttulakit kävin ostamassa Tiimarista huomista tonttulakki-päivää varten kouluun.

Stressaavan päivän päätteeksi pääsin vihdoin kotiin. Olo oli tosi kuumeinen ja mittasin kuumeen. Tietenkin mun tuurilla mittari näytti vähän päälle 37astetta. Ei voi oikeesti olla todellista! Kaikki menee taas niin putkeen. Mun normi lämpö on n.36,2 eli vähän päälle 37asteen kuume on mulle jo sen verran, että oon ihan kipeenä kipeenä. Huominen koulupäivä taitaa jäädä väliin :-( Ärsyttävää.

Mikan porukat oli lauantaina pikkujouluissa ja jätettiin niille pientä yöpurtavaa, kun me mentiin jo nukkumaan ennen niitten tuloa. Pizza katosi kokonaan aamulla.
Nyt jatkan itsesäälissä märehtimistä ja aivojeni turruttamista hömppäohjelmilla.

PS. Vielä on päivä aikaa huudella! :-)

13 kommenttia:

 1. Ootko hyvä ajelee? :) Eli sammuileeko auto enää tms mokia:D Oletko käynyt jo toisen vaiheen?

  VastaaPoista
 2. no öö tost tilanteesta risteyksessä..ihmisten pitäs pystyy elämää siin tilanteessa eli siis vaikka muut tekis virheitä liikenteessä sun olis pitäny pystyä tekemään jotain muuta ku ajaa ojaan tai toivoo ettei rekka aja sun päälle...jooo-o, ehkä ens kerralla et aja niiin lähelle risteystä...

  VastaaPoista
 3. miten onkaan, että mulle sattu kans paska päivä just tänään, kaikki meni aika tasan aamusta asti perseelleen, ainoostaan ajotunti oli mukava. :--D

  VastaaPoista
 4. oot muuten kaunis tyttö ja pidän blogistasi, mut ne sun fb-mahakuvat vähän ihmetytti mua. mikä hitto niiden tarkotus oikeen on ? :D ei pahalla, musta se on vaan aika outoa.

  VastaaPoista
 5. harmi että noin huono päivä ollut :-( hauska silti toi autokuva, oikein taiteellinen! :-D

  VastaaPoista
 6. Voi mikä päivä. :( Miten se aina meneekin niin, että jos aamu alkaa paskasti, niin ei se päivä siitä paljon koskaan parane? :s

  VastaaPoista
 7. täl kelillä ja isolla autolla perää on vaikee hallita. Pitää itekkin kiinnittää huomiota siihen että iso auto tarvii paljon tilaa kääntymiseen.

  VastaaPoista
 8. Mä oon lukenu tätä sun blogia tän syksyn ajan ja sun jutut on aina lukemisen arvosia

  Näin sut tänään tuol terkal tulos labrast, olin ite jonottamas kans :)

  VastaaPoista
 9. paljoks noin tonttulakit maksoi? :D

  VastaaPoista
 10. oho, ei menny päivä ihan putkeen :(

  VastaaPoista
 11. Mikä sävy/numero toi sun kulmakynä on?:)

  VastaaPoista
 12. Vaikka ehkä tänään ärsytti että Mika oli kuumeessa, etkä päässyt sitä katsomaan, ei kannata siitä vittuuntua. Meillä on pojan intin takia vajaa 400 kilometriä välimatkaa, joten toisen iltalomista ei ole meille yhteistä hyötyä minkään vertaa. Saan olla ikionnellinen jos nähdään edes joka viikonloppu. :)

  VastaaPoista
 13. anonyymi: no emt :D on mulla kyl vuoden aikana tullu sellanen 10 000km ajettuu ja aika monet sanoo että oon parhaimpia tyttöjä ajamaan! mut kyl se auto välillä sammuu ja jotain vammaan tuolla liikenteessä :D

  En oo vielä käyny kakkosvaihetta :) keväällä pitäis mennä

  anonyymi: olin ihan sopivalla etäisyydellä risteyksestä, se oli kyllä rekka joka ajoi huonosti siihen

  maja: voi meitä :-(

  n: mahakuvat?

  henna: haha :D paljastin mun salaiset taiteelliset lahjat ;)

  sonne: no älä muuta sano! rasittavaa

  anonyymi: niin. Se oli vielä sellanen risteys, että piti ajaa aika pitkälle, että näkee kumpaankin suuntaan. eli aika vaikee jos tulee iso auto sille tielle

  sentsu: aijaa :D Olin varmaan tosi kiva ilmestys kun vitutti kaikki ja oli huono hiuspäivä tms

  anonyymi: vitsi unohdin niiden hinnann laittaa :-(((( 2kpl sai eurolla!

  jenni: NO EI!

  anonyymi: black brown :) en jaksa kattoo numeroa. Tosi hyvä tuote!

  anonyymi: auts :s toi on kyllä suoraansanottuna perseestä! Toivottavasti miehes pääsee nyt tammikuussa pois :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela