Overweight? No, just big boned.

maanantai 9. marraskuuta 2009

Oon ihan kipeenä ja huonolla tuulella, joten siitä johtuu tää tilitys.

Mua suoraan sanoen vituttaa mun koon, lihavuuden ja mahan haukkuminen ja kommentoiminen. En esimerkiksi itsekään tykkää yhtään mun mahasta ja tiiän hyvin itsekin, että se on kamala. Joten ei kiitos tarvitse tulla sitä mulle kertomaan. Oon ollu ala-asteen alkuluokista saakka epävarma ja vihannut itsestäni ylipainon takia. Monta kertaa oon itkenyt ja toivonut, että voisin vaan yksinkertaisesti leikata saksilla kaikki läskit pois mahasta. Mulla muutenkin kertyy kaikki läski aina mahaan, varsinkin alavatsaan ja oon yrittäny tehä kaikkeni saadakseni sitä pienemmäksi.Kuva kesäkuulta

Nuorempana en oikeastaan panostanut pukeutumiseen ollenkaan. Ajattelin, ettei lihavilla näytä mitkään vaatteet hyviltä, eikä heillä tavallaan olekaan oikeutta kaikille ihanille vaatteille. Nyt viime vuosina muodista ja vaatteista on tullut mulle yksi elämäni tärkeimmistä ja rakkaimmista asioista, joihin haluan panostaa ja johon käytän aikaa. Tuntuu pahalta, kun vaatteiden ja tyylini sijaan tullaankin haukkumaan mun ulkomuotoa.

Kuva.

Tiedän, että blogia pitäessä laittaa itsensä alttiiksi arvostelulle ja ilkeille kommenteille. Yleensä yritänkin olla niiden yläpuolella, kummiskin lähes kaksi vuotta olen niitä joutunut kestämään. Mutta aina vaan ei jaksa. Mua saa haukkua rumaksi, haukkua tyylitajuttomaksi tai hirveäksi ihmiseksi, mutta älkää jooko haukkuko mua tai ketään muuta läskiksi. Oon ite niin sinisilmänen, ettei mulle tulisi koskaan mieleen sanoa kenellekään suoraan, edes netissä, että joku on läski tai että kannattaisi laihduttaa. Sellasta ei vaan sanota kenellekään.

Sitäpaitsi kuvatkin voi vääristää. Monella on varmaan kokemuksia siitä, että peilissä ei näytä niin lihavalta tai rumalta, mutta valokuvassa tuntuukin olevan aivan eri henkilö-paljon isompi ja rumempi.

Joten, lopetetaan jooko toisten haukkuminen läskiksi?

Sit muita juttuja. Lauantaina kävin Jumbossa ja Ikeassa. Ikean ostokset unohdin kuvata (boksi meikeille ja valokuvakehys), mutta Jumbon tulee tässä.

Raitaneule 9,95e ja hiuskoriste 2,95e/H&m

Mitään muuta kivaa ei oikeastaan edes löytynyt. Lukuunottamatta yksiä ihania nilkkureita Dinskosta, mutta en ennen joulua viittinyt ostaa niitä. Hintaa niillä taisi olla 59,95e tai 69,95e. Kattoo sit, jos ne olisi alennuksessa joulun jälkeen :)

Vielä tosta paljettipaidasta. Toi oli mulla päällä lauantaina ja kyllä se tiputteli paljetteja jonkun verran :s Täytyy paikkailla tota ja taitaa joutua käsipyykkiin, kun on pesun aika.

Nyt jatkan telkan katselua ja paljettien liimailuan yhteen neuleeseen (en ole vielä lannistunut :D) Inhottavaa olla kipeä, kun en tänäkään maanantaina päässyt body pumppiin ja pilatekseen :( Onneksi kuumetta on enää vähän päälle 37c, joten huomisen body pump pitäisi onnistua. Ja toivottavasti kouluunkin!

58 kommenttia:

  1. MOI!
    Aluks haluisin sanoo, et älä välitä niistä idiooteista, jotka sua haukkuu, oot tosi kaunis ja omasta kropasta pitäs (yrittää ainakin) olla ylpee. Älä lannistu!

    Toiseksi, mikä on tuo ihana pinkki kynsilakka mitä sulla on kynsissä ollut muutamissa viimeisimmissä päivityksissä? SE ON IHANAN VÄRISTÄ JA HALUAN SAMAN SAADA ITSELLENI!

    P.S. Sun blogi on parasta mitä netistä löytyy!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä oot just kivan kokonen ja kaunis just sellasena luonnollisena, eli vähän meikkiä. :)

    VastaaPoista
  3. voi sua mikaela! :/ sulla oli mun mielestä hyvä pointti tässä postauksessa: ketään ei vaan sanota läskiksi/lihavaksi! mulla itsellänikään ei ois todellakaan pokkaa sellaiseen. muista kuitenki, että oot tosi kaunis tyttö ja en tiedä auttaako tää mitään, mutta MUN mielestä sä oot aivan normaalin nuoren naisen näköinen painon suhteen! :) tsemppiä sinulle<3

    VastaaPoista
  4. eeva: nii. pitää vaan jaksaa :)

    aa joo, se on WEt'n'wildin lakkaa, sävy E71506

    inhottavaa ku tää on vähän vanhempaa lakkaa ni tässä ei lue mitään nimeä :(

    anonyymi: kiitos :)

    noona: niimpä! en tajua ihmisiä, jotka tulee päin naamaa haukkumaan. voisi pitää ajatukset oman pään sisällä.

    ja kiitos<3

    VastaaPoista
  5. Haluaisin nyt sanoa, että voi hyvä ihminen; eihän kukaan sinua ole LÄSKIKSI tai LIHAVAKSI sanonut missäänvaiheessa? Totesi vain, että tuossa tietyntyyppisessä paidassa maha näyttää vähän raskausmahalta?

    Itsehän tätä täysin julkista blogia oot päättänyt alkaa pitämään ja netti nyt on mitä on, luulisi sun tietäneen ne varjopuoletkin kun tällaista alkaa pitämään eikä heti vetää palkokasvia nenään jos toinen jotain mainitsee, eikä silloinkaan hauku läskiksi?

    Etkä, edelleenkään, ole yhtään iso tai lihava tai läski tai mitään. Usko se jo.

    VastaaPoista
  6. oounouuu! älä mee huomenna mihinkää jumppaan!!! pitää olla ainaki yks kuumeeton päivä et ees on terve et vois mennä kouluu/töihin tms.
    Muutenkin jos puolikuntosena kuntoilee/rehkii voi tulla vakavii jälkitautei!!!! ja sit on taas pakko sairastaa kotona, hoida ittes kuntoo tosta enneku meet urheilemaan!! :)

    aurinko

    ps. et oo läski!!! oot kaunis ja näyttävä nuori nainen! :)

    VastaaPoista
  7. Älä välitä haukuista, oot upee ja sun blogis on ihan lemppareita :)<33

    VastaaPoista
  8. moi.
    häpeänkatkerinsormin nyt kirjoitan sulle oikeesti syvimmät anelevat anteeksipyyntöni. eilen sua haukuin.. tiiän ettei ole mitään oikeutta, mutta tilanteeni ei ollu mitenkään paras mahdollinen... menetin vastikään rakkaan ihmisen ja kaikki tunteet ja masennus on pinnassa. oot oikeesti tosi kaunis (oon kateellinen) ja toivon että pystyt anamaan mulle anteeks. toivon syydämmestäni että me kaikki voitas saada edes vähän parempi itsetunto ja onnellisuutta elämään. kiitos myös ihanasta blogista ja muoti-innoituksesta <3 ja anteeksi.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi kirjoitti...

    Haluaisin nyt sanoa, että voi hyvä ihminen; eihän kukaan sinua ole LÄSKIKSI tai LIHAVAKSI sanonut missäänvaiheessa? Totesi vain, että tuossa tietyntyyppisessä paidassa maha näyttää vähän raskausmahalta?

    Itsehän tätä täysin julkista blogia oot päättänyt alkaa pitämään ja netti nyt on mitä on, luulisi sun tietäneen ne varjopuoletkin kun tällaista alkaa pitämään eikä heti vetää palkokasvia nenään jos toinen jotain mainitsee, eikä silloinkaan hauku läskiksi?

    Etkä, edelleenkään, ole yhtään iso tai lihava tai läski tai mitään. Usko se jo.

    ^^
    Olen ihan varma että Mikaelalle on tullut ihan suoriakin läski-haukkuja, mutta jäänyt varmasti vaan julkaisematta. Se on aina varjopuolena, kun puhuu avoimesti syömishäiriöistä tai vastaavista. :(

    Mun mielestä oot Mikaela kuitenkin tosi nätti ja mukava tyttö, enkä ole kyllä kertaakaan ajattelut että olisit millään tavalla lihava :--) hyvä että osaat olla typerien kommenttien yläpuolella! mulla ainakin palaa käpy monien anojen kanssa :D

    VastaaPoista
  10. Hihii, mulla on just päällä toi sama h&m:n paita =)

    VastaaPoista
  11. heip noista paljeteista, että kannattaa liimailla kuppi puoli ylöspäin eli siis näin KANGAS LIMA ( eli sulku kuvaa paljettia :)

    VastaaPoista
  12. No mut onko se et jos sanoo jonku toisen mahaa raskausmahaksi kohteliaisuus?

    Ja Mikaela oon sun kanssa niin samaa mieltä. Olen itekin kokenu tommosta et vieläkin kommentoidaan ns. painoasioista, vaikka ollaan jo aikuisia. Itse oon ainakin ihan tietonen siitä minkä kokoinen oon, eikä siitä tarvi kenenkään muun tulla informoimaan.

    Oot nätti, etkä todellakaan ylipainoinen! Kannattaa muistaa et tänkin blogin lukijoista suurin osa on 12-vuotiaita kateellisia pikkutyttöjä, jotka ei tiedä yhtään mistään yhtään mitään:D

    VastaaPoista
  13. Kateellisten panettelua sanon minä.Jos joku tulee haukkumaan anonyyminä lihavaksi tai edes mainitsemaan kuinka maha näyttää raskausmahalta.Oot Mikaela todella normaaleissa mitoissa, ja vaatteet näyttää sun päälläs paljon paremmilta kuin useilla muodottomilla haukkujilla :)

    VastaaPoista
  14. Höh, älä välitä ku jotku dissaa, eihän ne ees tunne sua!
    Must oot TODELLA kaunis ja et oo lihava mun mielest.
    En tajuu miten jotku voi hauukkuu sua mitenkää mistään asiasta ;(

    VastaaPoista
  15. mikaela-rakas, blogin lukijat tietävät että tää paino on sulle herkkä asia ja siksi ne ääliöt huomauttaa siitä sulle, vaikka itse en todellakaan mitään huomauttamiseen aihetta huomaa. :s itsekin olen yläasteella painon kanssa tapellut, joten tiedän miltä toi haukkuminen tuntuu.. mut tsemppiä sulle ja oot ihana <3:)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi,
    oletko kenties ajatellut, että ihminen joka on epävarma painostaan, ottaa nuokin kommentit loukkauksena "Vtun läski!"-tyyliin? Tai näin ainakin itse teen.

    Ja Mikaela, oot oikein kaunis ja ihana juuri tuollaisena. Jätä tyhmät loukkaukset omaan arvoonsa! :)

    VastaaPoista
  17. Vitsi tuo yksi anonyymi pistää keittämään. Se, että joku pitää netissä julkista blogia, ei oikeuta ketään kommentoimaan toisen ulkonäköä pahasti tai haukkumaan. Ja vaikkei läskiksi olisi haukuttu, niin oli se nyt silti vähän typerä kommentti sanoa, että jonkun maha näyttää raskausmahalta tietyssä paidassa.

    Mitä mielihyvää saa, kun tarvii ilmoittaa toiselle tuommoinen asia? Pitäisi ihmisen osata arvioida oikeesti, että mitä sieltä suusta kannattaa päästellä!

    VastaaPoista
  18. vitun ihmiset. mä oon aina ihaillu sun vartaloa joka kerta ku laitat jotain asukuvia, musta kaikki sun vaatteet pukee sua ihan sairaan hyvin ja istuu hienosti! ei oo kyllä missään vaiheessa tullu mieleen että oot läski ja muuta vitun paskaa. oot kaunis, älä välitä idiooteista<3

    VastaaPoista
  19. Ei kuulukaan alistua siihen joidenkin idioottien kehittämään väitteeseen "kun pidät julkista blogia saat kestää kaiken arvostelun ja haukut". Tahtoisin sanoa, että älä välitä niistä, mutta kyllähän niistä väkisinkin vähän välittää. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  20. Musta oot kyl iha sopivan kokonen ja kauniski viel! :) Ihte oon sua jonku verra nuorempi ja ressaan tosi paljo painosta, en uskalla mennä puntarille koska tiiän että oon lihonnu kuitenki, joten katon vain peilikuvaa ja välillä oon tyytyväinen mutta sitte ku kattoo kavereita niin mielipide muuttuuu. ei mua muuten hävettäs mutta on noita raskausarpia mahas, nii hävettää kivasti.. :S Ihte en jaksa enää kuunella poikien kommentteja ja vittuiluja koulus musta ja mun ulkonäöstä..

    VastaaPoista
  21. Mä oon niiin huono kommentoimaan, mutta nyt mun on pakko.
    Mun mielestä sä oot ihan tosi nätti, etkä sä mun mielestä todellakaan ole lihava. Kaikenlisäks sulla on ihanan ruskea iho.

    En vaan voi ymmärtää ihmisiä ketkä menee noin haukkumaan toisia, pitäis kattoa peiliin onko se oma kroppa oikeesti niin täydellinen et on varaa haukkua muita.

    Eipä muuta, tykkään sun blogista (=

    VastaaPoista
  22. Vihaan myös omaa vartaloani, reisiä ja ennenkaikkea mahaa! Vaikka mä kuinka harrastan liikuntaa tuntuu siltä, että se vaan kasvaa kasvamistaan.. yritän kuitenkin tsempata ja tsemppaa säkin äläkä välitä muista! Oot varmasti upee ihminen :>

    VastaaPoista
  23. oon ihan samaa mieltä muutaman muun kanssa: jätä ne haukkujat omaan arvoonsa. okei, kuullostaa helpommalta kuin on, mutta yrittää kannattaa.
    ja sitten jos iskee huonoja hetkiä:
    sulla on ihana blogi ja söpöt koirat sekä IHANA tyyli!

    VastaaPoista
  24. Älä herranjestas mene pumppiin jos olet ollut tänään kuumeessa, vaikka sitten matalassakin. Treeni ei auta yhtään, kun keho ei ole vielä täysin palautunut, vaan harjoittelu pitäisi aloittaa kevyellä liikunnalla mielellään ulkoilmassa eikä raskaalla lihaksia kuormittavalla harjoittelulla. :)

    VastaaPoista
  25. No haloo sinä välkky anonyymi sielä !onko kivaa jos sanoo toiselle, että kappas sullahan näyttää olevan raskausmaha.. tottakai siinä tulee sellane olo, että on lihava. vähä valoja pässi.

    peeäs tää on ihana blogi ja oot hyvin kaunis tyttö :)

    VastaaPoista
  26. Mun mielestä sä oot täysin nuoren aikusen mitoissa, ja niin kauniskin! :) Todellakin kannattaa yrittää jättää haukkujat omaan arvoonsa, kunhan ovat kaateellisia ;) Blogis on aivan huippu!

    VastaaPoista
  27. hitsi mua ärsyttää tää blogeissa haukkuminen; o luin edellisestä postauksestasi kommentteja ja mua väkisin ärsyttää toi tommonen ''mikset pidä housuja'' juttu, sillä mulle ollaan tultu myös ilmoittamaan, että koska en pidä housuja loppuu blogin lukeminen : D mun mielestä on ihanaa pitää paksuja leggareita ja paitaa, niiin rentoa!

    VastaaPoista
  28. nää anonyymit jotka haukkuu sua läskiks yrittää vaan lannistaa sua koska ovat kateellisia. tää on oikeesti täysin totta, trust me =)

    VastaaPoista
  29. Kännykän hankkimisesta kun puhuit =)

    Okei kaikki haukkuu Sony ericssoneita, mulla ei ole 2 puhelimen käytön aikana löytyny mtn vikaa. Käyttö on helppoa ja mallit ihanan persoonallisia ja tyylikkäitä. : D Kehotan kattomaan netistä eri malleja ;)

    VastaaPoista
  30. Moi! Itse olen vasta 7 luokalla, ja en jaksa enää jatkuvasta painoni huomauttelusta. Tiedän itsekkin,että olen isokokoinen. ( 163/56kg)
    Loukkaannun todella,kun painostani huomautetaan.
    Vähänaikaa sitten,kun olin juuri aloittamassa jalkapalloa,eräs poika luokaltani totesi siinä kaikkien kuullen että " Ei ton kannata mennä jalkapalloo,ko eihä tost erot et onks toi pallo vai ihminen ".
    Mua loukkaa eniten tollaset vihjaukset.
    ja usein itkenkin sitä, et kuinka isokokonen oon, ja ku kaikki dissaa.
    Voimia sulle, ja oot musta todella kaunis! :)<3

    VastaaPoista
  31. Toi on jotain niin järkyttävää jos haukutaan lihavaksi jne.
    Olisin itse paljon mielummin muiden mielestä mikä tahansa huora kuin läski. - ent. syömishäiriönen

    VastaaPoista
  32. Ymmärrän sua Mikaela erittäin hyvin! Lueskelin itsekkin sun viime postaukseen tulleita kommentteja, ja mua kävi suorastaan raivostuttamaan, että miten ihmisillä tuleekin mieleen sanoa sun mahaa raskausmahaksi, varsinkin kun kaikki blogin lukijat tietävät sun syömishäiriöstä ja huonosta itsetunnosta.
    Varsinkaan kun kenenkään mahaa tai ylipäätänsä vartalonmuotoa ei saisi alkaa kommentoimaan. Positiiviset kommentit ovat tietenkin tervetulleita, mutta "oot lihava" tai "näytät läskiltä" -tyyliset kommentit kannataisi pitää ihan omana tietonaan.

    Niin ja tuolla yhdelle anonyymille: Eikös Mikaela sanonut ihan itse, että hän tietää julkisen blogin varjopuolet, mutta ei se silti oikeuta ketään haukkumaan bloginpitäjää. Varsinkaan kun sellaista ei tehdä edes kasvotusten.

    Mun mielestä ihmiset voisivat ensin vähän miettiä, mitä voisivat sanoa toiselle päin naamaa, ennen kuin tulevat tänne haukkumaan.

    Kiitos ja kumarrus. :-D

    VastaaPoista
  33. Jotenkin pistää vihaksi ihmisten välinpitämättömyys omaa kroppaansa ja terveyttään kohtaan.
    Ja kertoohan se jo jonkinasteisesta typeryydestäkin että reenaamaan on pakko päästä vaikka oltaisiin vielä kipeitä/edellisenä päivänä "parannuttu".

    Itse olen liikunta-addikti, myönnän, mutta onneksi olen saanut järkeä tähän touhuun. Riitti se yksi kerta kun makasin 10h sairaalassa sydänlihastulehdusepäilyn takia. Voin kertoa, että oli yksi elämäni kamalimmista päivistä.

    Vaikka olisit ennen liikkunut vielä puolikuntoisena, ei se tarkoita että hyvä tuurisi jatkuu loputtomiin.
    Tiedätköhän kuinka moni on kuollut sen takia, että oli pakko reenata sairasteluists huolimatta?

    VastaaPoista
  34. OIkeesti oot niiiin kaunis ja siis et todellakaan läski! Mua inhottaa jos jotakuta haukutaa läskiksi.. Sillä mun veli on hieman pyöreä ja poikaystävääkin haukutaan koko ajan, inhottaa jo niiden puolesta, mutta sä oot tyttö.. :(

    Oo oikeesti onnellinen ja pliiiis lopeta / vähennä meikkiä, sä oot voittanu aknen, vai käsitinkö oikein? Jos mulla ei olisi tätä tilannetta kun tää puhkesi ihan olan takaa ja millään hoidoilla en eroon finneistä tms pääse. Antaisin vaikka elämäni että pääsisin näistä eroon, vaan ei se toivomalla parane .

    Jaksamisia!

    VastaaPoista
  35. Täällä toinen jolla menee KAIKKI suoraan MAHAAN! >_< Katonki esim sipsipussiin päin ni jo on 1 cm lisää rasvakerrosta mahaan en ymmärrä.......... Kärsitään siis yhdessä :-D

    VastaaPoista
  36. Mä toivon että sä jonain päivänä tajuat että oot varsin upea :)

    VastaaPoista
  37. Anonyymi kirjoitti...

    Haluaisin nyt sanoa, että voi hyvä ihminen; eihän kukaan sinua ole LÄSKIKSI tai LIHAVAKSI sanonut missäänvaiheessa? Totesi vain, että tuossa tietyntyyppisessä paidassa maha näyttää vähän raskausmahalta?

    Itsehän tätä täysin julkista blogia oot päättänyt alkaa pitämään ja netti nyt on mitä on, luulisi sun tietäneen ne varjopuoletkin kun tällaista alkaa pitämään eikä heti vetää palkokasvia nenään jos toinen jotain mainitsee, eikä silloinkaan hauku läskiksi?

    Etkä, edelleenkään, ole yhtään iso tai lihava tai läski tai mitään. Usko se jo.

    Heti, jos mikaela on pitänyt blogia jo kaksi vuotta niin onko se heti? Joka tapauksessa olet ihana tyttö Mikaela, älä välitä anonyymeistä ketkä tulevat haukkumaan. Eihän heillä ole edes pokkaa esiintyä omalla nimellään. Tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
  38. jos saa iha suoraa sanoo , sanoja säästelemättä ni sä oot iha normaalipainone ja just nätti ! :))

    VastaaPoista
  39. en kyl tosiaan ymmärrä ihmisiä. en ymmärrä. itekki oon noita kommentteja saanu ja niistä tulee tosi paha mieli vaikka kuin yrittää ajatella, että mitä välii.

    nii ja musta sä oot tosi kaunis, ihan rehellisesti sanottuna:)

    VastaaPoista
  40. Maha mikä maha, siitä ei pääse yli eikä ympäri

    VastaaPoista
  41. Kateellisista ei kannata välittää (helppo sanoa, tiedän). Näytät todella hyvältä, kuten monet muut ovat jo sanoneetkin! :)

    VastaaPoista
  42. En tajuu miten muut voi haukkua kaikkia! Mua haukuttiin KOKO ala-aste päivittäin läskiks jne. Oli suorastaan pelastus päästä yläasteelle ku ne kiusaajat ajautu juomis-tupakointi-huumeet- porukoiden luo ;)

    Oot oikeesti tosi sulonen ja nätti! Oot varmaan kuullu tän saman minkä mäki oon kuullu miljoonasti, mutta älä välitä joistai homoist anonyymeistä jotka on nii paskoi ku ei viittii ees pitää kuvallista profiilia.

    Tykkäät varmaa kuunnella neuvoja 14 vuotiaalt :DD

    VastaaPoista
  43. Joo ei ole reilua tuo painosta/ulkonäöstä huutelu sillä ei sille kaikki sille mitään mahda. Aloin vasta lukea sun blogia ja vaikutat ihan normaali painoiselta ym etkä yhtään läskiltä!

    Mullekin tuli yksi "kaveri", jonka oikeasti luulin olevan hyväkin kaveri itselleni, kehumaan "raskausmahaani" vaikka varsin hyvin tietääkin etten raskaana ole.

    Oot ihan huippu ja tsemppii sulle ton asian kanssa! Et oo yksin!<3

    VastaaPoista
  44. MITÄS SAATANAA, SINÄKÖ LIHAVA!!!! nyt meni ymmärrys ihan kokonaan.

    btw, ootan sun postauksia aina ihan kauheesti, sul on vaan semmonen kiva ja luonnollinen tyyli kirjottaa kaikesta (::::

    ps. mitä VITTUA, en voi edelleenkää tajuta....

    pps. oot ihana, nainen! pysy omana ittenäs <3

    VastaaPoista
  45. Lähinnä tulee mieleen, että nämä haukkuja haluavat hertää huomiota ja saada sulta huomiota. Se, että valitat postauksissa sua haukkuneista ihmisistä ja ikävistä kommenteista, antaa niille vaan sitä huomiota, mitä ne haluaa.

    Eli kannattaa jättää tuollaiset kommentit omaan arvoonsa, niistä ihmisistä ei selvästikään kukaan oo ees lukenu kun muutaman postauksen tästä blogista. Jos kerta ovat niin lapsellisia, että alkavat haukkumaan ihmisiä syyttä, niin se on niiden ongelma ja osoittavat sillä vaan omaa tyhmyyttään.

    Itse en ole mikään keijukainen, mutta olen oppinut olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. Jaksamista siis siihen :)

    VastaaPoista
  46. Anonyymi (163/56) väittää olevansa lihava, hohhoijaa.

    VastaaPoista
  47. Älä turhaa pahota mieltäs lapsellisista ja kateellisista kommenteista. Olet kaunis nuori nainen. Luottoa vain omaan itseesi ja näytä niille idiooteille! Tutustuin blogiisi hiljattain ja pidän siitä kovasti! Keep up the good work! :)

    VastaaPoista
  48. Moi! Oon seuraillu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja haluun sanoo sulle että älä välitä noista nimettömistä haukkujista, netissä vaan nykyään ollaan ihan älyttömän törkeitä ihmisille. Ei mulla muuta:)

    VastaaPoista
  49. heey darling:) ihana blogi.
    ja noi idiootit jotka sanoo jotaki läskiks on vaan ite epävarmoja kropastaan. mun mielestä et oo todellakaan mikään läski! vaan tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  50. Kuvat vääristää paljon. Sie et oo kyllä läskiä nähnykkään joten pois tuommoset puheet. Ite oon joutunut kuuntelemaan aina päinvastaisia kommentteja, vaikken hoikkuudelleni mitään mahda, joten symppispisteet menee siulle!

    VastaaPoista
  51. Siis mitä ihmettä?
    Mä en nyt ymmärrä. Sähän oot laihista laihin eikä sulla edes ole mitään mahaa. Onko sulla joskus ollut syömishäiriö? Kysyn siksi, koska itse olen sairastanut n.10 vuotta ja nyt viimeiset 5 on mennyt ihan ok, ehkä vähän paremmin. Mulla on ollut tosi rankka anoreksia, painoin huonoimmillaan 30kg, nykyisin n.45kg ja ikääkin on muutaman vuoden päästä 30.
    Sun on opittava hyväksymään itsesi ja rakennettava vahva itsetunto ei ulkoisten vaan "sisäisen asioiden ja minäsi" ympärille. Älä morkkaa itseäsi! Anteeekspyytely olemassaolostasi tai läskeistä joita ei ole ja itsesi haukkuminen ei vie sua oikeaan suuntaan eikä anna nuorille tytöille oikeaa kuva terveestä itsetunnosta/minäkuvasta. Kai sitä bloggaajana on aina vähän kuin esikuva? Opi rakastamaan ja arvostamaan itseäsi, sillä olet tärkeä! Niin kuin meistä jokainen. :)

    <3

    VastaaPoista
  52. oot upee : ) älä lannistu ilkeistä kommenteista! sulla on mahtava blogi ja tosi kiva tyyli! älä välitä tuommoisista kommenteista,se on kyllä ilkeää että ihmiset kommentoivat tuolleen : ((( koska kukaan ihminen maailmassa ei ole niin täydellinen että voisi haukkua toista,mutta silti tätä tapahtuu eikä se ole oikein.Mielestäni olet aaaaivan suloinen ja söpö! ja blogiasi on todella mukavaa seurailla.Hatersit voivat painua syvimpään maanrakoon,on nimittäin aika ikävää että vittuillaan ja ivataan vaikka ihminen ei ole tehnyt toiselle mitään pahaa? hankkikaa joku nyrkkeilysäkki ja purkakaa kaikki agressio siihen.

    VastaaPoista
  53. Ihan tämän postauksen jälkeen oli pakko tulla jotakin kommentoimaan. Oon pidemmän aikaa lukenut blogiasi, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kommentoida mitään. Ensinnäkin haluan sanoa, että sun vartalo on aivan upea. Itselläni on oikeasti ylipainoa ja se näkyy, aivan eri tavalla kuin esimerkiksi sulla. Jos sulla on ylipainoa, niin se ei todellakaan näy kuvissa tai missään muussakaan. BMI ei oikeasti kerro kaikkea! Ja entäs sitten, vaikka olisikin vähän ylimääräistä? Kenelläkään ei todellakaan ole oikeus haukkua ketään, olipa sitten liian lihava tai laiha. Nykymaailma ja media vain haluaa täydellisiä naisia, laihoja ja itsevarmoja, jotka menestyvät niin työelämässä kuin miesrintamalla. Syömishäiriöt ovat nykyään joku "trendi", vaikka ymmärrän, että se on oikeasti sairaus. Enkä nyt sano, että sulla on syömishäiriö koska se on niin "cool". Uskon täysin, että sulle syömishäiriö on SAIRAUS ja kaipaat siihen apua. Toivottavasti siihen on myös saatu ratkaisu. :)

    Käytät myös niin hyviä vaatteita, että sun ulkomuoto näyttää täydelliseltä. On tullut monesti itsekin ajateltua, että jos kerran on läski on ihan sama, miten pukeutuu. Oikeasti asia ei oo näin, koska itsekin olen "väärillä" vaatteilla näyttänyt varmaan 20kg lihavammalta mitä todellisuudessa olen. :D

    Tämän sekavan tekstin jälkeen vain haluan sanoa, että luota itseesi ja älä tee mitään sellasta, mitä et halua. Sun ei tarvii laihduttaa jos joku muu sanoo sua läskiksi tai jotain. Elä elämääsi itseäsi varten, älä ota pentujen kommenteista pahasti itseesi ja nauti elämästä! :)

    VastaaPoista
  54. Älä lannistu !
    Ei tarvii elää muita varten !
    sä oot just hyvä sellasena kun oot-

    VastaaPoista
  55. Älä lannistu !
    Ei tarvii elää muita varten !
    sä oot just hyvä sellasena kun oot-

    VastaaPoista
  56. älä välitä noista kommenteist,must sä et oo lihavaa lähelläkää! (--:
    sul on kans ihana tyyli!

    VastaaPoista
  57. Huh, en ymmärrä miten porukka löytää aina jotain haukuttavaa,tosin näin olis siitä riippumatta ootko laiha/lihava/ym..aina ne keksis jotain. Ite oon pienikokoinen, ja mulle aina jaksetaan mainita asiasta. Mutta joo, vaikka olen hoikka niin mulla on lihavan ihmisen nilkat eli nähtävästi kaikilla on ongelmakohtansa:) niin totta tuo valokuvajuttu, oon aina miettiny et jos näkisin itseni kadulla en varmaan tuntis itteeni, kun näytän kuvissakin ihan eri ihmiseltä,enkä ikinä anna muiden ottaa kuvia musta(oon tarkka kuvakulmasta kun näytän muuten ihan järkyltä oliolta^^ )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela