Kreativ blogger

lauantai 17. lokakuuta 2009

Kiitos Maddylle ja Sofia D:lle tunnustuksesta!

Kopioi kuva ja liitä blogiisi
j
1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
3. Anna tunnustus seitsemälle
4. Linkitä nämä blogissasi
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


1. Mun on ihan pakko tarkkailla itteäni kaikista kiiltävistä pinnoista, kun meen niiden ohi tai nään itteni niistä. Tarkkailen mun ilmeitä kun puhun, näytänkö lihavalta, onko hiukset hyvin tms. Ärsyttävää, mutta pakko vaan niin tehdä.

2. Välillä vähän säikähdän, koska äiti toisinaan sanoo mulle, että oon riippuvainen ostamisesta. Ehkä oonkin vähän. En tiedä. Se vaan tuo mielihyvää ja alkaa ahdistamaan kun tuntuu, ettei oo mitään päälle pantavaa niin on sit pakko ostaa lisää vaatteita.

3. Pelkään kampaajalle menoa ja hiusten leikkaamista. Pelottaa aina, että hiuksista tulee rumat ja en tykkääkää niistä sitten. Tämän takia vältän kampaajalle menoa viimeiseen saakka ja mieluummin annan äidin leikata latvani kotona ja itse kynin otsistani :D

4. En juo alkoholia oikeastaan koskaan. Toisinaan kerran parissa kuussa saatan pari juoda, mutta siihen se sitten jää. En tykkää alkoholin mausta ollenkaa, inhoan olla humalassa ja ei oikeastaan tee yhtään mielu juodakaan. Baarissakin olen oikeastaan aina selvänä ja ehkä yhsen saatan juoda. Se ei vaan oo yhtään mun juttu ja kotonakaan ei koskaan oo ollu mitään runsasta alkohilin käyttöä, lasten nähden ei juoda humalaa ja alkoholi liitetään oikeastaan vain ruokaan ja saunajuomaksi.

5. Isoveljeni on yksi tärkein ihminen mulle. Nuorenpana ei oikein tultu toimeen ja se kiusasi mua, olenhan tyttö. Nykyään meillä on sellaset jännät välilt. Tosi läheiset ja tiedän, että se välittää musta vaikkei aina sitä näytäkään. Luv u bror!

6. Oon luonteeltani sellanen, että rakastan kun mua palvellaan, mutta en tykkää ite tehdä mitään toisten eteen. Yleensä tiuskasen vaan, ettei joku muu voi tehä tai että tekisi itse. Mika on ainut, jota passaan. Sana vaan ja mä teen pupelle aamupalaa, tuon keskellä yötä juotavaa ja tuon tavaroita. Ehen, en ole tossun alla :D

7. "Pelkään" poikia, jos ne lähestyy tai kehuu mua. Baarissa tai bileissä menen ihan lukkoon, jos joku miespuolinen tulee juttelemaan, sanoo jonkun kehun tai osoittaa kiinnostusta. Tokaisen äkkiä jotain, alan katseella etsiä pakoreittiä ja pakenen paikalta mahdollisimman äkkiä. Muuten olen tosi puhelias ja sosiaalinen, mutta tollanen saa mut hiljaseks. En vaan ole tarpeeksi itsevarma, että pystyisin olemaan tilanteessa. Eipähän ole Mikalla pelkoa, että lähtisin baarissa jonkun muun mukaan :D

Tälläsiä "paljastuksia" tänään.

Tunnustuksen lähetän omalta osaltani seuraaville ihanille blogillisille vakkarilukijoilleni, jotka jaksavat aina jättää ihania kommentteja:

1. Elina
2. Tiina
3. Irina
4. Jessica
5. Sups
6. Jenni
ja
7. Heini

Mulla on yllä mainittujen lisäksi muitakin blogillisia ja blogittomia ihania lukijoita. Kiitos teille kaikille, kun jaksatte aina ilahduttaa mua. Puss :)

Ps. Mua oikein hävettää tää mun saamattomuus kommentteihin vastaamisessa ja kun mulle muistutellaankin siitä :s Mut ens viikolla, kun on lomakin niin lupaas vastata kaikkiin rästissä oleviin kommentteihin! Anteeksi mussuni!

6 kommenttia:

 1. mulla on 3. kohdan kanssa ihan sama juttu :--D voi kyllä johtua siitä kun joskus yläasteella äiti päätti että nyt leikataan mulle sellainen ja tälläinen kampaus ja näytinki joltain mummolta tämän jälkeen :')

  VastaaPoista
 2. Oi, luulin olevani ainut joka ei tykkää alkoholin mausta eikä humalasta :D Mutta hyvä että löytyi toinenki ;) Odotan innolla meikki- ja lempivaatepostauksia! Tykkään sun blogista, ku oot niin aito, etkä esitä mitään+ ihana tyyli ja nätti tyttö :)

  VastaaPoista
 3. Hirmu söpöjä tunnustuksia! Ihanku suoraan mun suusta! Oot kyl muutenki niin nätti JA sympaattinen ihminen!

  VastaaPoista
 4. oot tosi symppis ja kivoja tunnustuksia, joita oli mielenkiintoista lukea! :-) ja että olet mut vielä haastanutkin tähän haasteeseen, oi vitsi, kiitos :))

  VastaaPoista
 5. Sä oot tosi hyväsydämminen ihminen.
  Noi tunnustuksetkin meni varmasti ihanille ihmisille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela