I'm alive

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Mulle tulikin ilman tarkoitusta viikon blogitauko. On tapahtunut kaikenlaista ja ollut kriisejä, joiden takia en ole pystynyt tai kerennyt postata. Eilenkin olin Mikaa katsomassa Santiksessa, Tänään näin koulun jälkeen Lauraa Järvenpäässä ja äsken tulin Mikan kotoa, jossa olin treffailemassa sen äitiä. Mut nyt taas back in business ja postailu jatkuu vanhaan malliin :)

Ootte muuten ollut söpöjä, kun kaipailitte :-) Mulla on selvästi maailman ihanimmat lukijat!

Olin viime torstaina auttamassa Mikan äitiä muutossa ja samalla se lahjotti mulle kaikkia kosmetiikkajuttuja. Teiän pitäis oikeesti nähä se ihonhoito- ja hiustuotteiden määrä! Kylpyhuoneessakin on valehtelematta päälle 20shampoota ja hoitoainetta hiuksille, jotka on Mikan äidin. Meillä pesee suunnilleen koko perhe samalla shampoolla ja minä ja äiti käytetään samaa hoitoainetta :D No, mun hiukset kiittää ku saan käyttää kaikkia sen shampoita ja hoitoaineita siellä ollessa.

Mukaan tarttui Mikan äidin kokoelmasta Tigi Catwalkin Big&bigger tuuhentava föönausneste. Mainitsin vaan, että toi on tosi hyvää kun äidillä on yleensä sitä ja sain sitten sen. Ja sitä oli käytetty ehkä kaks kertaa! Samalla sain alle puoliksi käytetyn Urban culturen curl killer-suoristusvoiteen, dermosilin kiiltosuihkeen ja Lumenen kerran käytetyn kynsilakan, jota himoitsin jo silloin kun Mikan äiti sen osti ja näytti mulle. Doven kosteusvoiteet ostin tarjouksesta 3,95e/2kpl. Viime viikolla ostin myös Wet'n'wildin tummanruskean rajauskynän 1,95e.

Eilen apteekissa käydessä piti ostaa uusi täsmähoito epäpuhtauksille ja ajattelin kokeilla Basironin geelivoidetta. Uskonk, että tää toimii hyvin, onhan tää tärkotettu aknen hoitoon ilman reseptiä :) Jos naama menee hirveäksi tän takia, infoon siitä heti teille!
Postissa tuli eilen Nelly.comin paketti, jossa oli kaksi mekkoa alesta. Toinen meni palautukseen, mutta mustan tuubimekon rimpsulla säästin. Hintaa tälle tuli postikulujen kanssa n.30e.
Rimpsun alaosan keltainen kangas on kiva yksityiskohta!
Ps. jättäkää kauniit dödö-raidat huomioimatta!

Asuja ei oikeastaan ole, tässä nyt pari ihan tylsää.


Maanantaina kävin Vantaalla ja Helsingissä Kimin kanssa ja päällä oli H&m nude t-paita ja nahkatakki, Piecesin farkkuleggarit ja Spiritin uggit
Tänään oli päällä Gina tricotin pitkä paita, lindexin sammarileggarit. Jalassa oli kuvasta puuttuvat mustat 2nd hand-saappaat
koruna oli synttärilahjaksi saatu accessoriezin hopeinen lehtikoru (kynsissä Lumenen ylempänä esiteltyä lakkaa. LOVE!)

Nyt teen vähän läksyjä ja sitten nukkumaan.

Ps. uus irc-galleria on NIIN RUMA! Kävin vasta tänään aamulla ekan kerran galleriassa viikkoon ja järkytyin pahasti. Haluun vanhan takas :(

16 kommenttia:

  1. Toi Basiron on ihan paskaa :--( Yks tuttu osti koko sarjan, naamanpesuaineet ja ihan kaiken. Ei pienintäkään tulosta. :/

    VastaaPoista
  2. Mulla on samannäköisessä tuubissa Differin geeliä, kuin tuo ostamasi Basiron ja voin kyllä sanoa, että se ainakin kuivattaa näppylät todella tehokkaasti! :) Kannattaa kuitenkin käyttää geeliä maltillisesti, sillä mulla ainakin kuivattaa ihoa, jos laittaa esim. näppylää ympäröivälle iholle.

    Muuten oon kyllä tosi tyytyiväinen!

    VastaaPoista
  3. Pakko kyllä sanoa tuosta irc-galleriasta, että se on aivan kamala.Harkitsen kyllä vakavasti kuvieni poistoa vaan tuon ulkoasun takia.Tuo Tigi Catwalkin Big&Bigger on kyllä loistava tuote, tuoksuu ihanalta ja tekee mitä lupaa.Itsekkin pitäisi käydä uusi pullo hakemassa.

    VastaaPoista
  4. mäki sanoin ekaks noin et uus galleria on niin paska mutta nyt oon tottunu ja siinä enemmän ominaisuuksia niin musta se sais hyvin jäädäkin :)

    VastaaPoista
  5. mulla basiron on toiminut loistavasti! riippuu siis varmaan ihan omasta ihotyypistä... :) kunhan muistaa käyttää säännöllisesti, niin näpyt katoavat muutamassa päivässä. tuotetta ei kuitenkaan kannata levittää liikaa ja mun mielestä se toimii parhaiten "täsmätuotteena", eli laittaa sitä niihin paikkoihin missä finnejä on tai mihin niitä yleensä ilmestyy. :) ite levittelen sitä aina yöksi!

    VastaaPoista
  6. Toi basiron ei ikävä kyllä mulla ainakaan toiminut :( oon kuullut paljon negatiivista siitä kyllä, mutta joillakin toimii, toisilla ei ! Se pahensi mun ihon siihen kuntoon että ihotautilääkärille kolmesti.. Niin, mullakin oli joskus samannäköisessä tuubissa olevaa differin geeliä jota saa reseptillä, niin se toimii kyllä.. Tää basiron juttu on vaan kauheen laimeeta, ei kovin vahvaa joten tulos ei ole taattu.

    Kannattaa kokeilla muuten apteekista ilman reseptiä saatavaa ACNEX - liuosta, ihan paras ja toimii! Hinta 6€

    VastaaPoista
  7. ihana kun oot takaisin!

    VastaaPoista
  8. jeij oot takasin! (: onks toi tigin aine miten hyvää? et tekeekö mitä lupaa :o

    VastaaPoista
  9. mä sain aivan järkyttävän punaisen ja kutiavan ihottuman tosta basironista! näpyt kyllä lähti mut ihottuma on miljoona kertaa pahempaa :D kannattaa käyttää aika varovaisesti aluksi..

    VastaaPoista
  10. Toi basiron kyllä mulla autto just näppylöihin, mut naama punottaa pari päivää ja kuivuu ihan tajuttomasti. Lisäks ruskeet tyynyliinat on nyt oransseja kun menin toi rasva lärvissä nukkumaan.

    VastaaPoista
  11. Ku mulla oli vielä pari vuotta sitten vähän iho-ongelmia, koitin tota Basironia. En muista yhtään auttoiko se vai ei, mut ainakin se kuivatti ihoa kamalasti, joten lopetin sen käytön. Toisaalta, kuivuudesta olis päässyt eroon ihon rasvaamisella. Olin kai liian laiska. :-D
    Apteekista saatava ACO ihonhoitosarja toimi mulla tosi hyvin silloin aikoinaan. Se oli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu ja violetti-valkoisissa purkeissa. Niitä taitaa olla nimittäin eri ihonlaaduille. Ostin koko sarjan ja epäpuhtaudet vähenty huomattavasti.
    Ajattelin vihjata, jos sulla on ongelmia ihon kanssa. :-)

    VastaaPoista
  12. Itselläni tuo basiron ei tehnyt yhtään mitään. Ei pahentanut ihoa eikä kyllä auttanutkaan.

    VastaaPoista
  13. voin kertoa että toi basiron on ihan huonoa! mulla se kuivatti vaan ihoa niin että lähti ihan palasi pois ja hilseili.. :s

    VastaaPoista
  14. mulla basiron toimii tosi hyvin! aiemmin ollut lievää aknea ja vielä tuppaa epäpuhtauksia pukkaamaan tietyille alueilla, mut basiron on ihan lifesaver :)
    onhan toi kyllä tosi vahvaa ainetta ja kuivattaa ihoa, mut siitäkin selviää jos vaihtaa hetkeksi johonkin kosteuttavampaan rasvaan

    VastaaPoista
  15. Toi näppylägeeli kuivattaa ihan älyttömästi ihoa. :s

    VastaaPoista
  16. AIVAN IHANA MEKKO :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela