Joulupäivä

perjantai 25. joulukuuta 2009

Tulin just kotiin isältä ja esittelen siltä saadut lahjat :)

Audio Pron radio one (model R-20BT). Tolla saa bluetoothilla kuunneltua musiikkia vaikka puhelimesta tai läppäristä, kuunneltua radiota ja liitettyä musiikkisoittimen kiinni. Ihan huippu tuote ja super hyvä äänenlaatu! Yks parhaista lahjoista :-)

Sophie Kinsellan Muistatko minut-kirja ja Point zeron maailman lämpimät rukkaset!

Pari pientä Mariskoolia


Samsungin s5230

 Bi-es Love forever tuoksu ja rahaa New Yorkiin(+ihan euroja)

Pari kuvaa isältä (otettu uudella puhelimella, siksi aika huono laatu)



Nyt mennään Mikan kanssa kattomaan Flashforvardia :-) Kivaa illanjatkoa!

18 kommenttia:

  1. Toi Sophie Kinsellan kirja on älyttömän hyvä, luin sen muistaakseni parilla istumalla läpi :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja lahjoja! Sain ite kans ton saman puhelimen, tosin pinkkinä, ja tykkään kovasti<3 ainoa vaan, etten meinannu aluksi saada millään takakantta auki ! :D ja voin kertoa, että toi "Muistatko minut?"-kirja on tosi hyvä! Ootko muuten lukenu Sophie Kinsellan kirjoja? Musta tuntuu et saattaisit tykätä niistä Himoshoppaaja-kirjoista josset ole vielä lukenu ;) Ite luin varmaan kaikki osat putkeen ku oli niin hyviä! Mutta joo, ei mulla mitään erikoisempia. Ihanaa joulua sulle!<3

    - Emilia

    VastaaPoista
  3. voi sun isällä on tosi kaunis koti! :) Hyvää joulua sulle<3

    VastaaPoista
  4. tossahan on melkeen 400e rahaa jo :D paljon oikein sait vielä lisäää? voi morjes..

    VastaaPoista
  5. Hei!
    tämä kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oli pakko tulla sanomaan(:

    Löysin blogisi noin 2viikkoa sitten, aluksi ajattelin et jaa, ihakivoi vaattei jne muttei jaksa jäädä seuraamaan.
    Sitten rupesin lukemaan postauksia, ja tajusin, että olen/olen ollut samanlaisessa tilanteessa kuin sinä syömisen kanssa.
    Nuorempana vanhemmat yms arvostelivat minua pyöreydestäni(okei, olin silloin vähän pulleampi:D), mutta ei kasvavaa nuorta saisi arvostella niin. Koulussa sai myös kuulla asiasta.
    Tämän kaiken päätin lopettaa laihtumalla, rupesin oksentelemaan ja kävin pro-ana sivuilla, laihduinkin silloin todella paljon. vanhemmat rupes olee huolissaan musta ja kävin psykologilla ja sain apua syömisen kanssa. tästä on n.2 vuotta aikaa. Nykyään oksentelu on jäänyt vähemmälle, mutta en vain voi sille mitään et tulee sellane fiilis välillä.
    Mitä mä täällä olen kattonut ja lukenut muiden kommentteja, sinä et todellakaan ole läski! minusta olet kaunis(: ja sulla on ihania vaatteita! Ei kannata välittää ihmisistä ketkä täällä tulee haukkumaan läskiksi yms, yleensä heillä itsellään on juuri ongelmia. Kiitos blogistasi, se on ihana!

    hyvää joulua (: -jane

    VastaaPoista
  6. Kivan "vähän" rahaa Nykkiin, toi yli 500 dollaria on kuitenkin päälle 300 euroa. Taidat olla ainut lapsi? Kaikki eivät saa lomamatkoja jenkkeihin ihan vain muuten vaan ja sen lisäksi tuollaisia summia matkarahaa. Siinä, että on etuoikeutettu ei ole mitään hävettävää mutta olisi mukavaa kuulla sinun tajuavan etteivät kaikki suomalaiset teinit saa tuollaisia rahoja muuten vain.

    VastaaPoista
  7. vitsi oot saanu paljon ihania lahjoja :>

    VastaaPoista
  8. kivoja lahjoja:) varsinki toi kajari homma on magee

    VastaaPoista
  9. Oi vitsi toi Audio Pron radio one kuulostaa kivalta, pitäis itekin toivoo tollasta vaikka sitte synttärilahjaks ;D Onks sul aikasemmin ollu kosketusnäytöllistä puhelinta? Mietin vaan, että onko helppo käyttää kun itelläni ei oo koskaan ollu ja jos joskus sortuu sellasen vaikka ostamaan? :)

    VastaaPoista
  10. Ihania lahjoja :)

    Näin muuten susta ihan outoa unta viimeyönä :D Siinä unessa luin sun blogia ja sitten tuli uusi postaus, jossa oli kuva Mikasta, sellanen et sen ilme oli semmonen kauheen surullinen ja sit siinä luki että sä aijot lopettaa sun blogin koska et jaksa enää anojen paskakommentteja.
    No sitte meni hetki ja lähin stadiin shoppailemaan, ja näin sut siellä tyyliin jossai Gina Tricotissa ja sit kysyit mun mielipidettä jostain hameesta (eisiis siinä unessa tunnettu), no sit alettiin vaan jutella ja meistä tuli kavereita jne :D:D

    VastaaPoista
  11. MIKAELA, MIKSI ET KOSKAAN VASTAAA MIHINKÄÄN KYSYMYKSEEN ??? ...kuten NFV:n emmi...

    aikaisemmissa teksteissäsi on PALJON kysymyksiä!

    VastaaPoista
  12. sain kans samanlaisen mariskoolin ja puhelinkin on mutta mustana :)

    VastaaPoista
  13. elisse: vaikutti kyl tosi hyvältä ku luin takakannen :)

    anonyymi: joo se takakansi oli ongelmallinen, mut onneks isä sai sen auki :)

    en oo lukenu niitä, mut on pitäny monta kertaa! samoin hyvää joulua<3

    just my dream: kiitos samoin<3

    anonyymi: jonkun verran. Se on mun isän asia paljon antaa rahaa.

    jane: olit tosiaanki ollu samassa tilanteessa! Se on tosi törkeetä kun kommentoidaan ja arvostellaan toisen ulkonäköä, varsinkin oman lapsen. Tsemppiä sulle ja yritä päästä kokonaan oksentelusta eroon :) Mäkin sit joskus.

    anonyymi: en tosiaankaan oo ainut lapsi. Mulla on 5veljeä, joista kaksi on isän. Ja isä on tehnyt koko elämänsä töitä rahojensa eteen, ja ite se päättää miten niitä käyttää. ja tietenkin ymmärrän, ettei kaikilla oo rahaa edes matkustella naapurimaihin

    noona: :)

    irina: se on!

    suvi: ei oo ollu aikasemmin, mut tosi helppokäyttöinen on ollu :) suosittelen!

    anonyymi: eikä vähä ihana :D älä pelkää, en oo lopettamassa<3

    anonyymi: aina ei jaksa. Ja mulle tulee ne sellasissa 10kommentin ryppäissä ku vammaa toi kommenttien näkyvyys. Mut kyl mä niihin aina silti tuun vastaa, välillä vaan vähän viiveellä

    irina :)

    VastaaPoista
  14. sait tosi kivoi lahjoja ja samis puhelimen ;>

    VastaaPoista
  15. Kivoja lahoja :) Ja oikeen hyvää joulua sulle :)<3 vähän myöhäs tosin.

    VastaaPoista
  16. Haluaisin olla sää, oot nii kaunis, laiha, ihana poikaystävä, ihana koti, varmaa ihanat vanhemmatki, sulla on nii ihania vaatteita ja pääset jenkkeihinki-.- ite en pääse ikinä mihinkää ku porukat kans eronnu ja iskä ei voi lähtee ku joutuu ravata vaa jalkaleikkauksis ja äitiä ei kiinosta..

    VastaaPoista
  17. Ma olen harkinnut Audio Pro:ta myos. Se nayttaa pienelta, stylelta ja tayttaa vaatimukset. Ootko huo,mannut miinuksia?

    VastaaPoista
  18. se ei ole "flashforvard", etkä voi sanoa "maailman lämpimät rukkaset"
    t. virhepoliisi T___T tsot tsot sakkoja tulee

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela