Rakas joulupukki...

maanantai 23. marraskuuta 2009

Oon miettiny paljon, mitä haluisin joululahjaksi. Ja siihenhän on enään neljä viikkoa!

Ja tässä ne tulee!
1. Uusi puhelin rikkoutuneen tilalle. Oon tällä hetkellä eniten Valkoisen kosketusnäytöllisen Samsung s5230 kannalla.
2. Nomination-laattoja
3. Yves Saint Laurentin Parisienne-hajuvesi
4. Uudet Clip on-pidennykset
5. Läppärille joku söpö suojus
6. Guessin rannekoru
ja
7. Rahaa. En pyydä mitään muuta joululahjaksi, koska eniten haluan rahaa New yorkin matkaa ajatellen.

Nyt pitäisi vielä keksiä mitä MINÄ ostan muille lahjaksi. Hankalin asia koko joulussa!

Mitä te toivotte joululahjaksi?

Kävin eilen ennen treenejä nopsaa Lindexillä ja sieltä ostin rannekkeen tekotimanteilla 7,95eurolla. Tykkään tosta tosi paljon!
Kävin tänään palauttamassa Vero modaan epäonnistuneen Fashion awards-mekon ja sain yllätykseni ja ilokseni rahat käteisenä takaisin. Luulin jo, että saan jonkun lahjakortin. No, kivempi vaan näin :)

37 kommenttia:

  1. ai tossa sun joululahjalistassa ei ole mitään erikoista? herranjestas tossahan on tavaraa monien satojen edestä, ellei tuhansien eurojen ;OO

    nimim. toivon joululahjaksi suklaata ja pari kirjaa

    VastaaPoista
  2. Minä kans toivon lahjaksi rahaa, ompahan sitten joulun jälkeen vara opiskelijan elääkin. :D

    VastaaPoista
  3. Mä kans kattelin, että aika tyyriit joululahjatoiveet. Taidat olla aika hemmoteltu! (Tää asiahan ei siis kuulu mulle, mutta pisti vaan silmään. :D)

    VastaaPoista
  4. kun sua harmittaa maineesi porvarina niin miksi mainostat näitä lahjaideoita blogissasi? mä en saa nimittäin edes kymmenessä vuodessa tolla arvolla joululahjoja. etenkin kun voin kuvitella ton sun pyytämän rahamäärän ku 200e on sulle se normi viikossa käytettävä rahamäärä vaatteisiin... =D

    VastaaPoista
  5. Vai et toivo mitään erityistä, vittu laskeudu jo maan pinnalle!

    Tossa on monen sadan euron kännykkä ja clip-onitkaan ei oo mitään kovin edullisia. Ja Guessin rannekoru, voin kuvitella kuinka kallis sekin on, huhhhuh nainen!

    Ton ikäsenä kuuluis ite jo ostaa kännykkänsä yms!

    VastaaPoista
  6. anonyymi: mä saan ns. kahdet joululahjat+isovanhemmilta. Ja Mikalta, joten tavaraa on siksi enemmän.

    Eeva: Raha on aina hyvä lahja :)

    anonyymi: kts ylin anonyymi. Ja yleensäkin jouluna on tullut vähän kalliimpia lahjoja.

    anonyymi: no en mä ajatellu, että toi on jotenki erikoinen lahjalista, kun kummiski vanhemmatkin on eronnu?

    anonyymi: olisin mä sen puhelimen ite ostanukki, mutta joulu tuli just sopivasti ni miksen pyytäisi sitä lahjaksi? + kato ylempiä anonyymejä

    VastaaPoista
  7. anonyymeilla taas aihetta kiihkoiluun :D jokainen vissiin saa toivoa mitä ikinä haluaa eikä se tarkoita, että ne kaikki saisi :D ja vaikka saisi niin mitä väliä :D huh huh. ihana tuo guessin koru! <3

    VastaaPoista
  8. Hahah oot sä kyl hassu. =DD Itse sua monta vuotta nuorempana TYÖSSÄKÄYVÄNÄ, siltikin rikkaan suvun lapsena ei voi muuta kun nauraa. Vaikka perheellä onkin rahaa niin tarvitseeko repiä irti kaikki mikä irtoaa. Kannattaiskohan sunkin jo pikkuhiljaa aikuistua ja tajuta millainen rahanviejä vanhemmillesi olet. Käsittääkseni täytät kohta 20... ======DD

    VastaaPoista
  9. Hah, näyttää tosi hassulta tuo tukka tuossa irrallisena, en tiedä miksi näin naurattaa :D

    Mutta juu, samantyylisiä asioita on omallakin lahjatoivelistalla. Nominationiin lisää paloja ja uusi hajuvesi.

    Tuo lista on kyllä tosi massiivinen että tuntuu aika hassulta kun sinun mielestä ei ole, mutta kyllähän siihen toki vaikuttaa, jos on eronneet vanhemmat ja molemmat vielä varakkaita jne. Voisi silti ehkä tiedostaa että yleisesti tuo on aika hurja lista, niin anonyymit ehkä ei olis niin raivoissaan :D

    VastaaPoista
  10. "anonyymi: no en mä ajatellu, että toi on jotenki erikoinen lahjalista, kun kummiski vanhemmatkin on eronnu?" siis mitäähhh.. just.

    VastaaPoista
  11. haha vai ei oo erityinen joululahja lista :D nii silleenhä se on että otetaan kaikki irti vanhemmista ym... oletko koskaan mahtanut tehdä päivääkään töitä ? ja etkös sä kohta oo 20

    nimim. 12 vuotiaasta asti omat rahansa tienannut

    VastaaPoista
  12. Mulla on tollanen samsungin puhelin valkoisena, ja tykkään tosi paljon :) On toiminut mun kovakouraisessakin käytössä kuin unelma:)

    Mullakin on joululahjatoivelistalla Nominationpaloja ja rahaa. Ja myös järkkäri, mutta sitä en kyllä odota saavani:D Guessin rannekorukin olis ihana!

    VastaaPoista
  13. Ookoo saat kahdet lahjat + poikaystävältäs. Mutta siis, tarkotaks niinku et toivoisit JOTAKIN noista, vai kuuluuko munkin käsittää tää samallalailla niinku muut anot näemmä on käsittänyt, että sä toivot saavasi tuon ihan kaiken? =D Huhhuh.

    VastaaPoista
  14. juu no on tossa aika paljon tavaraa ;o
    mutta hei haluisitko kertoa lisää noista sun pidennyksistä? tehä vaikka jonku postauksen?

    VastaaPoista
  15. Älä enää IKINÄ itke hemmotellun pennun tai porvarikakan mainettas, ite sä oot sen ansainnu hehkuttamalla kotia espanjassa, kalliita joululahjalistoja ja sitä, kuinka sun sukulaisille tuli tappelu kuka SAA ostaa sulle auton......

    VastaaPoista
  16. siis eikö sulla nyt oo mitään kännykkää :D?

    VastaaPoista
  17. fudge: niimpä. Oon esimerkiksi toivonu kaiken maailman hevosia tms, mutten ole saanu. :D

    lila: entä jos vanhemmat HALUAA ostaa lahjoja? yleensä tulee, varsinkin isältä, paljon lahjoja joita en edes toivonut tai ajatellut saavani.

    nnoof: mä sain viime jouluna :) oma kone on kyl tosi kiva.

    brita: mika inhoo mun clip oneja irrallisena jossain pöydällä :D sen mielestä ne on ällöt.

    anonyymi: ja ja

    anonyymi: se ei oo mun ongelma, jos oot tehny töitä noin pienestä saakka. Ja kyllä, oon ollut kaks kesää töissä.

    veerae: oi hyvä! itellä kans taipumusta kovakouraisuuteen :D

    peukut pystyyn järkkärille (Y) (Y)

    Anonyymi: Toi on se lista mitä oletan saavani (tai tiedän että saan)

    anonyymi: joo teen postauksen kuhan saan aikaseksi!

    anonyymi: on joo, kakkospuheln! en vaa tykkää siitä ni haluun uuden :)

    anonyymi: ok

    VastaaPoista
  18. Onhan mulla itellänikii suuret joululahjahaaveet, ja mieluummin pyytää jotaa mitä oikeest haluu, ku että saa liikaa ns. "turhaa" tavaraa..mutta silti ihmetyttää toi sun "en pyydä mitään erikoista" -kommentti..koska kyllä toi on erikoista. Vielä jos oot varma, että kaiken tuon saat.

    Ja tämähän on vaan mun oma mielipide(jokainen halutkoo lahjaksi mitä tykkää), mut meillä ei ole koskaan arvostettu rahaa joululahjana.. Missä on se oikea jouluntunnelma? Ei rahasta jää pienintäkään muistoa antajasta.

    VastaaPoista
  19. ohhoh mitä lahjoja:) mä varmaan haluun uudet sterkat ja jotain pientä

    VastaaPoista
  20. mitä noi kaikki riehuu, saahan sitä toivoo mitä haluaa :D Eikä se, että toivoo jotain, välttämättä tarkota että ne kaikki jutut sais... Ja mitähän se kenenkään elämästä pois on jos saatki noi kaikki, jos on varaa ostaa kallista niin voihan sitä ostaa =)

    Oke täst mun kommentist ei saa varmaan mitään selkoo :D

    VastaaPoista
  21. kylläpäs ihmiset valittaa :o viitaten lähinnä noihin jotka ruikuttaa tost työnteosta nii mun vanhemmat ainaki makso mulle kuukausrahaa kunnes muutin pois kotoa eikä siin oo must mitään outoa ku tottakai hyvin toimeentulevat vanhemmat haluu tukea lapsiaan :) ja must toi lahjalistaki on ihan realistinen just ku sul on monta lahjanantajaaki, ite mul ei oo ikinä ollu tapana niinkään toivoa jotain tiettyä ku tykkään yllätyslahjoist enemmän mut oon kyl joulusin saanu runsaasti lahjoja ku just vanhemmat ja kaikki sukulaiset antaa ja nykyään poikaystäväki :)

    VastaaPoista
  22. ai ei '' mitään erityistä '' ?? saan ehkä yhteensä n. 200 e

    VastaaPoista
  23. Minä toivon rahaa ja syntymäpäivälahjaksi (15. päivä!) burberryn isoruutuista huivia :). Itsellä löytyy juuri tuo Samsungin puhelin ja vielä valkoisena, voin suositella lämpimästi! Itse olen ainakin hirmutyytyväinen tuohon kapistukseeni :)

    VastaaPoista
  24. Haluisin kyl nähä miten pärjäät ku tulee se itsenäistymisen aika ja pitäis alkaa ite ansaitemaan ne shoppailurahat. Tosin en ihmettelis vaikka sukus maksais sun vuokrat ja laskut vielä 40-vuotiaana. =)Suuri osa mun kavereista, jotka on sun ikäsiä, on jo valmistunut lukiosta, muuttanut omaan kotiin ja monet saaneet opiskelupaikan. Niin ja työssäkäynnistä puhumattakaan.

    VastaaPoista
  25. toivon lahjaksi puhelimen, muuta en saakkaan koska se on kallis.
    en kuitenkaan tunne mitään kateutta sun lahjakasaa kohtaan. jossakin vaiheessa huomaat ettei porukat ole maksamassa sulle kaikkea. minä olen huomannut sen jo läpi elämäni että tavaraa saa rahalla ja rahaa saa työllä. siinä mielessä olen sinua onnekkaampi :)

    VastaaPoista
  26. Siis mun oma lista on ihan samanlainen melkein, tai no oikeestaan viel isompi/hintavampi lista. Enkä oo mikään porvari. Toi on mun mielestä ihan normaalilista. Loppujen lopuks saa kuitenkin viel enemmän ku mitä on listassa, ainakin mulla näin Ja oon samanikäinen kuin Mikaela..

    VastaaPoista
  27. "mitä noi kaikki riehuu, saahan sitä toivoo mitä haluaa :D Eikä se, että toivoo jotain, välttämättä tarkota että ne kaikki jutut sais... Ja mitähän se kenenkään elämästä pois on jos saatki noi kaikki, jos on varaa ostaa kallista niin voihan sitä ostaa =)"

    No niinpä! huhhuh, määkin olin tulossa kommentoimaan ihan samaa! Ainahan sitä voi toivoa kaikkea, ei se niin juuri ole saako sitä kaikkea ja vaikka saisikin nii so what. Voinhan mäkin aina _toivoa_ lentokonetta ja kartanoa, mutta.. hohoo :D

    VastaaPoista
  28. Sun kannattais odottaa sinne nyc:iin koska sieltä saa ainakin halvemmalla ton kännykän ja kellon? En ole varma, mutta uskon koska se dollari on nii halpa :)!

    VastaaPoista
  29. Kylläpä ihmisillä on taas valittamisen aihetta jostain joululahjalistasta.. Ihmettelen vaan, että mitä se muita liikuttaa mitä sä toivot tai saat joululahjaksi sun vanhemmilta.. tuskin se on keneltäkään muulta pois. Sitä paitsi on oikein, että vanhemmat panostavat MYÖS rahallisesti lapsiinsa, jos sitä rahaa sattuu olemaan. Toisten vanhemmat ovat ansainneet enemmän rahaa kuin toisten. Tosin sun vanhempien rahatilanteestahan minä en tiiä yhtään mitään, mutta siis yleisellä tasolla! Itse haluisin järkkärin lahjaksi, mutta en varmana tule saamaan. yhyy :D täytyy ostaa itse jossain vaiheessa, kun raaskii!

    VastaaPoista
  30. mulla on toi guessin rannekoru:) sain poikaystävältä "lahjaks" tai ehkä enemmän hyvityksesks ku sen työmatka vähän veny:) on tosi ihana.
    -henna

    VastaaPoista
  31. Ootko tilannut netistä noita Clip on-pidennyksiä? Olis kiva tietää missä hinnoissa ne liikkuu kun netissä on nii monessa paikassa kuitenki noitakin tarjolla..Et onko tietoo mistää edullisemmasta? ;)

    VastaaPoista
  32. Älkää iniskö !!!!Olette vaan kateellisia Mikaelalle.En mäkään koskaan ikinä sais tollasia joululahjoi mut ei ole multa pois jos joku muu saa :D Ja jos vanhemmilla on rahaa ja ne tykkää ostaa lahjoi,ni miksei??? Pitäs olla et ''Hmm olenpa tässä täysi-ikäinen ja aikuisen alku,joten en ota vastaan haluamiani tavaroita?'',vai ???

    VastaaPoista
  33. Kyllähän se niin on, että vanhemmat antaa sitä rahaa varmasti anyway, eikä siinä mun mielestä ole mitään pahaa. Mä olen jo lähempänä 30 kuin 20 ja joudun edelleen välillä kääntymään äitini puoleen kun rahat on tiukalla, etenkin nyt kun olen opiskelija.
    Meillä on öidin kanssa diili, että mä teen sille vaatteita veloituksetta ja maksan kankaat. Sillä lailla mä pystyn nyt korvaamaan kaikkea sitä rahaa takaisin.
    Ja kun mun äiti on vanha, eikä sillä ole enää rahaa, niin silloin on mun vuoro auttaa.

    VastaaPoista
  34. Hhahaha no kuka pässi sanois EI lahjoille, jotka vanhemmat ostaa ihan omasta tahdostaan ja haluaa ilostuttaa.
    Jos joku tekee nii ni saa lähettää matskua tulemaan<3

    VastaaPoista
  35. En ymmärrä noita anonyymejä jotka valittaa aina samasta asiasta... Vielä jos nimellänsä kertoisivat asiansa mutta ei..

    No mutta se ei ollut mun asia jota tulin kommentoimaan! :) Piti kysyä että millasia clip-oneja käytät ja onko ollut hyvät/helpot? Ite haluisin semmoset myös, kun tulisivat paljon halvemmaksi kun kampaajalla tehdyt pidennykset ja saattaisivat jopa kestää kauemmin kun ne teippipidennykset jotka 08 kesällä mulla oli (kestivät 2 kk..). Sit mietin sitä että jos netistä tilaa (mistä ite muuten tilaat?) niin saankohan mitenkään kaupan väreillä värjättyä saman väriseksi mitä pidennykset on... no sitä sä et varmaan osaa sanoa, kunhan tässä mietin :P

    Ja sit vielä tohon raha-asiaan kumminkin, vaikkei siihen pitänytkään puuttua.. Olen sitä mieltä, että ei oo lapsen vika jos vanhemmilla on varaa antaa lapselle rahaa. Jos mulla olis "ylimääräistä" rahaa ja rakkaita lapsia niin kyllä mä niille sitä antaisin. Eri asia sitten ymmärtääkö lapsi sen ettei rahansaaminen ole itsestäänselvyys. Ja oon saanut sen kuvan että sulle se ei oo itsestäänselvyys vaan ihana etuoikeus ja ymmärrät sen, ettei sitä rahaa aina voi saada noin vain ja olet valmis lukion jälkeen menemään töihin jos tilanne niin vaatii.


    Entisen lukiokaverini isä sanoi mun mielestä hyvin: "Vaikka minä nuorena jouduin niskalimassa paljain käsin raahaamaan kivenlohkareita Kreikan rakennustyömailla yötä päivää, ei mielestäni rakkaan lapseni tarvitse sellaista kokea. Kyllä hän ymmärtää työn merkityksen ja jos minulle kerta nyt on mitä antaa, miksen antaisi lapselleni etuoikeutetumpaa nuoruutta" (tai jotain tuommoista :) )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela