Empty promises - NOT!

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Taas on se aika vuodesta, kun pitäisi luvata jotain ensi vuodelle. Usein lupaukset kaatuu loppiaiseen mennessä, mutta tällä kertaa aion pitää lupaukseni ainakin näissä viidessä:


1. Liikunnan lisääminen ja kilojen pudottaminen
Mulla on viimeisten parin kuukauden aikana jäänyt liikkuminen tosi vähälle ja sen kyllä huomaa kropastakin; ja vaa'alla. Ollaan Mikan kanssa jo sovittu, että aletaan kunnolla treenaamaan kun se pääsee intistä ja tavoitteena näin alkuun olisi pudottaa 2kg New Yorkiin mennessä.


 2. Ruokavalion parantaminen
Mun suhde ruokaan on vuosikaudet ollut kieroutunut, mutta nyt voisin oikeasti alkaa skarppaamaan ja noudattamaan ravitsemusterapeutin tekemää ateriasuunnitelmaa. Leipää ja proteiineja pitää ainakin lisätä ja muutenkin voisi jättää herkut ihan kokonaan pois. Onneksi Mika ei ole mikään kova herkuttelija, niin ei ole sellaisi sipsit ja leffa-iltoja :)


3. Omilleen muuttaminen
Ikää alkaa olemaan jo sen verran ja kesäkuussa tulee se 20vuottakin täyteen, että pikkuhiljaa haluaisi alottaa oman elämän kaukana vanhempien nurkista. Siksi yksi lupauksistani on kotoa pois muuttaminen ja suuntana on näillä näkymin Vantaa.


4. Fiksumpi rahankäyttö
Tän voi oletettavasti luokitella niihin tyhjiin lupauksiin. Oon aina ollut holtiton rahankäyttäjä ja ainoa keino mulle säästää, on laittaa rahat tililleni, jolle mulla ei ole korttia eikä valtuuksia. Nyt kerta se maaginen 20v lähestyy, niin samalla voisin vähän skarpata ja elää säästeliäämmin ja lopettaa kun- mun-nyt-tekee-mieli -shoppailun. Oletettavasti shoppailu vähenee aika paljonkin Mikan intin loppumisen ansiosta, kun ei enää kerran pari viikossa tule ajeltua kuumottelevan Itäkeskuksen ohi :D


5. Valkolakki
Okei, tää on aika varma lupaus, mutta ehkä tähän voi myös liittää loppu rutistuksen opiskeluun ja kevään kirjoituksiin panostamisen. Syksyn kirjotukset meni vähän lukematta läpi... Not so good! Mutta nyt uusi ääni kellossa ja abitreenit varattu, joten nyt oikeasti LUEN!


Mitä te olette luvanneet uudelle vuodelle?

15 kommenttia:

 1. Mulla liikunnan lisäys ja se että söisin tasasin väliajoin ja en pureskelis kynsiä :D

  VastaaPoista
 2. http://kuvake.net/user/%5E%5EKinG%5E%5E

  ootko tää ite? vaikuttaa vähän feikiltä:)

  VastaaPoista
 3. Voisin harkita kans terveellisempää ruokavalioo ja fiksumpaa rahankäyttöä :D.

  VastaaPoista
 4. Yrittäisin saada koulusta parempia arvosanoja... T: Laura

  VastaaPoista
 5. oivoi, mun mielestä sä oot laihtunut ihan hiiirvesti ja näytät just hyvältä! mut tottakukapa ei lisää haluais itellänikin kilojen pudottelu jatkuu lupauksena :--D oot ihana!

  VastaaPoista
 6. liikuntaa myös !!
  pitää vielä mietiskellä tänään lisää :)

  toi sun tavote 2 kg on silleen aika vähäsen mut oikeesti 2kg on kyl tosi vaikee saada pois !

  VastaaPoista
 7. Liikunta ja ruokavalio täälläkin noihin lupauksiin liittyy, kuten varmasti TODELLA monella naisella aina uutenavuotena :D

  VastaaPoista
 8. 1,2 ja 4 löytyy munkin listasta.

  VastaaPoista
 9. Ei liity nyt tähän postaukseen niin kauheesti mutta ootko kauan käyny jossain verikokeissa ja muissa "hoidoissa" ton syömisjutun takia ja onko sut pakotettu käymään vai ootko ite hakeutunu? Ja onko oksentelu ja syömistavat vaikuttanu jotenki sun veriarvoihin ja sydämeen? Itellä ollu samat ongelmat jo reilu pari vuotta, mutta en koe lääkärin tarvetta, toisaalta pelottaa jos tuhoan vakavasti kroppaani, sitä en kuitenkaan halua...

  VastaaPoista
 10. terveellisempää elämää kanssa ja kuntosalilla lihstenkaavatus aikeissa alan käydä :D Bloginkin aiheeseen perustuen loin! Että on sitten edes jonkinlainen tukipilari päätökselle.

  VastaaPoista
 11. Mulla olis lupauksina myös toi liikunta ja ruokavalion parantaminen. :-) Mitään muuta en uskalla luvata!

  VastaaPoista
 12. anonyymi: mä voisin kanssa lopettaa kynsien pureskelemisen! ja MIKA myös :D

  anonyymi: en oo! pitää ilmiantaa :s vituttaa noi. kiitti ku kerroit!

  niina: :)

  Laura: (Y)

  anonyymi: oon nyt taas vähän lihonnu ni ne kilot eniten ahistaa :( te lukijat olette myös ihania<3

  lauura: mulla on toi 2kg tavote saada kuukaudessa pois :) jep, kilot on hankala saada pois mutta noi on nopeesti tullut ja toivottavasti lähtee nopeesti poiskin!

  ritu: jep :D

  anonyymi :)

  Paula: kiitos kiitos!

  anonyymi: Mun entinen poikaystävä pakotti mut hoitoon ja oon tosi kiitollinen siitä. Käyn nykyään lääkärin määräyksestä n.4-5kertaa vuodessa verikokeissa, jossa katotaan mm. kolesteroli, sokerit ja albumiini eli maksan ylläpitämät proteiinit. Tällä hetkellä mun albumiini on alhaalla, jonka seurauksena mun kroppa syö itseään ja liian vähän proteiineja ja muita ravintoaineita ehtii imeytyä mun kehoon. Ja suolot on vähän epätasapainossa, eli voi tulla sydänkohtaus, jos jatkuu samaaan tapaan vielä kauan.

  Eli veriarvoihin vaikuttaa TOSI paljon ja sydämeenkin jo nyt. Pumppu hakkaa levossakin normaalia kovemmin, tosin se voi johtua myös mun lääkkeistä.

  suosittelen ottamassa ainakin jotain kokeita, ettei tuu mitään yllätyksiä :S

  curly: mäki voisin alkaa vähän tänne päivittelee edistystä ni tulis tsemppiä :)

  maria: ha :)

  VastaaPoista
 13. Joo suosittelen kyl Vantaalle muuttamista, Länsimäki olis aika hyvä paikka ;D

  VastaaPoista
 14. Mä alotin karkkilakon ja pidän blogia ^^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela