251109

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Tänään on ollut kunnon löllöily-päivä. Aamulla käväsin vaan koulussa tekemässä matikan kokeen, sen jälkeen Matkahuollon kautta kotiin.

Elloksen tilaushan siellä odotteli, joka oli täysi floppi!

Käärmeennahka clutch oli ihan tajuttoman kokoinen. En tajunnut mitään mittoja katsoa, koska kuvassa se näytti TÄYSIN erilaiselta-joten palautukseen.
Kengät oli maailman huonoimmat jalassa-palautukseen
ja neule oli ihan ok, ehkä vähän liian pitkä. Vaikka maksaakin vaan 10e (+postarit), niin en mä tätä aio pitää.
Tossa oli muuten huppu! :-D
Ja tilauksen rintaliivitkin oli ihan vammasia. Inhottaa, koska löydän tosi huonosti hyvin istuvia liivejä :s Älkää ikinä toivoko isoja rintoja! Ärsyttää kun kaikkien ihanuusliiivien kuppikoot loppuu siihen C:hen...

Mulla ei muutenkaan oo ollut onnea postimyyntien kanssa. Se yksi pinkki mekko, josta kerran puhuin, ei jotenki lopulta napannut ja sekin meni palautukseen. Periaatteessa ehkä ihan hyvä vaan. Jää tilaa kaappiin tuleville Nycin mekko-ostoksille!

Ellos-pakettimasennusta lievensi postiluukkuun tipahtunut uusin Cosmopolitan, joka vaikuttaa tosi hyvältä lukupaketilta pienen silmäilyn ja esiluennan jälkeen :) Ja plussaa kannessa olevasta suomen omasta naisesta! Jolla on muuten H&m dividedin mekko.
Vielä lisäksi pettymystä lievensi äidin mulle ostama joulukalenteri :-D Prinsessaa prinsessalle.
Testailin tänään vähän lisää sitä eilen ostettua paljettiolkatoppaus-sanahirviö-mekkoa. vielä en ole ihan varma ton kohtalosta. Pitää miettiä :)ja kyllä, tuo on mekot- ja tunikat kategoriassa, joten se ei ole normi paita.

ps. naamassa sensuroinnit, koska tää päivä menee meikittä ja ilman hiuksia (=clip oneja). Koeviikko menossa!Ihastelin tänään blogeissa Konadin kynsijuttuja ja jostain bongasin, että ne ovat vähän halvempia Virossa ja bling! Tajusin että mummo ja vaari lähtee ensi viikolla Pärnuun hoitoihin, soitto mummolle ja hän lupasi sieltä yrittää ettiä niitä mulle ja tuoda ainakin leimasimen, raaputtimen, mustan lakan ja leopardi-kuviot,jos löytää. Oon niin innoissani! :)
Olin jo klikkaillut noita Nelly.comin ostoskassiin, mutten onneksi ehtinyt tilaamaan.

Nyt alan lukemaan vähän perjantaiseen yhteiskuntaopin lakitiedon kokeeseen ja illalla pitäisi mennä salille tai coreen :)

18 kommenttia:

  1. olis kiva nähä sut ilman clip oneja :)

    VastaaPoista
  2. Olis kyllä kiva nähdä sut ilman meikkiä! Ja ihan perus ilmeellä, ei millään suun törrötyksellä tai naaman vääntelyllä :) Mutta niin kuin monella nuorella naisella on ongelmia itsetunnon ja oman naaman kanssa niin ymmärrän minkä takia et halua laittaa kuvaa ilman meikkiä :)

    VastaaPoista
  3. mekkoa? toihan on ihan paidan pitunen :D

    VastaaPoista
  4. itse saan raivareit aina rintsikkaostoksilla. Toden totta, ne kaikki ihanat ja pitsiset unelmat on vaan c-kuppiin asti :(((

    VastaaPoista
  5. jos toi mekko on ton pituinen ku tossa kuvassa niin ei oo kyllä sua varten! :)

    VastaaPoista
  6. samaa mieltä ku muutki, että jos tuo mekko tosiaan on noin lyhyt ni PALAUTUKSEEN! ;oo

    VastaaPoista
  7. anonyymi: eii! vihaan mun omia hiuksia :-( siks pidän aina hiuksia kiinni, ku oon ilman clippareita

    jessica: :)

    ELTV: mmm. mulla on muutenkin at the moment tosi huono itsetunto pienen lihomisen(vihaan seurustelua!) ja hiusten takia, ni ei nyt ole mitään ilman meikkiä-kuvia tulossa. siitä johtuu kuvien pikselöinnitkin

    anonyymi: no toi on vähän ylhäällä tossa! on siis pidempi oikeesti :)

    ems: joo sama! ja sit ne hehtaari-rintsikat on aina jotenki rumempia, siis vaikka olis sama malli mut vaikka b-kupilla :D

    anonyymi: oikeasti pidempi. tos oli vaan vhä ylhäällä

    anonyymi: ehkä, ehkä ei

    VastaaPoista
  8. Voi Mikaela, tiedän niin mistä puhut! Mullakin on nykyään tajuttoman huono itsetunto, että tule vetisteltyä usein peilikuvalle. Mulla on reilu vuosi seurustelua takana ja kiloja on tullut varmaan 1 per kk eli ei kivaa! OOn aina ihmetellytkin, et miten tyypit voi lihota 10 kiloo noin vaan mut näköjään mä oon yks niistä :(

    Plus mullakin on poikaystävä intissä joka vaan laihtuu siellä koko ajan ja näytän joltain monsterilta sen vieressä :(

    Tsemppiä. Ja mun mielestä toi neule on ihana. Kutittaako se? Koska mulla on vuosi sitten ostettu samanlainen neule ellokselta, ilman huppua, ja se kutittaa paljaalle iholle paljon.

    VastaaPoista
  9. Itsekin kävin tota Elloksen neuletta lähes tilaamassa kunnes huomasin sen hupun :D ei oikein napannut. Noi konadit on niiiin ihania! vitsit, pitäisiköhän itsellekin hankkia...? :D

    VastaaPoista
  10. musta jotenki tuntuu et toi on paita eikä mekko... :D

    VastaaPoista
  11. onko pakko sensuurata joka kuvasta naama, oon varma että oot kaunis ilman meikkiäkin. (:

    VastaaPoista
  12. Et kyllä oo ainut kellä ei ollu onnee Elloksen paketin kanssa. Tilasin sun sen elloksen tilauspostauksen innoittamana tuon neuletakin joka ei sopinut minullekkaan hassun muotoinen.

    Sun blogia on juuri mukava lukea päivittelet usein ja muutenkin tapa jolla kirjatat on hyvä.

    VastaaPoista
  13. onko mika nähny sua ikinä ilman meikkiä?

    VastaaPoista
  14. Heip.

    Löysin sattumoisin äskön sun blogisi ja ärsyynnyin heti alkuunsa tästä blogista. Eli ihan blogisi parantamiseksi antaisin nyt muutaman neuvon.

    Kuvasi ovat TODELLA huonoja, epäselviä, kuvanlaatu siis aivan paska. Kuvaamiseen kannattaisi panostaa vähän enemmän, kun sulla näyttäis olevan ihan hyvä kamerakin.

    Toisekseen noi kuvat jotka olet ottanut itsestäsi, ovat naurettavia. Missä ihmeen asennoissa oikein seisot näyttääksesi kenties laihemmalta (kun olit kirjottanut itsetunto-ongelmistasi mahasi suhteen)? Kuvat on sinusta on muutenkin otettu aina huonosta kulmasta niin, ettei sinua ja kyseistä vaatetta edes näy kokonaan. Vielä tähän päälle se paska kuvanlaatu niin huh huh.

    Mielestäni et edes ole erityisen lihava, joten kannattaisiko tosiaan hankkia se parempi itsetunto kun et kehtaa edes sellaisia kuvia laittaa itsestäsi, jossa et seiso jossain ihmeellisessä jooga-asennossa. Voin sanoa että se todellakin pistää lukijan silmään.

    Toisekseen, naamasi on sutattu lähes jokaisessa kuvassasi. Siinäkin olisi parantemisen varaa.

    Eli, kuviesi laatua voisit parantaa, lakata jooga-asentojen harrastamisen kuvissasi, sekä naamasi muokkaamisen piiloon.

    Katu-uskottavuutesi on mielestäni kyllä ihan mennyt. Hoet kokoajan että sulla on huono itsetunto, mahasi on suuri, naamassakin löytyy jotain vikaa kun et kehtaa laittaa meikitöntä kuvaa tai edes julkaista naamasi meikillisenä, vaan se pitää muokata piiloon. Hei haloo, olet pitävinäsi muotiblogia(ko?), mutta muodikkuus on ainakin todella kaukana olemuksestasi.

    VastaaPoista
  15. voisit tehä postauksen ilman meikkiä ja omilla hiuksilla niin nuoret osais samaistuu suhun =)

    VastaaPoista
  16. ystävällinen hei: joo mä en kanssa tajuu. viime kertaisessa, 1,5vuoden suhteessa lihosin ihan tajuttomasti! ihana sit eron jälkeen alkaa laihduttelemaa, että edes joku haluis sut.

    mua ärsyttää kanssa ku tuntuu että näytän hirveen läskiltä ja isolta mikan rinnalla, kun se on laiha ja ei oo mua ku jonkun 6cm pidempi :(

    voi meitä naisia

    fudge: mä vaa luin et siin on joku huppu mut en tajunnu että se on siinä sillai :D no, tuleepahan säästettyä rahaa, kun en pidä sitä.

    anonyymi: mekko se kyl tietääkseni on. tai tunika

    anonyymi: eilen oli ruma-päivä :(

    anonyymi: on tietenkin! joka ilta pesen meikit ja aika usein oon pitkälle päivään ilman meikkiä, tai koko päivän. mika ei arvostele mua, toisin kun täällä.

    anonyymi: olis ollu kiva, jos olis ollu hyvä, koska hinta oli niin alhanen. no, aina ei voi nappaa :) ja kiva että tykkäät blogistani!

    anonyymi: äää, ei ainakaa ilman hiuksia! vihaan niitä :s

    VastaaPoista
  17. nyt on kyllä pakko sanoa että voi VITURA sentään!
    mun tänhetkinen kaikkia näitä anonyymikommentteja kohtaan on niin käsittämättömän suunnaton ettei taas minkäänlaista rajaa. mulle tulee vaan niin paha olo siitä että jotkut ihmiset vaivaantuvat tuhlaamaan aikaansa siihen että tulevat arvostelemaan ihmisten rahankäyttöä, vaatteita, kuvia tai ulkonäköä tai ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä!
    totuus, joka on mainittu näissä kommenttibokseissa joku viismiljoonaa kertaa mutta joka joillekkin kpäille ei selvästikään mene vielä kaaliin on että tämä on MIKAELAN BLOGI, ei teidän, jotka selvästikin pitäisitte tuhat kertaa parempaa ja laadukaskuvaista blogia... jos mikaelaa huvittaa ottaa kuvia tai kirjoittaa tekstejä jotka jostain syystä "heti ärsyttävät" teidän armojanne niin mikaelahan ottaa ja kirjoittaa ja te voitte inistä jonnekin muualle siitä. eihän suomen laki täällä käske käymään, eihän? ;)
    ja että hanki parempi itsetunto? no joillakin ihmisillä tuntuu sitä löytävän ihan yli oman tarpeen, ei mun mielestä oo rispektimpaa tekoa kun tulla anonyymina ilmaisemaan mielipiteensä, käyttäen niinkin asiallisia sanavalintoja kuin paska, läski tai hemmoteltu kakara.
    katu-uskottavuus mennyt, voi luoja...
    TSEMPPIÄ MIKAELA SÄ OLET KAUNIS JA UPEA JA VARMASTI IHANA IHMINEN!
    t. toinen snobikakara ja liian isoilla rinnoilla varustettu...

    ps. en nyt suoraan tarkoita tiettyä anonyymiä, enkä ees saman blogin saamia kommentteja vaan yleisesti tätä anonyymikulttuuria

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela