Raskausmekko

maanantai 19. lokakuuta 2009

Eilen ei oikeastaan tapahtunut mitään. Kotona vaan olin. Tulee vaan kuvaa lauantain baari-vaatteista.

Mekko/only, vyö/Gina tricot


Mekosta tuli paljon kehuja tuntemattomilta, mutten tosiaankaan laita tota päälle enää jos näytän kerta raskaana olevalta.

38 kommenttia:

  1. No varmasti laitat jos itse tykkäät siitä. Älä anna yhden typerän kommentin vaikuttaa siihen. Silloin teet nimittäin just niin ku se haukkuja haluaakin! Tuo on tosi nätti mekko! <3

    VastaaPoista
  2. Et todellakaan näytä raskaana olevalta! Jätä ihan vaan omaan arvoonsa sellaset kusipäät, jotka jotain niin lapsellista väittää!

    Todennäköisesti kyseinen ihminen on vain kateellinen sulle, koska olet hyvä juuri tuollaisena kun olet ja kaiken lisäksi sinulla on täydellinen, juuri sinulle sopiva poikaystävä (joka mahtaa kyseistä ämmää vituttaa) ;) <3

    Älä murehdi tuollaisesta turhasta vaan nauti onnestasi ja pidä pää ylpeästi pystyssä!

    Olet mahtava <3

    VastaaPoista
  3. Toi mekkohan on ihana, eikä kyllä todellakaan näytä miltään raskausmekolta. Jos olisin sä, käyttäisin tota ainakin jatkossakin :)

    VastaaPoista
  4. Et näytä raskaana olevalta ja toi mekko sopii sulle hyvin. Sen sanoja oli vain sulle kateellinen.

    VastaaPoista
  5. Miten joku voi sanoa et näytät raskaana olevalt?! Eihän tossa näy mitään mahaa. Toi on täydellinen sun päällä! Tottakai käytät sitä =)

    VastaaPoista
  6. Et näytä raskaana olevalta! Tosi nätti ja ihana mekko :). Sopii hyvin sulle.

    Ja mikäs eläin teillä on kun häkki näkyy tossa etualalla? ;)

    VastaaPoista
  7. et todellakaan näytä raskaanaolevalta, älä välitä jostain elämäänsä kyllästyneestä pellestä! <3

    VastaaPoista
  8. Ihana mekko ja mun mielestä sopii sulle tosi hyvin. Etkä todellakaan näytä raskaana olevalta! Jos itse tykkäät, niin käytät ihmeessä. Olet nätti:)

    VastaaPoista
  9. Et todellakaan näytä raskaana olevalta, vaan mekko sopii sulle todella hyvin!

    Epäilen samaa kuin anonyymi tuossa yläpuolella, tyttö taisi vaan olla kateellinen.. Jätä tuollaiset kommentit ihan omaa arvoonsa. Ihmiset, jotka yrittävät saada itselleen hyvän olon mollaamalla muita ovat niitä säälittäviä.

    Olet poikaystävällesi täydellinen ja hän rakastaa sinua, ja siihen ei varmastikaan joku kateellinen pissis voi vaikuttaa!

    VastaaPoista
  10. Miten sä voit olla noin lapsellinen?!

    VastaaPoista
  11. Niin just - komppaan edellisiä, sun ei todellakaan tarvii välittää toisten mielipiteistä, sä pukeudut itseäs varten. Ja sanoit itekkin että sait monelta kehuja ton mekon ulkonäöstä, joten se typerä tyttö halus vaan lannistaa sun mieltä. :-( Typerää että tommosia on ja tiedän ton tunteen että jää mieleen pyörii jonkun haukkuminen, mutta kantsii vaan unohtaa ja jättää ne omaan huomioonsa! :-)

    VastaaPoista
  12. todellakin laitat tuon päällesi, näytät ihan mielettömän hyvältä tuossa! :)

    VastaaPoista
  13. et todellakaan näytä raskaana olevalta ! toi mekko sopii sun päälle niin ihanasti, että kannattaa jättää kateellisten ihmisten kommentit omaan arvoonsa ! : >

    VastaaPoista
  14. ja höpö höpö!<3 toi mekko sopii sulle tosi hyvin ni ei kannata jättää pitämättä yhen lumpun takii!
    puspus<3

    VastaaPoista
  15. Älä nyt ota tota noin pahasti ittees, vaan unohda se typerä kommentti äläkä alennu sen möläyttelijän tasolle. Ei tommosen takia kannata jättää käyttämättä noin ihanaa mekkoa, joka näyttää hyvältä sun päälläs! Ja kuten sanottu, sä ET TODELLAKAAN näytä miltään raskaana olevalta. Usko nyt meitä uskollisia lukijoitasi! :)

    VastaaPoista
  16. Näytät ihanalle tossa mekossa! Tosi hyvin käy sulle, eikä tee mitään maha-efektiä tai muutakaan ELI tyttö, joka sulle niin ikävästi sanoi, oli katkera jostain tai sitten vaan kateellinen sulle. Älä vaan jätä käyttämättä mekkoasi, niin moni siitä tykkää oikeasti :)

    VastaaPoista
  17. No älä siitä nyt niin ota herneitä nenään ettet enää käyttäis tota mekkoa, sillon sä annat ilkeen kommentin ja sen ääliön ottaa susta vallan

    VastaaPoista
  18. Mekko on ihana eikä todellakaan näytä raskausmekolta.Älä välitä siitä mitä se tyttö sinulle sanoi, koska todennäköisesti hän vain halusi tehdä sulle pahan mielen tahallaan.Käytä mekkoa jatkossakin, koska mun mielestä se näyttää hyvältä sun päällä.:)

    VastaaPoista
  19. sanon suoraan että oon koko tänä aikana kun sun blogia oon lukenu ni miettiny ehkä kolmesti, että hitto miten kivat vaatteet (ollaan tyyleiltämme erittäin erilaisia :D) ja yks niistä oli tän kohdalla. <3___<3

    VastaaPoista
  20. jos et laita tota enää ni voit antaa sen mulle, koska toi on upea <3__<3 ;) ja hyvältä se sun päällä näyttää, usko pois :)

    VastaaPoista
  21. ja sä muka näytät että oisit raskaana?!?!!!!??!?!? ja vielä tossa mekossa?!?? et todellakaan et näytä et oisit raskaana vaikka sulla ois mitä päällä! toi mekko on aivan ihana<3 en käsitä mitien joku voi luulla et oot raskaana :( oot ihan täydellinen<33

    VastaaPoista
  22. tais olla aika hyvis kuoses se muija ku meni tollasta sanomaan:D tai sit se oli sokee. et todellakaan näytä, että oisit raskaana vaan näytät tosi nätiltä:) ihana mekko ja sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  23. Oli pakko kirjoittaa nyt,kun en ole mitään kommentoinut vaikka olen lukenut blogiasi jo iät ja ajat :). Kirjoitat aivan järjettömän ihanaa blogia, olen jäänyt totaalisesti koukkuun, pakko lukea aina joka päivä. (:
    Tyylisi on todella upea, ihanan rento
    mutta tyylikäs. Jatka samallalailla.
    Kiitos ihanasta blogista.

    VastaaPoista
  24. et sä todellakaan näytä raskaana olevalta tossa mekossas. se tyttö luultavasti vaan oli kateellinen tosta mekosta tai mikasta tai sun ulkonäöstäs, mistä vaan ja halus vaan saada sulle pahan mielen. toi mekko on aivan ihana ja just sua <3

    VastaaPoista
  25. Nyt tyttö ryhdistäydyt. Tuo sinun reaktio siihen "oletko raskaana" on aivan käsittämättömän lapsellinen. Ymmärrän kyllä, että ihmisillä ei aina ole hyvä itsetunto, vaikka olisi syytä ja resursseja siihen. Vaikka joku on sinua noin pahasti loukannutkin, ota se kypsästi äläkä jää heti miettimään moista juttua. Erehdyksiä sattuu, koita edes ymmärtää naista, joka esitti sinulle moisen kysymyksen. Sulla ei ole _mitään_ syytä olla maassa tuommosen takia. Eikä sun silti tarvitse alkaa julkisesti haukkumaan kyseistä naista, vaikka et hänen nimeänsä maininnutkaan. Mielestäni sen naisen tyyli ei liity tähän mitenkään (sanoit "se käyttää muutenki rumia vaatteita" tjsp). Sun pitää vaan itse tajuta, että olet kaunis, sitten kun tajuat sen, et koskaan tule miettimään tuommosta hassua mutta typerää kysymystä.

    VastaaPoista
  26. Tiedän, et tollanen kommentti voi jäädä häiritsemään tosi pahasti, muttei ehkä tarvii kuitenkaan kiukutella noin lapsellisesti. Toihan on ihan älytöntä jättää nätti mekko pölyyntymään kaappiin, koska joku möläytti siitä jotain. Tolla perusteella mä joutuisin varmaan kulkemaan alasti päivät pitkät. Ja saattoihan ko. tyyppi ihmetellä alkoholitonta linjaasikin.

    Että stopit kiukuttelulle. Jos jokainen maailman ihminen käyttäytyisi samalla tavalla.. huuhhei. Ja täällä kommenttiboksin puolella olet saanut kalasteltua aikamoisen läjän kannustavia kommentteja, joita lähditkin tällä postauksella hakemaan. Right?

    VastaaPoista
  27. Et todellakaan näytä raskaana olevalta ! Ihmiset ei tiedä mistä puhuu.
    Näytät tossa tosi hyvälle, käytä sitä kunnialla :)

    VastaaPoista
  28. Pretty dissapointed on you...
    kyselin kuntonyrkkeilystä jo joku viikko pari sitten etkä nähtävästi vaivaudu vastaamaan kysymyksiin..

    VastaaPoista
  29. Heippa! Tuliko sulle mieleen että ehkä tytön kommentti ei johtunut sun vaatteista vaan esim. siitä, että joit alkoholitonta juomaa baarissa? Monelle tuo saattaa olla merkki siitä, että sille on jokin syy olla juomatta. Lähes kaikki kuitenkin juovat alkoholia viikonloppuna baarissa.

    Joka tapauksessa unohda tuollaiset kommentit. Tiedän kyllä miltä tuo kyseinen kommentti tuntuu, eräs lähisukulaisena on monesti katsellut mahaani ja kysynyt vastaavaa. Ja mulla on urheilijana tosi timmi vatsa, joten turhaa ilkeilyä moinen. Näin on varmasti sun kohdalla myös.

    Pää pystyyt, olet tyylitietoinen ja kauniskroppainen!

    VastaaPoista
  30. Et tosiaan näytä siltä että olisit raskaana! Toi mekko on oikeesti aivan upee sun päällä ja toi vyö sopii tohon tosi hyvin :) Oot hirmu nätti <3

    -kata

    VastaaPoista
  31. no et ees näytä raskaalta olevalta ! oot ihan hirmu kaunis/nätti ! :---)
    ps. sinä et ole toellakaan lihava tai läski. :) oot juuuuuri sopiva. :>

    hih, uskalla olla oma itsesi!

    VastaaPoista
  32. moni on jo sanonut saman asian mutta pakko sanoa vielä itelläkin, että et todellakaan näytä raskaana olevalta! toi mekko näyttää ihanalta sun päällä, joten käytä toki useammin, äläkä todellakaan välitä tollasista idiooteista! oot tosi sievä ja sulla on ihana blogi <3

    VastaaPoista
  33. ehkä toi pikkusen lihottaa

    VastaaPoista
  34. höpö höpö etkä näytä! se muija oli sulle vaan kateellinen ja halus piikitellä!

    VastaaPoista
  35. Älä tyttö hyvä ota yhden typerän ihmisen kommenttia noin itseesi, sillä mekko näyttää upealta päälläsi ja jokaisella ihmisellä vaan on omat mielipiteensä. Valitettavasti välillä hyvin törkeät. Pidä vaatteita joista itse pidät ja tunnet olosi hyväksi ja etenkin näytät hyvältä!

    VastaaPoista
  36. Hei ihmiset, mun mielestä te ootte myös tosi törkeitä, kun haukutte Mikaelaa lapselliseksi ja ihmettelette huuli pyöreenä miten joku voi ottaa noin itseensä jotain. Koittakaa hetkeksi asettua Mikaelan asemaan ja katsoa tuota tilannetta hänen näkökulmastansa, eikä teidän omista näkökulmista. Maailma olisi paljon parempi paikka, jos ihmiset sisäistäisivät tämän.

    VastaaPoista
  37. Voij, toi on nätti mekko.
    Et todellakaan näyt'ä raskaana olevalta !
    Oot sopusuhtainen ja kaunis sellaisena kun oot <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela