Tired

tiistai 17. marraskuuta 2009

Mua nyt ärsyttää. Oon vieläkin ihan hukassa sen kanssa, mitä laitan päälle. Kotona tajusinkin, että mekko jonka ostin tänään, on täys floppi! En tykkää siitä yhtään ja se todellakin menee palautukseen. Että joo, kiva kiva. Tää neiti on ihan tyhjän päällä.

Gina tricotista ei löytyny mitään. Luovutin hameen suhteen-en keksiny mitään yläosaa millekään.
Tää mekko olis ollu kiva H&m:ässä, mutta malli oli sellanen, että koot loppui ennenkun mun tissit mahtu pukuun :-D
No nyt niitä ostoksia.

Rannekoru 6,95e ja huulikiilto 2,95e/H&m


Paljettinen rusettipanta 9,95e/Pieces
Ja sitten se floppimekko! Tulppaani alaosallinen mekko vetoketju etumuksella 34,95e/Vero moda
Yyh, toi on ihan kamala ja en tosiaankaan laita tota! Mulla on ollu taas joku ihmeen mielenhäiriö. Harmittaa, kun en ostanutkaan yhtä Zaran mekkoa.

Noiden lisäksi ostin sukkahousut ja ripsiliimaa.

Nyt on sit pakko laittaa jotain omasta vaatekaapista. Lähtötilanteessa ollaan again!

Mahdollisia ehdokkaita:

1. Kukallinen kotelomekko niittivyöllä.2. Musta kotelomekko niittivyöllä.
Täytyy huomenna ajan kanssa penkoa vaatekaappia. Nyt oon jo niin väsynyt, ettei todellakaan jaksa alkaa kokeilemaan mitään.

Olisiko jompikumpi ylemmistä hyvä asu?

Päällä oli tänään "verkko"paita/h&m ja alla musta pitkä toppi/gina tricot

Tänään oli eläinpäivä!
MIU!

29 kommenttia:

 1. 2. vaihtoehto sopii sulle luvattoman hyvin =))!!!

  VastaaPoista
 2. kummatkin ihan kivoja, varsinkin 2 :) minusta se röyhelömekko olis myös tosi nätti ! sääli vaan että siitä tuli niin törkeää kommenttia!

  VastaaPoista
 3. MITEN SÖPÖ TOI VIKA KUVA OIKEESTI!!!11 awww ihana<3 söps :'>

  VastaaPoista
 4. Toi eka vaihtoehto on ihana! Tollanen kivan pirtee, ja erottuis varmasti edukseen kaikista mustista mekoista joita siellä tulee olee paljon. Ja ihan sika söpö toi vika kuva! aww<3

  VastaaPoista
 5. pistät ton kukkamekon!

  VastaaPoista
 6. Noi molemmat vaihtoehdot näyttää sun päällä ihanilta! :o Kukkamekko saattaisi tosin erottua paremmin massasta. Ja niittivyön sekä niiden sun uusien kenkien kanssa se ei olisi niin kesäinen. :-)

  VastaaPoista
 7. Kukkamekko !!! ihanan kesäisenvärinen näin tyhmän talven aikana aaagh!

  VastaaPoista
 8. Musta mekko ei petä koskaan ja jos yhdistät siihen jotain värillistä tyyliin pinkit sukkikset tai jotain muuta niin täydellisyys on taattu. Toisaalta toi kukkamekko tosiaankin erottuisi varmastikin paremmin, mutta toi niittivyö ei kyllä todellakaan oikein sovi sen kanssa :S edustaa vähä liian erilaisia tyylimaailmoja noi kukat ja niitit.

  VastaaPoista
 9. Toi musta mekko ois loistava idea :)

  VastaaPoista
 10. HEEEEI MIKSULII, minkä kokoinen toi sun ostama mekko on joka menee palautukseen ? Meinaa voisin ehkä ostaa sen sulta jos sattuiski olemaan sopiva. Tosin veikkaan et on pieni, mut mut kuitenki.

  VastaaPoista
 11. Heei tyttö, sun stressaaminen kantautuu näistä paniikkipostauksista niin tännekin puolelle ruutua, että ihan hirvittää. :D Älä ota noin kauheita paineita, koska voin sanoa, että menit sitten kummassa mekossa tahansa (vai etkö kummassakaan), olet joka tapauksessa upea ja tyylikäs! :) Itse voisin laittaa kumman tahansa ja olisin erittäin tyytyväinen asuvalintaani. Usko siis, että olet ihana, ole itsevarma ja anna sen näkyä. Silloin olet todella hot. =)

  VastaaPoista
 12. tykkään tost kukkamekost =)

  VastaaPoista
 13. eka oli mun mielestä parempi :))) Ja aina sama ongelma kun sulla ton Hennesin mekon kanssa, aina loppuu koot kesken ennen kun tissini mahtuvat sinne mekkooon. Tai sitten mekko on muuten aivan järkyttävän iso :(

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä toi vaihtoehto nro 1. eli värikkäämpi mekko vyöllä näyttää törkeen hienolta! :) myös toinen vaihtoehto menee, älä stressaa niin kovin asusta vaan koita nauttia itse tapahtuman odottamisesta! :)

  VastaaPoista
 15. 1. vaihtoehto parempi :) Siis kukkamekko, mutta jätät niittivyön pois, (ehkä joku muu vyö tilalle). Siihen joku kiva laukku ja kengät niin asu on valmis. Ihan varmasti erotut edukses tuolla kukkamekolla, niin monella tulee olemaan mustamekko päällä joten kukkamekko paljon parempi! :)

  VastaaPoista
 16. Älä panikoi, näyttäisit molemmissa hyvältä! :) Kukkamekko erottuisi lukuisista pikkumustista edukseen, mutta eri vyöllä tosiaan. Ehkä joku leveämpi vyö?

  VastaaPoista
 17. vitsi, miten niin muka floppimekko ??
  munmielestä toi on kiva !
  hö.

  mua on muuten alkanu häiritsee ku nois sun kuvis sun toinen jalka on aina tommoses ihme asennos :D

  VastaaPoista
 18. tykkään kummastaki asuista! Ehkä kuitenkin jättäisin 1. asusta ton niittivyön pois :)

  VastaaPoista
 19. Jos haluat sen niittivyön laittaa, niin laita se musta mekko. Mutta kuten jo aiemmat kommentoijat ovat sanoneet: kukallinen olisi paljon paremmin erottuva, ja mustaa tulee varmasti olemaan muillakin päällä paljon!

  VastaaPoista
 20. Musta kotelomekko ja niittivyö, ehdottomasti paras vaihtoehto :). Et siis löytänyt hapsuhameelle yläosaa? Miten olisi tavallinen tai painijaselkäinen perusmusta toppi ja se sinun H&M:n (?) ketjukaulakoru? :)

  VastaaPoista
 21. Kukkamekko on kivempi :-)

  VastaaPoista
 22. Musta kotelomekko niittivyöllä olisi kiva :) Mun mielestä kuitenkin sen sun Ginan hameen kanssa voisit laittaa ihan vain valkoisen perustopin+jonkun näyttävän/pitkän kaulakorun + joku clutch :) Meinaan se hapsihame on jo itsessään niin erikoinen, et todellakin perustoppi riittäis yläosaksi :)

  VastaaPoista
 23. Kukkamekko on jotenkin liian kesäinen ehkä tähän vuodenaikaan, tosin ihan nätti :) Mä olisin mustan mekon kannalla. Tosin se hame olis kaikista kivoin! vaikka jonkun perustopin kaa =)

  VastaaPoista
 24. Kakkonen ehdottomasti! 1:nen on liian kesäinen ja 2:nen sopii sulle täydellisest:)
  Jos sul olis viel joku söpö cluts (vaikka värillinen) siihe seuraks- nii sill asu olis super hieno! +korkkarit jalkaa

  VastaaPoista
 25. toi kukkamekko oli aivan tajuttoman upea! näytät ruskettuneelta ja tosi hoikalta siinä! ihana.
  ja erottuisit edukses siellä, koska kaikilla on aina mustaa päällä.

  VastaaPoista
 26. ehdottomasti toi musta mekko! näyttää aivan tosi hyvälle. ton kanssa joku punanen laukku nii <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela