8 joulukuuta

tiistai 8. joulukuuta 2009

Pitkästä aikaan tulee kunnon postaus. Ollu vaan hengailua ynnä muuta viime päivät, ettei ole ollut mitään postattavaa :-)

Tänään mulla on ollut tosi kiireinen päivä; aamulla kouluun, koulusta suoraan kampaajalle, kampaajalta terapiaan ja terapiasta terveyskeskukseen ottamaan influenssarokotus, hetkeksi kotiin ja sitten kohti Santahaminaa kattomaan kultaa.

Muuten rokotus meni ihan ok jännitystä lukuunottamatta, paitsi että rokotuskohtaa kirveli tosi paljon ja nyt onkin sitten lämpöä :-( Voi höh. Huomenna oletettavasti kipeilen kotona ja vois vähän katella tavaraa huutonettiin.

Eilen ja tänään tuli muutamia vaatteita postista, joiden herkut kuvasin.

H&m:ältä jätin tilauksesta kotiin

aikaisemmin pinkkinä kokeillun mekon liilana,
 
alennuksesta turkiskauluksen
 Ja rannekorun värillisillä kivillä. Näiden lisäksi jätin kotiin pari muutakin juttua, jotka meni joululahjoiksi.
Ellokselta tilasin -40% koodilla pari mekkoa ja yhdet kengät (jotka menee palautukseen). Tämän yksiolkaimisen mekon söpöllä röyhelöllä aion pitää. Hintaa tälle jäi se vajaa 18e
 Mun on pakko pitää tämä toinenkin mekko, jotta saan -40% tuosta mekosta, mutta valitettavasti alempi on hieman liian pieni kainaloista.

Joten, olisiko joku kiinnostunut ostamaan kuvan t-paitamekon läpikuultavalla yläosalla 18euron hintaan? (+postikulut 3e) Mekon koko on 38/40, pituus olalta n.80cm ja materiaali on hyvin venyvää. Laittakaa kommenttia tänne/sähköpostiin ja mekko menee myöskin huutonettiin :) ovh mekolla on 29,90e ja parempi kuva täällä.
Nellyltä tuli mustat leggingsit tekonahkapaikoilla, mutta en ole vielä ihan varma pidänkö nää, koska 25euron hinta on aika kova. Ja lindexissä on kait tämän tyylisiä halvemmalla. Pitää käydä torstaina katsastamassa :-)
 Kampaajalla koin hurrrjan muodonmuutoksen! ( toim. tarkentaa: huomaa sarkasmi). Kävin vaan leikkaamassa hiukset malliin. Alkoi inhottaa kun kerrokset roikkuu suunnilleen latvoissa. Muutama sentti otettiin joka puolelta.
 Tässä hurjan muutoksen kokenut tukka kampaamon jälkeen
Arvasin jo aamulla, että lukijat olisivat kiinnostuneita siitä, toimiiko värinämaskarat oikeasti?

Itse tulin siihen tulokseen aamulla meikatessa, että markettikamaa oleva Maybellinen värinämaskara TOIMII! Ripsiä ei ole ollenkaan taivutettu ennen ripsivärin levittämistä, eli kyseinen tuote taivutti, pidensi ja tuuhensi.
Ainoa miinus oli, että sormi meinasi puutua napin painamisesta! Ja ei ehkä kiireisen meikkauksen suurin pelastaja ole :) Normaalia kauemmin meni ripsivärin laittamisessa.

Nyt jatketaan Rudyn kanssa telkkarin katselemista :)

Kauniita unia kaunokaiset  (ja komistukset)< 3

21 kommenttia:

  1. IHANAT RIPSET!! wow.. pakko mennä ostamaan toi ripsari :P

    VastaaPoista
  2. tosi kivoja löytöjä! miten pitkä toi turkiskauluri on? riittääkö kaulan ympäri takin kauluksien/hupun päältä?
    oon etsinyt tollasta niiin pitkään, mutta ei vaan tunnu löytyvän sopivaa yksilöä..

    VastaaPoista
  3. ihania vaatteita, kivat hiukset ja nätit ripset :)

    VastaaPoista
  4. Ei ripsiväriä kuulu laittaa viittä kerrosta, että ripset on ihan paakuissa! Haloo, ei todellakaan kivan näköistä! Meikkaat kun joku 15v.

    VastaaPoista
  5. Voi juma noita anonyymejä ^! Kateellisia :(

    VastaaPoista
  6. Kaunis tyttö liialla meikillä = rumempi ku ilman meikkiä :C

    VastaaPoista
  7. tosi nätit ripset sulla kyllä! :) voitko kertoo et minkä takia käyt terapiassa? :/

    VastaaPoista
  8. noi ripsethän on aivan upeat ja niissä ei ole YHTÄÄN paakkuja että hei älkää vittikö ::D

    VastaaPoista
  9. Musta noi ripset on tosi nätit kans. Ripset on kai ainut asia, missä ei vaan voi olla liikaa mitään: väriä, paksuutta, pituutta... :D Muutenkin olet tosi kaunis tyttö, älä välitä noista ilkeistä.
    Muakin kiinnostas toi sun terapia, et minkä takia käyt siellä ja miten se on sulla toiminut? Olis kivaa kun näistä asioista puhuttais julkisemmin, jotta tärkeä asia tulisi yhä useamman tietoon ja ei olisi enää niin tabu kuin se nyt vielä valitettavasti jossain määrin on.
    Tykkään paljon sun blogista, jatka samaan tyyliin!

    VastaaPoista
  10. voisko laittaa jotain kuvaa myös tavallisesta ripsarista? tai siis että näkis mikä ero tolla värinäripsarilla on tavalliseen?:)

    VastaaPoista
  11. mul on kans tuo värinä ripsari, ja toi värinä alkaa jo ärsyttää pikku hiljaa ku laittaa sitä joka aamu kauhees kiirees :s

    VastaaPoista
  12. mahtavat ripset!<3 ja mä en ainakaan näe paakkuja!;o :)

    VastaaPoista
  13. ihanat ripset sulla! eihän noissa tosiaankaan ole liikaa ripsaria, siis mitä ihmettä? :o en ymmärrä nyt eräitä anoja ollenkaan :D

    VastaaPoista
  14. tuliko sulle korkeakin lämpö? kun mä ennyt tiedä et kannattaako sitä ottaa, ku mä oisin huomenna ehkä ottamassa.. ja onko vielä lämpöä?

    VastaaPoista
  15. onko sulla normaalisti helposti taipuvat ripset vai semmoset että suoristuu kun laittaa ripsaria ? mietin vaan että toimiikohan tuo ripsiväri tämmösellä jolla ripset meinaa suoristua vähän liian helposti. (:

    VastaaPoista
  16. tosi tyhmä kysymys mutta käytkö kampaajalla pidennykset päässä? ;o

    VastaaPoista
  17. Noista ripsistä täytyy kommentoida sen verran, että olen kosmetologiopiskelija, eikä ripsiväriä kyllä tuolla tavalla käytetä.

    VastaaPoista
  18. paljo se ripsiväri makso? VASTAILEPPAS MEILLE =)

    VastaaPoista
  19. Anonyymi sanoi...
    Noista ripsistä täytyy kommentoida sen verran, että olen kosmetologiopiskelija, eikä ripsiväriä kyllä tuolla tavalla käytetä.

    Millä tavalla? En tajuu tota anon kommenttia yhtään. :<

    VastaaPoista
  20. Vaikka olisi kosmetologi tai kuka tahansa kommentoimassa ripsivärin käyttöä, niin minun mielestäni sitä edelleen kyllä voi käyttää ihan miten tykkää jos vain hyvältä näyttää. Ja minun mielestä näyttää hyvältä :D Suurin osa näistä kommenteista on kuitenkin positiivisia. Niin ja noi sun silmät on ihanan muotoiset ja väriset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela