Want it

torstai 12. marraskuuta 2009

Kotiuduin tässä hetki sitten Helsingistä ja lupasin esitellä ostokset :)

Ensiksi alotan tänään tulleella H&m:än paketilla. Sieltä tuli pari mekkoa, mutta ne menee avaamattomana palautukseen. Kumpaakin kokeilin jo eilen LAhdessa, eivätkä ne olleet kivoja.

Ballerinojen, laukun ja korun suhteen elättelin toivoa mutta ei. Koko tilaus menee palautukseen. Kengät on tuolta takaalta kamalan korkeat ja tulee pahaan kohtaan, niin että hiertävät ja eivät muutenkaan olleet hyvät jalassa. Laukku oli ihan kiva, mutta mulla on yks täsmälleen saman värinen clutch, joten en ehkä tähän hätään tarvitse toista samanlaista.
Rannekoru olisi ollut ihan kiva, mutta en viiti 4,95euron korun takia maksaa yli 5euron postikuluja :D

Itiksestä ostin tänään:

Paljettibaskerin 12,95e/Pieces (ps. Sori Niina :-D oli pakko)
ja maailman super paras löyty! Ihanan pehmoista kangasta oleva tunika, jossa on kiristys helmassa. Tota oli kaksi kappaletta vaan jäljellä rekissä mustien vaatteiden keskellä, joista toinen oli mun kokoa. Ja tietenkin nappasin ton heti mukaani. 19,90e/Gina tricot
Päivän kirppislöydön tein Mäntsälästä. Mangon bleiseri Suit-mallistosta. Toi on kivan pitkä, vähän muotoon ommeltu ja uudenveroisessa kunnossa. Hintaa tällä oli 3,50e, joten ei oikeastaan harmita vaikka jäisi käyttämättä.
Pari inspiraatiota bleiseri-asuista:
Olen kauan katsellut kaikkia tosi inspiroivia kuvia asuista, joihin on yhdistetty bleiseri. Nyt jos vihdoin saisi itsekin puettua sen bleiserin päälle :)

Oon muuten ihan puulla päähän lyöty! Tuskailin tänään tosi kauan alla olevan pinkin mekon kanssa H&m:ällä ja kävin jopa kolme kertaa kokeilemassa sitä sovituskopissa, mutta jätin sen silti kauppaan. Hintaa sillä oli 24,95e ja olisin saanut siitä vielä -20% pois yhdellä kupongilla.

Jäi vähän harmittamaan se mekko ja menin etsimään siitä kuvaa tänne H&m:än shop onlinesta ja MITÄ IHMETTÄ! Mekko oli siellä 9,95euroa. Ihme huijausta. Siellä oli pari muutakin mekkoa halvemmalla, kuin kaupassa ilman mitään alennusilmoitusta. Mä sitten naputtelin pinkin ihanuuden ostoskoriin ja siinä samalla edellä esitellyn kultaisen rannekorun. Toi mekko kummiskin tulee postikulujenkin kanssa halvemmaksi kuin kaupasta ostettuna :) Ja onhan toi aika ihanan värinen.
Ehkä se olikin jotain kohtaloa, että jätin mekon kovan mietinnän jälkeen kauppaan :-D Enää en voi perustella ostamatta jättämistä sillä, etten tähän hätään tarvitse sitä. Onhan toi niin halpa ja kaikkea...

6 kommenttia:

  1. Toi on ihan urpoo et välil h&m:n myyymälöis tuotteet on kalliimpia ku netissä! Ja näköjää myymälöidenki hinnois on eroa; leggarit jotka hesas makso 9,95€, maksoi Lahdessa 14,95€. Se OIKEA hinta oli sotkettu tussilla ja toi viis euroo kalliimpi hinta kirjotettu siihen buu. pitääks ne ihmisii ihan dorkana :D

    VastaaPoista
  2. Tuo pinkki mekko näyttää tosi houkuttelevalta! Hyvää tuuria kun jätit sovittamasi kauppaan :D

    VastaaPoista
  3. Toi mekko on ihana, just kiva väri ! Onneks et ostanu kaupasta =D

    VastaaPoista
  4. sellasta asiaa et tänää selailin gallerias tutun kuvia ja sit menin sitä kautta kattoon yhen kuvia nikki on nooräQ ja sillähän on sun kuvia ni en sit tiiä että onko se sun nikkis vai onko joku ottanu täältä sun kuvias tai jtn. aattelin vaa kertoo. ite meen ilmiantaan sen. sit sillä on siä se jalkapallo kuva jossa et selvästikkään oo sinä tai ainaki näytti siltä. ikävää tämmönen :(

    VastaaPoista
  5. http://irc-galleria.net/user/noor%E4Q/album

    tos on viä linkki siihen nooraq:hun

    VastaaPoista
  6. anonyymi: mitäää:D toi on kyl kaiken huippu!

    ritu: niimpä!

    henje: nii! :)

    anonyymi: kiva :s kiitti ku kerroit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela