YAZZZZ

torstai 26. marraskuuta 2009

Mulla vaihettiin nyt Diane nova Yaz-nimiseen e-pillerimerkkiin. Ihan mielellään tätä kokeilen, koska on vähempihormoonisempi ja meillä muutenkin on rintasyöpää suvussa, niin ei kasvata riskiä sairastua :) Mutta hinta näillä oli ihan törkeä! 39e 3kuukaudesta. Tuntui kamalan isolta, kun olin tottunut diane novasta pulittamaan n.15e 3kuukaudelta, koska sain kelakorvauksetkin. Noh, testaillaan tätä nyt sitten.


Muilla kokemuksia YAZista?

Ja ootte valittanut, ettei musta ole mitään meikitöntä kuvaa, joten tässä se on. Voitteko nyt lopettaa ruikuttamisen?


ps. vähän huonossa valossa otettu. Sori

38 kommenttia:

  1. Siis mitä, tuoko meikitön :o Selailin sun vanhoja postauksia ja sieltä löyty esim. tällänen kuva, on tossa vähän eroa..
    http://3.bp.blogspot.com/_0vPQQezOv6w/Sc9sHUpQF_I/AAAAAAAAEMc/NJMeE3-T9oo/s400/postauksia+011.JPG

    No mutta jokatapauksessa oot hirmu nätti tyttö, oli sulla meikkiä tai ei :)

    VastaaPoista
  2. anonyymi: eiku onhan mulla tossa värillistä kulmageeliä! hups. mut siis muuta ei oo :)

    VastaaPoista
  3. Pidätkö sä lukijoita jotenkin idiootteina? :D sullahan on yläripset ihan kökössä ripsarista. Miksi valehdella tällaisesta, kun selkeästi näkee että sulla on ripsiväriä kuvassa? :)

    VastaaPoista
  4. anonyymi: öööö? okei. en kyl ite nää kökköjä eikä ripsaria oo tänää ollu :D

    VastaaPoista
  5. Mitä nää anot nyt valittaa ? eka ne haluu susta meikittömän kuvan ja sit kuitenki valittaa :d hohhoijaa, no mut joka tapauksessa oot kaunis oli sulla meikkiä tai ei :--) !

    VastaaPoista
  6. Taitaa anonyymeillä olla taas suuremman luokan ongelmat. Ensiksi halutaan jotain ja sitten kun saa haluamansa niin ei kelpaakaan!

    Mitään ripsarikökköjä en ripsissä näe vaan kauniit, tummat ja pitkät ripset ja muutenkin kuvassa on erittäin kaunis meikitön tyttö :)

    ANONYYMIT SHH, ALKAA RIITTÄMÄÄN TEIDÄN JUTUT!

    VastaaPoista
  7. aika kummasti sulla on kyllä ripsien väri tummentunu ja ripset tuuhentunu tosta edellisestä "meikittömästä" kuvasta, jossa siinäki sulla on naama täys meikkivoidetta :D haha, hauskaa!

    VastaaPoista
  8. Bloggerin kuvat on kivempii :(

    VastaaPoista
  9. Siis mitenniin ripisväriä? Vitun tarkkanäkösiä lukijoita ainakin sulla, ne salee kopioi noi kuvat ja tutkii niitä kiihkoissaan jollai mega photarilla, huhhuh.
    Tosta kuvasta näkee ihan selvästi että meikitön on naama, hieman punertavampi ja kiiltävämpi eli juuri sellainen millainen on normaalin ja terveen ihmisen naama ilman meikkiä.
    Ihmettelen tätä porukkaa kovasti :D

    VastaaPoista
  10. mun mielest on ehkä vähän outoa esitellä e-pillereitä blogis mut mikäs siinä, sun blogi niin itse päätät mitä tänne postaat:)

    oot kumminkin tosi nätti ja jos oot ilman meikkii tos niin oon kateellinen et sul on noin tummat piirteet, itse kun oon tämmöi albiino..:D

    VastaaPoista
  11. Voitko kertoa kuinka pitkät noi sun clip-onit on? :) haluaisin saman pituset ja tilaan tässä muutaman päivän sisällä!

    VastaaPoista
  12. Mulla on erittäin hyviä kokemuksia Yazista. Vaihoin Yasmineista niihin ja oli paljon paremmat, sillä Yasminit lihotti ja sai rinnatkin kasvamaan ihan liikaa.. Mutta Yaziin vaihdettua kroppa palautui entiseksi =) Hinnan arvoinen!

    VastaaPoista
  13. niin tai miten vaikka olisi, että mikaela on luonnostaan tummempi, joten hänellä on myös tummat ja paksut ripset? :)

    VastaaPoista
  14. Itse kiinnitin kans huomioo ripsien tummuuteen, mutta voinhan se johtua valostakin tai jotain.. :) Mut en mäkään mitään kökköjä kyl erottanu. :D

    VastaaPoista
  15. Voi herranjumala! Tuntuu kuin jokainen anonyymi haluais okein kaivaa jotain huonoa tästä blogista! Ei tarvitse lukea jos ei kiinnosta!!!!
    Itse pidän blogistasi tosi paljon ja toivon että jatkat sen pitoa! <3
    tv Neea

    VastaaPoista
  16. huoh, täytyykö valehdella?

    "ilman meikkiä", vaikka kulmissa ja silmissä ihan selvästi meikkiä on!

    VastaaPoista
  17. Hmph, niin ripsethän tietenkin kaikilla on ihan vaaleat ilman ripsaria:) Mutta sulla on niin ihanat ripset kyllä, että ei sun tarvis koskaan käyttää mitään ripsareita!

    Tuo Diane Novahan auttaa akneen myös, ootko sen vuoksi käyttänyt sitä? Nuo matalahormoonisemmat ei varmaan auta, vai kuinka? Itse kun käytin tuota diane novaa niin lihoin aika tavalla, mutta ihoa se kyllä vähän paransi.

    VastaaPoista
  18. Oot tosi nätti ja muutenkin ihanan olonen tyttö, älä välitä kateellisista anonyymeistä! Sun blogi on ihan paras :)

    VastaaPoista
  19. heiii ihan pakko kommentoida nyt kun noista pillereistäsi kerroit, söin noita yazeja noin vuoden ja sanon että koita ihmeessä rengasta noiden sijaan, nimittäin vaikuttaa mielialaan erittäin paljon ! hirveitä hormoneja :|

    VastaaPoista
  20. Etpä tainnut saada Diane Novista Kela-korvausta, sillä korvauksen jälkeen hintaa kuuluisi jäädä noin. 6€

    VastaaPoista
  21. moikka! olis kiva jos lataisit tinypicin kautta kuvat mutta vaan leventäisit tätä blogin ulkoasua, että kuvat sitten näkyisi kokonaan!! =)

    ps, lähetin sulle sähköpostia muutama päivä sitten, olis kiva saada vastaus! :-)

    VastaaPoista
  22. mikä vee noit märisevii anonyymei vaivaa jotka keksii joka ikisest asiast jotai valitettavaa? ei voi muuta sanoo ku HUOH.

    oot tosi nätti ilman meikkiiki :)

    VastaaPoista
  23. mua alkaa ihan tosi paljon ärsyttää sun puolesta tää anonyymien ruikutus! jos ei ole parempaa tekemistä kuin haukkua toisia niin vois mennä kyllä ihan itseensä ja kasvaa aikuiseksi. kaikista ihmisistä ja asioista saa kyllä kaivettua negatiivisia puolia kun tarpeeksi yrittää, ja sitä paitsi nää "jooga-asento"-jutut yms on kyllä ihan itsekeksittyjä?? ärsyttää, oli pakko purkaa vähän:DD onneksi et anna noiden vaikuttaa bloggaamisees vaan jatkat samaan malliin, hyvä! :> itse ainakin tykkään sun blogista.

    VastaaPoista
  24. kyllä menee jo anonyymeillä ylitse.. En ymmärrä mikä ihmeen kiihko niillä oikeen on edes nähdä naamasi ilman meikkiä. Onhan niitä muitakin blogeja missä ei ole nähty kirjoittajaa ilman meikkiä. Sehän nyt on ihan normaalia jos asukuvissa ei halua näyttää omaa naamansa on syy mikä tahansa. En minäkään haluaisi laittaa kuvaani nettiin missä olen ilman mitään meikkiä naama punaisena ja sitä rataa. Olet hyvin kaunis ja minulle on aivan sama onko sinulla kuvissa meikkiä vai ei. :)

    VastaaPoista
  25. En tajua sun lukijoita yhtään, ihan hirveitä. Joku 70% vaan valittaa! Oot rohkea kun julkaiset itsestäsi meikittömiä kuvia tai kerrot ehkäisypillereistäs. Mitä ihmeellistä siinä jonkun mielestä on että käyttää ehkäisyä (tai vaikka vain lieventää menkkakipuja pillereillä).. Oliski paljo kivempaa lukea että "hups menkat on myöhässä..vois tehdä raskaustestin". Huohh. Oot söpö ja jotenki kivan erilainen ja tavallinen! Suhun on helppo samaistua ja on erittäin kiva lukea myös vaikka niistä e-pillereistä, kerta ne niin monen nuoren naisen elämään kuuluu :--) Mitäpä sitä häpeemään!

    VastaaPoista
  26. No jos te ei-anot vertaatte tohon ekan anon laittamaan "meikittömään" kuvaan, niin onhan tossa noi ripset aika näkymättömät. Tässä uudemmassa kuvassa ei näyttäisi puolestaan meikkivoidetta olevan, mutta kyllä noi ripset tässä (ihan paljaalla silmällä ilman mega-photareita) näyttäs olevan paksummat ja pidemmät. Ja siis samahan toi mulle on onko meikkiä vai, mutta jos sanoo ettei ole ja sit kuitenkin on niin onhan se vähän hassua :) Enemmän minua häiritsee se että sanoo toisin, kuin se että olisi finnit poskilla ja kulmakarvat näkymättömissä.

    Ihan uteliaisuudesta, onko toi sun normaali tapa hymyillä? =) Näyttää väkinäiseltä. Samanlaista väkinäisyyttä ei vuoden takaisissa kuvissa vielä näy.

    VastaaPoista
  27. Mitä sulle kuuluu! Musta on hassua ettei kukaan ikinä kysy sitä haha =)
    En ymmärrä anonyymien valittamista, luulisi että niillä on muutakin tekemistä kuin valitaa sulle joka asiasta. Tää kommentti oli vähän random, mutta tykkään sun blogista! (:

    VastaaPoista
  28. joo mitenkä joku voi olla noin kaunis ja meikittä o; , kateeks käy. 8)
    olis muuten huippuu jos voisit listata sun lempi shoppaus paikkoi NETISTÄ , (: ite asun korvessa ja ei kauheen lähellä noita vaatekauppoja oo ja kaikki lähes kaikki vaatteet netistä ostan s; joten olis toooosi ihanaa.

    VastaaPoista
  29. Onko noita diane novia käytetty aknen hoitoon? Vai olenko ihan väärässä. Onko vaikuttanut ihoon miten? Kun oon miettiny vaihtavani johonki joka auttais ihoon. :)tsemppiä vaikutat mahtavalta tytöltä.

    VastaaPoista
  30. Proviisoriopiskelija27. marraskuuta 2009 klo 19.23

    Pakko sanoa vielä yhden anon kommenttiin "etpä tainnut saada diane novista korvausta..." Apteekkien hinnat muuttuvat 2 kertaa kuussa ja sen vuoksi hinnat voivat vaihdella, toisinaan dianet voi maksaa kelakorvattuina sen 6€ ja toisinaan 15€ tai enemmän.

    En voi tajuta näiden anojen kommentteja, siis ei mitään elämää kun nää miettii et saatko korvausta vai et! Haloo mitä se muita liikuttaa?!?

    VastaaPoista
  31. en oikeasti tajua miten noi anonyymit jaksaa nillittää sulle koko ajan. ekaks ne toivoo meikitöntä kuvaa ja sitku sellainen tulee niin kauhea valitus. tulee varmaan blogin pitäjälle tosi hyvä mieli kun heti saa paskaa niskaan. miettikää oikeasti onko järkeä aina pahoittaa toisen mieli. :)

    mikaela, sun blogi on yks parhaimpia<3 tsemppiä!

    VastaaPoista
  32. Proviisoriopiskelija27. marraskuuta 2009 klo 19.23

    Pakko sanoa vielä yhden anon kommenttiin "etpä tainnut saada diane novista korvausta..." Apteekkien hinnat muuttuvat 2 kertaa kuussa ja sen vuoksi hinnat voivat vaihdella, toisinaan dianet voi maksaa kelakorvattuina sen 6€ ja toisinaan 15€ tai enemmän.

    En voi tajuta näiden anojen kommentteja, siis ei mitään elämää kun nää miettii et saatko korvausta vai et! Haloo mitä se muita liikuttaa?!?

    VastaaPoista
  33. voii ku oot nätti ihan luonnollisenakin :o! oi ettäääää

    t: kateellinen tanjaah taas kerran

    oot ihanin !

    VastaaPoista
  34. tsemppiä tyttö27. marraskuuta 2009 klo 22.07

    ihan näi aluksi tsemppiä sulle, ei varmaan tarvitse enemmin perustella :--)

    itse käytin yazzeja ja vaikuttivat mielialaan erittäin paljon. saatoin revetä loppumattomaan itkuun keskellä ihmisjoukkoa pahimmillani, eikä se todellakaan ole tapaistani. mutta toisaalta vaikutukset ovat eri ihmisille erilaisia, joten toivottavasti sinulle ei samoin käy !:)

    VastaaPoista
  35. Moikka! Itelläni ollu jo jonkin aikaa noi Yaz-pillerit käytös, enkä oo kyllä oikeestaan huomannu mitään haittavaikutuksia! Ainoo miinus tosin on toi hinta.. :s mut ite oon ainaki ollu tosi tyytyväinen!

    VastaaPoista
  36. Etpä kyllä näytä olevan ilman meikkiä, huooooh!

    Kun vertaa vanhempii meikittömiin kuviin niin ripses on kyllä ihan erilaiset. Entisissä kuvissa sun ripset on ihan vitivalkoset ja nyt ne yhtäkkiä onki mustat.. säälittävää feikkaamista!

    Jos täytyy laittaa meikitön kuva niin laittaisit sitten oikeesti meikittömän, etkä väittäisi muuta, josta näkee selvästi, ettei se pidä paikkansa.

    VastaaPoista
  37. mulla on kans hyvii kokomuksii noista yazz pillereistä =) jotai sivuvaikutuksii kyllä mut neki on nyt alkanu hävii, pari kuukautta oon käyttäny.

    VastaaPoista
  38. Anonyymi sanoi...
    aika kummasti sulla on kyllä ripsien väri tummentunu ja ripset tuuhentunu tosta edellisestä "meikittömästä" kuvasta, jossa siinäki sulla on naama täys meikkivoidetta :D haha, hauskaa!

    Voi luoja, ette ole tosissanne? Ette koskaa ole kuullu sellasesta ku kulmien ja ripsien värjääminen, hellooooooo?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela