Jag har shoppat

maanantai 26. lokakuuta 2009

Laitan teille kuvia mun lauantain ja tän päivän ostoksista. Huomenna varmaankin laitan jotain postausta tulemaan Oulusta :)

Kävin tänään ostamassa yhden kauan himoutun talvitakin Vero modasta. Kattelin tota jo pari viikkoa sitten ja tänään kävin taas järvenpäässä ja ostin sen. Ah, oon niin rakastunut!Pitkä malli, karvahuppu ja super lämmin=TÄYDELLISYYS!
Takki oli mun mielestä tosi edullinen. Helposti maksaa 50e tollasesta!

Kisoista Oulusta ostin luonnollisesti kisa t-paidan 14e, kahdet shortsit Cheerleader-painatuksella 15e/kpl (mulla on noita ennestään jo ainakin 7. Ikinä ei ole liikaa :D) ja kultaiset alusshortsit 20e.

Tänään ostin kirpparilta tekoturkisliivin 4eurolla (!!!) ja sinkkuelämää-kirjan 1eurolla.
Toi turkisliivi on aika iso ja sitä tuskin saa takaa otettua saumasta pienemmäksi. Jos ei muuta, niin voisin tosta askarrella jotenkin turskishuivin ehkäpä. Täytyy kattoo :)

Mun kaveri Miikkakin löysi sen unelmatakin joku aikaa sitten! Sain oikeudet laittaa kuvat tänne blogiin :D
Tykkään tästä takista itekki tosi tosi paljon! Suosittelen kaikille kundeille ;)
Ja on se löytäny kengätki!

Onko muut jo löytänyt unelmatakin talveksi?

PS.
Mulla olisi kuvan H&m dividedin takki myynnissä. Se on ostettu viime syksynä ja sitä on käytetty kaksi kertaa. En oikein tykännykään siitä ja nykyään se on mulle liian iso. Koko on 42.

Olisiko joku kiinnostunut takista? Laitan sen huutonettiin myöhemmin, mutta nyt olisi mahdollisuus laittaa blogiingin tarjouksia. Ovh 59,95e

26 kommenttia:

  1. hei jäiks noita takkeja vielä s-kokoisena järvenpäähän!

    VastaaPoista
  2. aika pinkee toi toppatakki sulle!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: joo jäi kummastki väristä :)

    Anonyymi: sinne kyl mahtu ihan hyvin huppari alle ni ei mun mielestä ollu liian pieni?

    VastaaPoista
  4. ei jääny epäselväks miksi otit tosta lapusta kuvan, missä lukee "koko: S" :DDDDDDDD turha selitellä että hinnan takia koska senhän mainitsit jo ennen kuvaa !

    VastaaPoista
  5. anonyymi: voi herranjestas! Toi takki on malliltaan vähän isompaa kokoa, ja oli ihan sopiva toi S, vaikka yleensä on M.

    Sen takia varmaan jäljellä oli eniten L ja S kokoja, kun taas yleensä on xs ja L/xl

    VastaaPoista
  6. öööh noi kaks anonyymii?? :D pitäiskö ottaa sit joku jätti-iso takki, niin että näyttää ihan michellin mieheltä? ehkä mikaela tietää mikä on sille sopivimman kokonen :D

    VastaaPoista
  7. Eiks toi oo vähän pienehkö kun ton kuulus olla semmonen reilu? :D Näyttää S-koko vähän erilaiselta Annan (http://mungolife.blogspot.com/2009/10/eskimolapsi.html) ja sun päällä..

    VastaaPoista
  8. nii ahha fail :D miks otit kokolapusta kuvan..huoh typerä teini

    VastaaPoista
  9. Toi karvahupputakki! Just tollasta oon ettiny! :) Oliks noita ihan mustina? :) Ps. Miksen ikinä törmää suhun Järvenpäässä? :D Usein oot ollu just niinä päivinä täällä kun itekkin oon ollu keskustassa :)

    VastaaPoista
  10. anonyymi: niimpä. Jos mä haluisin sellasen tosi löysän takin tai ison, ni miksen sit ostais sellasta? rasittavaa.

    anonyymi: Miksen mä huomannu mitään eroa mun ja annan takin kauluksessa? Ja mistä tiiät minkä kokonen annan takki on jos sitä ei edes mainittu? :D Ja anna on muutenki mua ainakin 10cm pidempi, ni sinänsöä kummallakin voisi olla S. Ja sen takkia on kiristettykin siitä keskeltä.

    anonyymi: nii oon :(

    heini: ei ollu ku noita kahta sävyä :) haha, oon niin huomaamaton tai järvenpää on liian iso :D

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva toi takki, itellä melkee samanlainen mut Hennesiltä joskus ostettu:) Just tollanen rento ja lämmin!

    VastaaPoista
  12. ööö musta toi takki on sulle ainaki sopiva enkä nää mistä se muka ois tiukka :o

    VastaaPoista
  13. Ei herranjestas noi anonyymit :-----D. Ketkäköhän täällä on typeriä teinejä? Huoh.

    Takki sopii sulle tosi hyvin (: Itekki ettiny ton tapasta ni taidanpa ettii tollasen käsiini jostain :>.

    VastaaPoista
  14. Vähä säälittävää tulla tänne aukomaan päätä jostain koosta.. Ihan niinku se ois teidän ongelma että kuka käyttää minkäki kokoisia vaatteita. Mikaelalle passaa hyvin tuo takki :) ! Te vissii tahalleen yritätte pahoittaa toisen mieltä.. Ja on muitaki bloggaajia jotka ottaa hinnasta kuvan, pitääkö kärpäsestä tehdä härkänen? oikeesti menisitte itseenne välillä. On aika epäilyttävää tulla haukkumaan ja arvostelemaan anonyyminä.. säälin teitä välillä niin paljon...

    mikaela oot ihana :)<3 !

    VastaaPoista
  15. Upeita ostoksia, eikä tuo takki TODELLAKAAN ole liian tiukka!!!
    Neea

    VastaaPoista
  16. häh onks toi Miikka V. :D
    hehee. :DDD
    Poistan kyl itten äkkiä sun lukijoista ettei se löydä mun blogia! vai tietääkö se tän osoitteen? :D

    T. Miia

    VastaaPoista
  17. Oho, eihän sulla ookkaa koko lukija juttua sivulla. :D muistin väärin! hups.. xD
    Sopii hyvin toi takki sulle!

    -Miia

    VastaaPoista
  18. joo sii olihan tuo vähän läppä laittaa toi kokolapu kuva tohon.. :D mut tuo takki sopii sulle hyvin ja ei se näytä must pinkeelt mutta sinuna poistaisin tuon kokolapun kuvan tost..:D

    VastaaPoista
  19. mahtuuks noi shortsit muka sulle ??? :D

    VastaaPoista
  20. no voi huh, typeriä teinejä itse nuo jotka kommentoivat vaateittesi kokoa. eiköhän se näin oo että mikaela itse tietää mikä istuu parhaiten päälleen. MUTTTTA, on tuo vaan niin ihana että pitääkin lähteä katsomaan jos noita löytyis jostainpäin vielä xs kokosina. : )

    VastaaPoista
  21. tosi kiva takki :) itsekin oon innostunut tollasista karvahupuista, tosin hankin varmaan lyhyen version tosta (: älä turhaan poista tuota hinta/kokolappukuvaa joidenkin anonyymien takia, typerää väittää että joku haluais esitellä kokolappua muka hinnan esittelyn varjolla tjsp :D

    VastaaPoista
  22. "Miksen mä huomannu mitään eroa mun ja annan takin kauluksessa? Ja mistä tiiät minkä kokonen annan takki on jos sitä ei edes mainittu? :D Ja anna on muutenki mua ainakin 10cm pidempi, ni sinänsöä kummallakin voisi olla S. Ja sen takkia on kiristettykin siitä keskeltä."

    Anna sano kommenteissaan et se on S :) Ja niin Annan takkia onki kiristetty keskeltä ku se on löysä, sulla ei vissiin oo kiristämisen varaa kauheesti? :D Ei tarvi ottaa noin itteensä, kuhan sanoin että näyttää erilaiselta teiän päällä ja mun mielestä Annan päällä löysempänä on vaan kivempi. :)

    VastaaPoista
  23. Voi elämä noita anonyymeja.
    Mitä väliä jollain kokolapulla on?
    Itse en edes huomannu, katoin vaa lähinnä hintaa jos sitäkää. Ja monilla muillakin on näkyny tollasia hintalappu/kokolappukuvia.
    Ja musta toi takki sopii sulle hyvin! ;)

    VastaaPoista
  24. Sulla on varmaan maailman hirveimmät lukijat. Kellä on pokkaa sanoa tämmöstä: "Anna sano kommenteissaan et se on S :) Ja niin Annan takkia onki kiristetty keskeltä ku se on löysä, sulla ei vissiin oo kiristämisen varaa kauheesti? :D Ei tarvi ottaa noin itteensä, kuhan sanoin että näyttää erilaiselta teiän päällä ja mun mielestä Annan päällä löysempänä on vaan kivempi. :)"?
    Sun takkis on kiva, ja sanotaanko että jopa kivempi sun päälläs kuin Annan. Oot niin sopivan kokonen ja mun mielestä todellakin unelmakoossa :--) Älä vaan häpeä itseäsi, ainakaan näiden tyhmien anonyymien takia! Oot täysin oikeutettu käyttämään s-kokoa, kun se kerta on sopivakin :--D Oot söpö!

    VastaaPoista
  25. VOI VITTU MITÄ IDIOOTTEJA TÄÄLÄ ON. OIKEE TAHALLAA YRITTÄMÄS PAHOTTAA SUN MIELTÄ. IHAN VITUN LAPSELLISTA VISSIIN ON VAAN KATEELLISTA PORUKKAA. JOKKUT KATEELLISET LIHAVAT JOKKA EI ITE PYSTY LAIHDUTTAA TOISIN KUN MIKAELA NI ON VAA KATEELLISENA PAHOTTAMAS TOISEN MIELTÄ. PISTÄÄ MEINAAN VITUTTAAN

    VastaaPoista
  26. auray: :)

    Annaa: ei se kyl päälläkään siltä tunnu. mut näköjään mun tuntoaisti on jotenki vääristyny tai jtn ku kuulemma se on tiukka :D

    Mut kait nyt anonyymit tietää et se on tiukka yhen kuvan perusteella! ne ei erehdy koskaan

    anonyymi: vero modaan MARS!

    nnoof: sama. Mut cruel world, anonyymiyden takana on niin helppo puhua paskaa

    neea: kiitti :)

    Miia: hahaha taitaa ollaki :D

    anonyymi: en mä ajatellu sitä ees et koko näkyy. mut joo ihan sama

    anonyymi: voi kyllä

    juliannnna: onnea metsästykseen! :)

    vviivy: niimpä. ja vaatteetki on mallista riippuen aina niin eri kokoa. Mullaki vaatekoko-haarukka on suunnillee S-L.

    Anonyymi: anna onkin laihempi kuin mä. Hassua etten mä annan lukijana löytänyt sitä kommenttia missä neiti mainitsee takkinsa koon?

    ssuvi: kiitti :)

    anonyymi: kyl aina yritän olla välittämättä mut satuttaa väkisinkin, ku mulla kummiskin on taipumusta masennukseen, kamalaan itsekritiikkiin tms. mut ei voi mitään

    anonyymi: (Y) sama!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela