Know you now

keskiviikko 9. joulukuuta 2009


Oon mietiskellyt, että kuinka moni teistä lukijoista tuntee mut, käy samaa koulua, asuu samalla paikkakunnalla tai muuta vastaavaa.

Nyt on aika ilmoitella nimellä tai anonyymina, tunnetko minut ja miksi seuraatte blogiani! Ja samalla lisätään vähän paineitä :-D

Kohta alan penkomaan vaatekaappia ja lisäilemään vaatteita huuto.nettiin. Vinkkaan siitä lisää myöhemmin.

ps. alla eilis illan postaus.

47 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogiasi keväästä lähtien. Olet kaverini kaveri ja jotain kummallistakautta sitten päädyin blogiasi lukemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Noooo ainakaan en tunne sua ja asun kaikenlisäksi aivan eripuollela suomea kuin sä:D mutta jäin kaverin kautta ylipäätään aiva koukkuun näihin blogeihin, ja nyt olen aktiivisesti seurannu sua ja parii muuta tyttöä jotka kirjoittaa tosi mielenkiintoisia juttuja muodista, vaatteista, elämästä, meikeistä jne...
  ps. on tosi ilo lukea näitä juttuja täältä, jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 3. meitsi tunteeee sut, cheer-piireistä ! seuraan sun blogii säännöllisesti koska se on hyvä ja viihdyttävä,haluun tietää mitä sulle kuuluu ku ei enää hirveesti olla yhteyksis ja tykkään sun tyylist hiihi ♥

  terkut mixuuu terveisin emuemiliaesteri<3

  VastaaPoista
 4. Tunnen ja cheerissä sitä tutustuttiin! ;> ja seurailen ku nähään harvon ni en sit oo ihan pihalla kaikesta mitä tapahtuu ja on kiva lukea mitä kuuluu, ja vaate/muoti postauksia :) <3

  VastaaPoista
 5. Tiedetään toisemme. Blogisi on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 6. Tunnen sut tiettyjen ihmisten kautta ja ollaan nähtykkin ihan kivasti, bhehehehe!

  VastaaPoista
 7. Olin sun synttäribileis kesäkuussa ja oon ollu Mkoulussa, mut nykyään oon Järvenpäässä :D

  VastaaPoista
 8. En tunne enkä varmaan oo koskaan nähnytkään.. Ainakaan tietosesti vaikka asun ite Keravalla ja samaa aikaa ollaa Keravan lukiossa oltu.
  Löysin sun blogin vasta pari viikkoo sitten ja vaikutti mielenkiintoselta, ni hups luin sitten KAIKKI postaukset yhtenä tylsänä yönä läpi ja siitä asti säännöllisesti seurannut.. =D

  VastaaPoista
 9. en tunne.asun ihan eri kaupungissaa oulus

  VastaaPoista
 10. En tunne sua mut oon nähny sut kisoissa joskus :) Kerran vaan löysin tän sun blogin ja aloin lukemaan tätä joka päivä ja nyt oon iha koukussa tähän :-D haha. Muutenkin oot tosi samanlainen kun mä (tykkäät vaatteista ja painon kans on ollu jotain ongelmia) ja sit meitä tietty yhdistää cheerleading :)

  VastaaPoista
 11. En tunne sua lainkaan, mutta aloin seuraamaan sun blogia keväällä. Tykkään täst sun blogista kun kirjotat myös itsestäsi paljon eikä täällä ole pelkkiä päivänasuja. Pystyn myös samaistumaan suhun aika paljon!:)

  VastaaPoista
 12. En tunne en, mutta seuraan blogiasi.

  VastaaPoista
 13. oon ehkä nähny sut kerran ku asun hyvinkääl ja oon lukenu sun blogii säännöllisesti 4kk

  VastaaPoista
 14. en tunne sua ja asun kans ihan eri puolella suomee kun sä! Blogia aloin lukeen koska sulla on tosi samanlainen tyyli ku mulla. Muutenki ollaan samassa elämäntilanteessa ja siks blogis on saanu mut todella koukuttuun! Oon useesti saanut blogistas yksipuolista henkistä vertaistukea, joten kiitos myös siitä! :)

  VastaaPoista
 15. en tunne, mutta seuraan säännöllisesti:)

  VastaaPoista
 16. Pakko kysyä, että milloin saadaan tietää se kauvan odotettu syy siihen miks oot vaihtanu koulua monta kertaa ja miks ykkösvuosi lukiossa meni huonosti?

  Ja nyt siihen vastaukseen.Löysin sut blogilistan kautta joskus aikoja sitten ja siitä asti oon seurannut, koska vaikutat kiinnostavalta ja tyylis on todella ihana<3 En tunne sua, enkä oo ikinä tuntenu ja tuskin tuun ikinä tunteen sillä asun Kajaanis ja tästä paikasta tykkään ja tänne jään.:)

  VastaaPoista
 17. en tunne mutta oon nähny sut monta kertaa :D

  VastaaPoista
 18. Samassa koulussa ollaan :)

  VastaaPoista
 19. En tunne, asutaan eri puolilla Suomea. Tämä sun blogi oli muistaakseni ensimmäinen jota aloin seuraamaan, ainakin mun seuraamista blogeista sä erotut kun täällä on niin monipuolista sisältöä =)

  VastaaPoista
 20. hi hi hii taidetaa tuntee tosiaan joo ja luen tätä koska tää on yks mun lempiblogeist =)))

  VastaaPoista
 21. asun samlla paikkakunnalla ja tiiän sut kavereitten kautta , mutta en tunne enkä usko että välttämättä tunnet mua =))

  VastaaPoista
 22. Joskus irc-galleriassa olit jossain porvarikakarat yhteisössä, ja sulla oli kuvia jostain Perun kummilapsesta ja katoin että sulla on myös blogi, ja jäin koukkuun :)
  Hyvää Joulua :------)))

  VastaaPoista
 23. en tunne, mutta musta tuntuu että oon nähny sut kerran hyvinkäällä! :O

  VastaaPoista
 24. en tunne sua ollenkaan, mutta blogis alkuaikoina löysin vaan netistä tän ja aloin seuraa =)

  VastaaPoista
 25. Oon jääny koukkuun sun blogiin :-D!

  VastaaPoista
 26. Bligilistan kautta löysin ja kiinnostuin kun meillä on sama etunimi ja samoja ongelmia.

  VastaaPoista
 27. En tunne sinua, luen blogiasi, koska... en tiedä? Itse en ole shoppailija tai muoti-ihmisiä, pidän vain kirjoituksistasi. :D (JA OLET KAUNIS, ÄLÄ LAIHDUTA <3)

  VastaaPoista
 28. Asutaan samalla paikka kunnalla ja ollaan oltu samassa koulussa, joten oon nähnyt mutten tunne :) luen blogiasi koska se on mielenkiintoinen. hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 29. Oon lukenu blogias alkuajoista lähtien. Oon käyny saman yläasteen sun kanssa ja oon nyt yhtäaikaa samassa lukiossa =) Blogias aloin seuraamaan koska rakastan sun tyyliäs näin internetin mutta erityisesti myös IRL:ssä. =)

  VastaaPoista
 30. en tunne sua, mutta oon seurannut kyllä jo pitkän aikaa blogias. :)

  VastaaPoista
 31. Oon kans Mäntsälän lukiossa (tosin jatkava) ja joskus keväällä aloin lukemaan blogias ku joku siskon kaveri oli kertonu sille tästä :) mun mielestä sun jutut on tosi mielenkiintosia ja on kiva ku kerrot muustaki elämästäs ku vaan vaatteista :D

  VastaaPoista
 32. TUNNEN hihi ja oon lukenu tätä niin kauan ku huomasin et tällänen on olemassa :D Samassa koulussaki ollaan hähähä. Oot kiva =)

  VastaaPoista
 33. muistan kun asuit(?) riksussa joskus 3-4 vuotta sitten ja seurustelit vielä entisen poikaystäväs kanssa. oltiin joskus yhtä aikaa juomassa jossain pihalla riihimäellä ja taidettiin ehkä pari sanaa vaihtaa. :) oot laihtunu niistä ajoista ihan hirmusesti mut sillon kattelin jo että ootpas kaunis ja olet edelleen! älä turhaan laihduta liikaa :/

  kiva blogi jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 34. en tunne sua ollenkaan, mutta innostuin sun blogista hulluna sillon ko pietin omaakin ja vaikka oon ite lopettanu nii silti seuraan sun blogia päivittäin! hullun ylikoukuttava ja paras tää sun blogi, tykkään ko kerrot avoimesti asioistas ja oot selvä esimerkki että vaikka on kuinka täydellisen näkönen elämä ulospäin kuten että on kaunis, ihania vaatteita ja muutenki rahaa jne. niin silti voi olla joitain ongelmia. jatka samaan malliin ja tuun aina olemaan sun top.1 fani !! hahha :D
  ps. tosi kaunis kuva ! =)

  VastaaPoista
 35. samalta paikkakunnalta ollaan ja samassa koulussa :-) kyl sä mut varmasti oot nähny mut et välttämättä tunne.....

  VastaaPoista
 36. En tunne siua, mutta siulla ja miulla on yksi yhteinen ystävä ! Sen takia alunperin rupesinkin lukemaan siun blogia. Kyseessä on siis Iitu ( http://inhimillinenturhamaisuus.blogspot.com/2009/05/dont-wanna-lose-you-no-wanna-start.html ). Ollaan tunnettu sen kanssa sillei ihan pienestä asti :)

  VastaaPoista
 37. asun ihan toisella puolella suomee. sun blogii oon seurannu jo kaaaaaauan. jotenki tykkään sun tavastsa kirjoittaa , et jauha koko ajan olevasi muotibloggaaja yms. sulla on kiva tyyli ja muutenki tää homma hyvin hallinnassa. :)

  VastaaPoista
 38. tiedetään toisemme cheerin kautta :)

  VastaaPoista
 39. Tiedän sut cheerin kautta :D

  VastaaPoista
 40. Anteeks mut en pida sun blogista, koska kuvat ovat jotenkin likasia samalla ulkoasukin. Jutut kuitenkin ihan kiinnostavia.

  VastaaPoista
 41. en tunne, mut vaikutat semmoselta että ois kiva tuntea !::)

  VastaaPoista
 42. " Anonyymi sanoi
  Joskus irc-galleriassa olit jossain porvarikakarat yhteisössä..."

  ei helvetti.

  VastaaPoista
 43. Oon lukenut pari kuukautta blogias :) Ja mitenkään ei tunneta.

  VastaaPoista
 44. en tunne mut oon nähny sut ainaki muutaman kerran=)kampissa ja hyvinkäällä :D

  VastaaPoista
 45. ei tunneta, mutta aloin lueskelemaan tätä blogia ehkä viikkko sitten kun löysin jostain toisesta blogista. :--)
  kiinnostava blogi ja nätti & mukavalta vaikuttava kirjoittelija!

  VastaaPoista
 46. En tunne, mut sun blogissa on kaikkee hyödyllistä.
  Oot aivan ihana ihminen..
  ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela