katkarapunaama

torstai 8. lokakuuta 2009

Sain tiistaina aikaiseksi varattua mulle abitreenit Eximialta :) Isi lupasi ne kustantaa, joten päätin kunnolla tsempata kevään kirjoutuksiin ja menen Helsinkiin A-englannin iltakurssille ja Lahteen äidinkielen lauantaikurssille.

Kokemuksia Eximian abitreeneistä?

Tänään on ollut koko päivä menoa. Aamulla kouluun, koulusta kotiin vasta klo 16.

Koulussa oli päällä seuraavaa:

Takki H&m
Neule/2nd hand (vero moda), toppi, vyö, leggarit/GT



Viiden aikoihin lähin treffaamaa Crisseä kahvilaan ja siitä jatkoin salille.

Päällä oli paita, hapsulaukku, leggarit/GT, takki ja kaulaliina/H&M



Kaupasta lähti tänään mukaan perus tarvikkeita: Huippusöpö hammasharja, dödö, kosteusvoide ja apteekista Sebamed-geelivoidetta epäpuhtauksiin.
En meinaan hetkeen uskalla käyttää sitä Basiron-voidetta. Aamulla mulla oli ihana kireä, punainen ja kuumottava naama!
Mulla on aika epätasainen ihon sävy, muttei silti ihan noin punainen ilman meikkiä :-D Vieläkin kuumottaa ja kiristää. Onneksi sentään meikillä sai peitettyä. PAkko myöntää, että itku meinasi aamulla tulla. Outoa, että vasta nyt vaikutti tällee. Ostin sen kummiskin jo tiistaina ja tiistai-iltana sitä ekan kerran naamaan laitoin, eikä mun iho tosiaankaan oo herkkä, eikä koskaan aikaisemmin oo tullut mitään tällästä meikeistä tai voiteista.

Plussaa tosin oli, että tosiaan kuivattaa finnejä. ...Ja siinä samalla puolet naamasta.

Muilla samoja kokemuksia Basiron-voiteesta?

38 kommenttia:

  1. Jep, sama homma mulla oli Basironilla kun ekan kerran käytin. Kuivatti naaman ihanan punasenkireäksi ja kutiavaksi, nice :D mutta kosteutin kasvoja vaan ahkerasti, kyllä se siitä! Nyt ei enää iho ihan noin järkysti reagoi Basironiin :-)

    VastaaPoista
  2. Noista eximian abi kursseista, mä osallistuin A-englannin C-taso kurssille tänä syksynä.. Mulla enkku on ollu tosi huono aina ja sain mielestäni tosta kurssista sopivasti iteluottamusta siihen että mulla on mahiksia päästä läpi, (oon koko lukion ollu varma että jos yo-lakki jää kiinni jostai aineesta nii se on sitte enkku.) mutta lähti enkun koe vahvana Beenä lautakuntaaa :)

    että siis SUOSITTELEN, oli tosi mukava ja kannustava maikkaki!

    nii ja sanon vielä että sieltä annetaan PALJON tehtäviä ja läksyjä ainaki siis enkun kurssilla! että tekemisen puutetta ei pitäis tulle, TSEMPPIÄ sulle tuleviin kevään koitoksiin :)

    -aurinko

    VastaaPoista
  3. luitko tarkkaa ne ohjeet? mä en meinannu uskaltaa käyttää sitä ku luin ne : DDDD ja äitiki sano et pitäs laittaa vaa niihi kohtii mihi tarvii. tyylii jos on pari näppyy nii niiden päälle vaan. mun piti ainaki laittaa hullu kerros kosteusvoidetta naamaa ku laitoin eka tota. vähä liian tujua : D ehkä se sit on parempi niille joil oikeesti on ongelma ongelma iho


    -mariii

    VastaaPoista
  4. aattelin kans koittaa tota basironia, pitää vissiin olla varovainen :D riittäisköhän jos kerran viikos laittais sen naamaan? ei varmaan oo ihan päivittäiseen käyttöön :O

    VastaaPoista
  5. Joo mulla oli ihan samanlainen naama ton voiteen jälkeen, vielä pahempi!! Kokeilin tota voidetta jokunen muutama vuosi sitten ja laitoin kevyesti koko naamalle kun sen verran tuppas olemaan huono iho. Seuraavana päivänä mun naama oli todella kuiva, siitä lähti nahkaa ja kutisi ja punotti. Oli pakko jäädä kotiin(koulua olisi siis ollut) kun oli sen verran kovat naama kivut. Toista kertaa en oo voidetta laittanu, sen verran tuhtia kamaa. :S
    Se kylläkin auttaa just kuivattamaan hyvin, mutta on asia erikseen että uskaltaako käyttää sitä noiden sivuvaikutusten takia. :-D

    VastaaPoista
  6. noi aknevoiteet on yleensäkkin sellasii et ne kirvelee naamassa ja saattaa punottaa. ihan normaalii.

    terveisin. aknesta selvinnyt

    VastaaPoista
  7. Basiron uudistaa ihoa ja siinä itse pakkauksessakin lukee mielestäni, että voi aiheuttaa punoitusta. Itse en kuitenkaan sinuna käyttäisi kyseistä ainetta, nimittäin se sopii paremmin ihmisille, joilla iho on aivan tukossa, rasvainen ja löytyy selkeää aknea. Basiron on todella vahvaa lääkeainetta, eli kannattaa miettiä tarkkaan haluaako altistaa ihonsa sille, jos ei ole välttämätöntä!

    VastaaPoista
  8. Mä käytin tota Basironia ehkä viikon, ja sitten alko ilmestymään tollasia punasia, kuivia ja ihan TÖRKEEN kutisevia läikkiä naamaan! En sen jälkeen oo tota naamaani pistäny, ihan järkkyä. Eikä toi mulla hirveesti niihin finneihin edes auttanut, jes.

    VastaaPoista
  9. Joo, se on tosi tujuu mömmöö. Mä oon kyl purkki kaupalla sitä käyttäny vuosii sitten. Vissiin siel ohjelappuses sanotaan, et voi aluks aiheuttaa tollast, mut pitäs mennä ohi..

    VastaaPoista
  10. Etkai laittanut koko naamaan?:s Aika pahannäkönen sun iho kyllä oli. Tuotehan on tarkoitettu aknen hoitoon, eli jos laitoit koko naamalle niin voi varmasti noin käydä. Finnien päälle sitä on hyvä laittaa, lähtee nopeesti pois.

    VastaaPoista
  11. Aikaisemmassa postauksessa joku oli kysynyt et mistä ostit pidennykset Tallinnasta, niin minuakin kinnostaisi se kysymys.Olen meinaan sunnuntaina lähdössä viroon shoppailureissulle ja kiinnostaisi kyllä kovasti tietää missä niitä pidennyksiä on.Olisi kiva jos vastaisit.

    VastaaPoista
  12. Mulla ei ole Basironista tullu oikeastaan mitään oireita. Käytän sitä kylläkin vain pienille alueille ja kosteutan tosi ahkerasti. Toivottavasti löytyy sopiva voide sinullekin!:)

    VastaaPoista
  13. Mullakin kuivaa tosta Basironista iho tosi paljon vaikka laitan vaan just niiden finnien päälle enkä muualle, mut mulla auttaa siihen kuivumiseen se, että laitan paksun kerroksen kosteusvoidetta, niin ei mene niin pahaksi. Kyllä se tietenki vähän kuivahtaa, muttei todellakaan yhtä pahasti kuin ilman voidetta.

    VastaaPoista
  14. Itse käytän kanssa basironia, sen kanssa on hyvä käyttää välipäiviä - lähinnä silloin kun iho alkaa muuttua kuivaksi, on hyvä pitää väliä. Ja itse olen käyttänyt silleen, että laitan vaan öisin ja päiväksi laitan kosteutusta... meikin alla se on vähän perseestä ja tekee meikkipohjasta ruman. Mut kyl se sit toimiikin ku jaksaa vaan orjallisesti käyttää.

    VastaaPoista
  15. Niin joo ja ei kannata levittää sillee rasvarasvana, vaan esim t-alueelle ohuelti!

    VastaaPoista
  16. Tuolla joku jo sanoikin että Basironia kannattaa laittaa vaan niihin ongelmakohtiin tai muuten käy just noin. Mulle muistaakseni ei ollut sopiva tuote koska vaikka mulla vaikka mitä näppyjä sillon olikin, on kumminkin kauhean kuiva iho ja vaikka laitoinkin vaan näppyihin niin nekin jotenkin vaan kuivu päältä. Mutta oon kyllä kuullut monia jolle sopii oikein hyvin, kun ei vaan koko naamalle käytä!

    <3

    VastaaPoista
  17. kiva kuulla susta taas:) kivoja asuja, varsinki toi eka!

    VastaaPoista
  18. Mulla toi Basiron toimii hyvin, jos sitä laittaa vaan finnin päälle, eikä muualle. Mut se tosiaan kuivattaa aika paljon, eli kunnon kosteusvoide pitää kans muistaa. Koko naamalle tota ei kyllä tosiaankaa kannata laittaa.

    VastaaPoista
  19. Itelleni Basiron sopinut tosi hyvin =). kiva blogi =))

    VastaaPoista
  20. Mulla on akneen määrättyjä reseptilääkevoidetta, josta iho meni ekaks suurin piirtein just tommoseksi. Niis ohjeissa ainaki luki, että se on normaalia ja et iho muuttuu normaaliksi kun se tottuu siihen lääkkeeseen. Mulla koko naama meni punaiseksi ja ihan kuivaksi, mutta käytin silti kasvovettä, vaikka se kirveli. Viikon päästä iho oli jo normaali, kun kaikki kuollut ihoki oli lähteny pois.

    VastaaPoista
  21. ainakin mulla tota ihon kuivumista vähensi ihan selkeästi se, että vaihdoin puhdistusgeelin ja kasvoveden herkälle iholle tarkoitettuihin hellävaraisiin tuotteisiin. ja tosiaan alkuvaiheessa tollanen voimakas reaktio on ihan normaalia, joten ei siitä ehkä kannattais kauheesti huolestua :)

    VastaaPoista
  22. Basiron on kyllä minun kohdallani toiminut ongelmitta, kun olen pistänyt sitä ihan vaan pienet kerrokset suurimpien näppyjen kohdalle, enkä suinkaan koko naamaan.

    VastaaPoista
  23. Kiva irvistyskuva toi sun naamakuva. :---------------D

    Näytät vähän noita-akalta. Hymyile, älä tekohymyile.

    VastaaPoista
  24. sun meikki, sun meikki... jätä hyvä tyttö noi nudehuulet pois ku oot NIIIIN paljon nätimpi värillisten huulten kanssa <3 pliis?

    VastaaPoista
  25. olen käyttänyt basironia vuoden ja auttoi. lähti kaikki näpyt pois. ((kannattaisi kokeilla e-pillereina cypretyliä, finnit kaikkoaa)) mutta basironista tosiaan tulee tuollaista. itselleni lääkäri määräsi, vaikka ei ollut edes pahassa kunnossa iho, vaan pari kolme näppyä ja lähti. Kunnolla vaan kosteutusta niin auttaa!

    VastaaPoista
  26. huh mikä ero ilman meikkiä!

    et oo aito mikä oot meikeis, sä vaan peität.

    VastaaPoista
  27. mikaela,sanon vaan SUN PARHAAKSI,että voisit jättää noi nudehuulet pois.....oothan jo 19.....ja oikeesti sulla on maaailman ihanin vaatetyyli..varsinbki toi habsu laukku!(::

    VastaaPoista
  28. Olen sairastanut aknen ja käyttänyt siihen vähän tujumpia rasvoja (isotretinoin lisäksi). Suuri osa noista aknerasvoista on tarkoitettu kuuriluontoiseksi ja kevyen kosteusvoiteen kanssa käytettäväksi. Aknetuotteiden kuuluukin kuivattaa ja tehoa hidastaa se, että läträä kosteusvoiteiden kanssa.

    Itse sain kuulla ihotautilääkäriltäni aikamoisen saarnan siitä, kuinka kosteusvoiteita ei saisi ylikäyttää hoitokuurien aikana.

    Sitä paitsi iho tottuu kyllä nopeasti voiteisiin ja alkaa pitämään itse kosteustasapainoa yllä.

    Tsemppiä ihon hoitoon! Suosittelen kyllä ehdottomasti ihotautilääkärin luona kyläilyä, jos finnit häiritsee liikaa.

    VastaaPoista
  29. syötkö vielä niitä hiustenkasvatus juttuja?

    VastaaPoista
  30. tee joskus video postaus :D tai vaik sellanen mis neuvot sun meikkaamisen siis videolla. Se ois kiva :)

    VastaaPoista
  31. oon ite käyttäny kanssa tota basironia naamaan, ja tuli naama täyteen punaisia läikkiä ja kasvot oli ihan kireet, mut kosteusvoidetta reippaalla kädellä ni helpotti. onko kukaan kokeillu et auttaaks toi esim. yläseläs olevaa akneen?
    p.s. pliis, ei nudehuulia, oot nii paljon söötimpi ilman :(

    VastaaPoista
  32. jep, naamalle kävi aivan samoin!

    VastaaPoista
  33. Kuule teeppä nyt ees joku noista postauksista mitä lupailet tossa oikeella sivupalkissa. Ei millään pahalla mutta porukka oottelee jo kovasti. :)

    VastaaPoista
  34. paljonko toi basiron juttu maksaa? :>

    VastaaPoista
  35. Miten sun syömiset on menny nykyään? oksenteletko vieläkin? Syötkä edelleen efexoria(tai muuta?)

    Oon lukenu sun blogia lähes alusta saakka, joten kiinnostaisi paljon sun kuulumiset! :)

    <3: emma

    VastaaPoista
  36. ööö siis toi basironhan on tarkoitettu ihan akne iholle :D mä voin sanoo et mul on ollu toosi paha akne ja siihen se kyllä vaikutti hyvin. mutta sulla nyt ei kyl oo finnin finniä ni miks ees käytät tollast... just käy noin ku käyttää vääriä tuotteita.

    VastaaPoista
  37. Se basiron on tosi vahvaa ainetta. Mun pikkusisko käyttää sitä kanssa ja sil on naama aika punanen ja kuiva myös. Laitoiks sitä aluks ihan vaan muutamaks tunniks ja otit sitte pois? Ainakin mun siskon käskettiin eka käyttää sitä ihan muutaman tunnin verran iltasin ja sitten ku näytti siltä et iho on siihen tottunut ni sai alkaa pitämään koko yön yli. :)

    VastaaPoista
  38. Ihana toi neule, tai mikä toi onkaan =D!

    Itselläni ei ole kokemusta tollasista aknevoiteista, mutta eikö ne yleensä ole tollaisia että naaman pitää tottua niihin ? :D<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela