Pocahontas

torstai 12. marraskuuta 2009

Meillä on kamala penkkaribuumi koulussa ja kaikki varailee ja tuskailee pukujen kanssa. Itse oon onneksi tiennyt jo muutaman kuukauden varmasti mikä haluan olla-Pocahontas. Ja pidin siitä huolen, että teemaksi tuli joku, mihin se sopii :D Teemaksi tulikin Disney/animaatio.

Pukuja kattelin netistä ja pitäisi joku päivä mennä käymään Pilailupuodissa ja Punanaamiossa. Ajattelin, että ostan puvun ajoissa Suomesta, mutta katson Nykistäkin jotain inkkarimekkoja, jos niitä tulee vastaan :-) Myy sit vaikka toisen, jos löytyy joku.Miksen voi olla lapsi :-(

Ootan penkkareita ihan super paljon! Olis jo helmikuu :(

PS. Sanon täälläkin, että ammun jokaisen Mäntsälän lukion abin mun muovijousipyssyllä, joka on penkkareissa mun lisäksi Pocahontas!

Tänään oli päällä:
Raitapaita ja liivi/H&m, farkkuleggarit/Pieces

Kohta lähden Itäkeskukseen katselemaan, jos siellä olisi jotain kivoja mekkoja ja sen jälkeen nään Mikaa :)

18 kommenttia:

 1. sä oot niin Pocahontas kyl sit varmasti, sopii hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Huoh etsä Pocahontaksen asuu voi omii itelles, jos joku on vaikka koko ikänsä halunnut olla pankkareissa Pocahontas. Miksi sulla olis muka oikeus olla ainut Pocahontaksen asussa oleva. Oot ollu varma siitä vaan kuukausia, joten ihan oikeesti, miksi sulla on siihen oikeus? Koska täällä blogissasi mainitset olevasi Pocahontas ja oletaat jokaisen koulusi oppilaan lukevan tätä ja tietävän?

  VastaaPoista
 3. Meni vähä fiilis täst postauksest ku tos oli toi "Sanon täälläkin, että ammun jokaisen Mäntsälän lukion abin, joka on penkkareissa mun lisäksi Pocahontas!" Tiiät varmaan itekin et toi on laiton uhkaus ja Suomessa tommosia ei pitäs viljellä huvikseenkaan kun kouluammuskeluista ei hirveen pitkä aika oo kuitenkaan vielä.

  VastaaPoista
 4. hahaha hirvee taistelu kyl nyt menos noista :D mun on ehkä oikeesti vaihettava se mun pikachu-suunnitelma pois ku hirvee paine tulee joka suunnalta et en sais olla se.... :D

  VastaaPoista
 5. vähänkö hyvä teema teillä! :D tosi hyvin sopii toi liivi ton raitapaidan kans, unelma <3

  VastaaPoista
 6. meijän koulus ei ainakaa pukeuduta mitenkää, siel on vaa ne valkoset haalarit mitkä ihmiset spreijaa väreil minkä näköseks haluu:S

  VastaaPoista
 7. sopii tosi hyvin toi Pocahontas! :) hyvä valinta!

  VastaaPoista
 8. oottepa te ajoissa, meillä kokoontuu porukka vasta ens viikon puolella miettiin et mitähän sitä penkkareissa ja abishow'ssa keksis :--D !

  VastaaPoista
 9. Pocahontas on loistava valinta, sopii sulle tosi hyvin :-) ootan jo nyt kuvia siitä kun olet asustautunut Pocahontasiksi!

  VastaaPoista
 10. näytät varmasti tosi nätskältä pocahontakselta, mut ota huomioon et siel on aikas kylmä helmikuussa, ja jos rekan lavalla meinaat heiluu sukkahousuis ni voi tulla ihan snadisti kylmä! :)

  VastaaPoista
 11. hyvä idea :> mut toihan olis tosi nopee ja helppo tehä ite toi puku! ais just sellasen ku haluu ^^

  VastaaPoista
 12. no huoh ihan ku kukaa muu ei vois olla pocahontas vaik sä ootki :D :D :D

  VastaaPoista
 13. Mä taas sanon että ei kannata edes leikillään täällä blogissa uhota ampuvansa ketään. Kertoo taas jotain sun tajunnan tasosta. =)

  Kyllä mä tajuun, et toi on läppä, ja voisin sanoa noin esim kasvotusten kaverilleni, mutta ei tosiaan kannata julkaista tuollaista netissä. Nykyisin tällaisten asioiden suhteen ollaan aivan helvetin varovaisia ja pienemmistäkin asioista ollaan tehty tutkintapyyntöjä. Ihan varotuksena!

  VastaaPoista
 14. Ei hei kannata ottaa nii vakavasti jos joku muuki sattuu olee sama hahmo, ette te silti samalta voi näyttää :D Oot varmasti nätti inkkarityttö.

  VastaaPoista
 15. joo varmasti on joku muukin pocahontas, tai se on tosi todennäköistä koska meidän koulussa ainaki oli viimevuonna pari pocahontasta:D ja etenki kun teillä on noin rajattu teema.. että saatat joutua ampumaan puolet teidän lukion tytöistä:D

  VastaaPoista
 16. Irina: kiitti :)

  anonyymi: äääääh. No okei, enhän mä sitä voi omia, mutta koska meiän koulussa on tänä vuonna abeja vain sellanen 70kpl, niin eiköhän animaatio tai disney-hahmoista löydy kaikille omansa, eikä tarvitse olla miljoonaa samaa?

  Ja koska meillä on niin pieni lukio, pyritään siihen että jokaisella on eri puku jä mä satuin olemaan eka joka siitä on ilmoittanut, että oon Pocahontas.

  anonyymi: vitsihän toi on, mutta tiiän että on laitonta uhkailla. Joten lisäsin sinne sen muovijousipyssyn niin tuskin tulee väärinymmärryksiä

  essi: no älä! Ja se et maren pitäis saada olla se, koska se on suunnitellu. olis puhunu siitä ni ehk se sais olla se ihan rauhassa :D PERKELE SÄHÄM OOT SE PICACHU! vaihtakoon se, ku sä sen eka ilmoitit

  annaa: hih :)

  anonyymi: No vähä tylsää :(

  noona: kiitti!

  petra: kaikki on niin innoissaan :D Tosin meilläki abihupparit ja abishow on viel vähä vaiheessa

  jenni: tietty otan!

  anonyymi: se on jo suunniteltu :) joku kelsi vaa niskaa!

  elina: no en mä osaa :(

  anonyymi: EI VOI OLLA! :D

  anonyymi: tiedän :S

  anonyymi: noku meil on nii pieni lukio ni tyhmää jos onn samoja :(

  anonyymi: meit on onneks vähän :) ja oon tehny selväks et oon pocahontas ni kukaa ei uskalla olla se :D

  VastaaPoista
 17. no mut ehkä mä annan sen olla pikachu ku se on niin pikachu-ihminen, kattelen itelleni jonkun muun =) mul on alustava suunnitelmaki jo hehehe mut se ei oo yhtä söpö ku pikachu ==(

  VastaaPoista
 18. vähäks mäki oisin halunnu jonku tollasen teeman penkkareihin, meil oli vaan sellaset valkoset paperihaalarit. ite kyl koristelin omani ainaki persoonallisesti, liimasin sen täyteen sellasii sanomalehdest leikattuja hapsuja :D siin meniki sit kyl ikä ja terveys ku sitä edellisenä yönä väänsin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela