DIY sequin

lauantai 7. marraskuuta 2009

Moi taas! Tulee ihan pikapäivitys. Ollaan kohta menossa Ikeaan ja varmaan samalla Jumboon tai Itikseen Mikan ja sen äidin kanssa :)

Ostin aikaisemmin niitä hopeita paljetteja ja eilen kävin Santiksen reissulla nopeasti Itäkeskuksessa ostamassa Gina tricotista perus harmaan paidan, 12,95e, DIY projektia varten.
Ja paljetit päätyivät paitaan yli kolmen tunnin liimailun jälkeen.




Paidasta tuli mielestäni ihan sairaan kiva! Liimalla paljetit oli helppo kiinnittää :) Tekstiililiiman pitäisi kestää jopa 60asteen pesua.

Mika oli eilen tyytyväinen, kun se sai rauhassa pelata Red alerttia, enkä mä kitissyt vieressä että se lopettaisi, koska mulla oli oma projekti meneillään :D

Miltä paita näyttää? :)

eilisen asu päivällä: raitapaita7H&m, farkkuleggarit/Pieces
Ranteessa Nomination ja Gina tricot
Lisäksi ostin eilen tummanliiloja paljetteja, jotka sopii hyvin mustiin vaatteisiin ja tekstiililiimaa paljettejen kiinnittämiseen. Tuubi maksoi 4,95e Tiimarissa.


Palaillaan illalla tai huomenna!

37 kommenttia:

  1. Ihan kiva idea mutta itellä ku oon koittanu ni pesukoneessa paljeteista on lähteny ekalla pesukerralla värit ja niist tuli sellasii sameita ja paikoittain läpinäkyviä.

    Saattaaha se sulla onnistuakin =)

    VastaaPoista
  2. Siis WAU tota DIY tuunattua paitaa! En ois uskonu että on noin kivan näkönen :O huippua, tee noista liloistaki joku juttu ja postaa tänne. Haluun nähä :-D

    VastaaPoista
  3. Vitsit kuin hieno paita! Tekis mieli itekin kokeilla :-) Miltä tuo liima vaikutti, tarttuiko paljetit hyvin kankaaseen? Oon vähän epäileväinen tuon suhteen, mutta voishan nuo paljetit ommellakin jos jaksais..

    VastaaPoista
  4. tosi kiva tuli paidasta!:)

    VastaaPoista
  5. ihana toi DIY paita =)) !! tosi kiva idis :----))

    VastaaPoista
  6. en haluis nyt olla mitenkään ilkee ihminen, mut tossa tokassa raitapaita kuvassa sun vatsa todellakin näyttää raskausmahalta eikä oikeen imartele sun kroppaa muutenkaan toi paidan muoto :<<<. .......... ...

    VastaaPoista
  7. tost paidast tuli hieno :)

    VastaaPoista
  8. Tosi hyvältä näyttää toi paita ja ton liiman avulla ei varmaan oo niin hankalaakaan ku entä jos ompelis! En malta odottaa mitä saat aikaseksi noiden liilojen paljettien kans :P

    VastaaPoista
  9. Oh my god, ihana idea tekstiililiimalla näpertää, itse yritin ommella vähän aikaa sitten, eikä siitä tullut tietenkään mitään! Kiitos Mikaela <333

    VastaaPoista
  10. toi paita näytti tosi kivalta, vois vaikka ite kokeilla! :)

    VastaaPoista
  11. Käsittämätöntä että ihminen, jonka käsitys päivän asusta on pitkä kalsarit ja lyhyt paita, saa MUOTIblogilleen näinkin paljon lukijoita. Toi on niin tyylitöntä XD Mun yöpaita, mut jotkut ilmeisesti kehtaa lähteä samoissa kuteissa ihmistenkin ilmoille.

    VastaaPoista
  12. eikä vähän kiva tuli tost paidast<3
    tosi makee 8)

    VastaaPoista
  13. tosi kiva paita, itekki haluun ! :D

    VastaaPoista
  14. Oo todella kiva idea! Paita näyttää todella upealta. Apinoimisen arvoinen juttu sanoisin. :D

    VastaaPoista
  15. ihan hullun kiva tuli tosta harmaasta paidasta! Sitku alkaa tylsistyttää otan tollasen kyl työn alle :)

    VastaaPoista
  16. Paita näyttää ihan älyttömän kivalta :)

    VastaaPoista
  17. Ei tuo liima kestä .. kokemusta on :-/ olisit ommellut!

    VastaaPoista
  18. Kun olet pessyt paidan, kerro miten paljetit pysyivät?
    En millään meinaa uskoa, että paljetit pysyisivät liiman voimalla..
    Olen kiitollinen jos raportoit.

    VastaaPoista
  19. Ihan törkeän hieno paita! Onnistuit hyvin :)

    VastaaPoista
  20. onko sulla ihan omat hiukset vai pidennykset? ihanat nimittäin! :)

    VastaaPoista
  21. Ihana paita!! Itekki ku vain jaksais näpertää tollasen..

    VastaaPoista
  22. kiva toi paita, toivottavasti paljetit pysyy pesussaki:)

    VastaaPoista
  23. tykkäsin tost paidasta, superkiva idea! saa just sellasen paidan ku ite haluu ja hyvä jos paljetit pysyy pesussaki:)

    VastaaPoista
  24. Tosta paidasta tuli heti hyvällä tavalla ihan erinäkönen kun siihe laitto noi paljetit! Itekkin voisin kokeilla joskus, jos jaksaisin laitella noita paljetteja. :)

    VastaaPoista
  25. onko tossa raitapaidassa muuten tasku siinä toisen rinnan kohalla?

    VastaaPoista
  26. tosta paidasta tuli ihan törkeen hieno!! : )

    VastaaPoista
  27. Todella kiva idea, sä voisit tehä ihan oman DIY-postauksen tolle. Ois nimittäin kiva saada ohjeita ja ilmoittele myös kestävätkö nuo paljetit sitä pesua.

    VastaaPoista
  28. paita näyttää tosi kivalta! raportoi sitten miten tuo kesti pesua, voisi ehkä apinoida ideaa, jos se toimii tosiaan :)

    VastaaPoista
  29. Mun on varmaan huomenna pakko käydä ostamassa liimatuubi,paljetteja ja paita ehkä kanssa. Ihaninta pitkään aikaan! :)

    VastaaPoista
  30. oot tosi kaunis ja sun hiukset on upeet, mut en ymmärrä et miks et pidä housuja jalassa??? siis en ymmärrä yhtään tota että pistetään kalsarit ja normaalipituinen teeppari! se on tosi mautonta! miks et pidä vaikka farkkuleggingsejä? tai edes jotain hametta joka peittää perseen?:OO en usko että ketään imartelee tuommoinen:O
    ei näitä muotivillityksiä aina voi tajuta:DD

    VastaaPoista
  31. ihana! mä kans joku viikko sit ompelin paljetteja yhteen neuleeseen, mut hitto ei oo tullu mieleenkään että ois jotain tollasta tekstiililiimaa! :O pitäs vissiin hommaa sellasta!

    VastaaPoista
  32. ihan kiva toi paita mustakin noilla paljeteilla :)mun mielestä vaan kopioit tavallaan vähän annaa, koska melkeen heti perään tuunailet jotenkin.. mut oot nätti ihminen ja tsemppii sun laihdutukseen, hyvin näkyy tulokset jo : )

    T:Viivi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela