:(

by - 10/18/2009 02:25:00 ap.

Vihaan ihmisii oikeesti NIIN paljon. Suoraan sanoen v*tuttaa. Oltiin baarissa, oli kivaa ja sit joku ämmä kenen kaa mika jutteli siin ku ne tuns sillai jotenki vähän ja sit se ämmä yht äkkiä kysyy vaan multa että oonko mä RASKAANA! Mitä helvettii oikeesti.

Tekis niin mieli vähän käydä leipoo sen naamaa kauniimmaks. Kuvottaa oikeesti tollaset ihmiset jotka ei osaa pitää naamaansa kiinni. Okei, tiiän että oon lihava mut ei välttämättä tarvi muistuttaa siitä tollai. Jollai ei näköjään oo opetettu mitään käytöstapoja. No ei oo mun vika jos on tollane sivistymätön. Ja käyttää päälle viel hirveitä vaatteita.

Et terveisii vaan sulle! Teit mulle ihan helvetin hyvän mielen.

You May Also Like

41 kommenttia

  1. Tuollasii nuo nykyajan teinit vaan on.

    VastaaPoista
  2. hyi miten ilkeetä tollanen :( vois opetella pitämää ne ajatukset ihan vaa omana tietonaa eikä loukata muita! mulle ei tulis mieleenkää kysyä tollasta

    VastaaPoista
  3. EIKÄ! No ei kyllä ollu mitään käytöstapoja ........

    Kiitos muuten tunnustuksesta =) !

    VastaaPoista
  4. älä välitä mikaela tollasista lapsellisista ihmisistä! sillä ämmällä ei oo kaikki kotona, jos kerta pystyy tulla tollasia sanomaan päin naamaa. joko se on täys idiootti, kateellinen, tai molempia.

    hali <3

    VastaaPoista
  5. naah, se oli vaa kateelline sun miehestä ;) ja täys vittupää

    VastaaPoista
  6. se varmasti halus vaan saada sulle huonon mielen, sillä et sä OIKEESTI oo yhtään lihava! oot laihtunu ihan sikana vuoden aikana

    VastaaPoista
  7. Ei tollasesta todellakaa kannata välittää. Oon seurannu blogias tän vuoden alusta saakka ja lukenu myös kaikki vanhemmat kirjotukses, ja oot laihtunu ihan hirveesti tän blogin kirjottamisen aikana. Nyt oot tosi terveen ja normaalipainoisen näköinen ja tollaset kommentit kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa. Sä oot tosi kaunis eikä sun tarvi välittää tollasista kommenteista!:)

    VastaaPoista
  8. Ethän sä edes ole lihava o_o

    VastaaPoista
  9. Toi on niiiin paskaa! Mä tiedän tarkalleen mistä sä puhut. Musta vielä paskempaa on se että ihan selvästi näkee kun jotkut puhuu susta, eikä tuu sanomaan suoraaan!

    VastaaPoista
  10. Mä sain kans baarissa kuulla toissapäivänä suoraan olevani ruma. Se oli aika kivaa, kun sen sanoja itse ei tosiaankaan ollut mikään erityisen komea ja ei tollasta vaan sanota! Ja tollaset kommentit voi jäädä tosi pahasti mieleen, vaikka tietäis, ettei ole ruma tai lihava. Ja sä et todellakaan ole sen näköinen kuin olisit raskaana! Todennäkösesti sillä itsellä nyt vaan on joku ongelma, ei noista ikinä tiedä. Mutta yritä olla miettimättä sitä!! Vaikka tiedän itse, että tollaset vaan jää silti aina mieleen. :(

    VastaaPoista
  11. ai vihaat IHMISIÄ. toihan oli yks pieni ihminen kuka sulle jotain sano?

    VastaaPoista
  12. Vähänkö törkeetä! Tuli vaan heti mieleen, että taitaa olla vaan kateellisten puhetta.. Että pittää koittaa jollain lailla loukata, että ei tuntis itteään niin rumaksi toisten vierellä. En tiiä.. Mut törkeetä tuo nyt ainakin oli!

    VastaaPoista
  13. älä välitä tommoisista, jotkut vaan on idiootteja, olet ihana <3:)

    VastaaPoista
  14. Kauheeta kyl tollanen!
    Mutta sähän et kuulemma juo alkoholia, entä jos se siksi luuli että olisit raskaana? :)

    VastaaPoista
  15. ei vittu oikeesti.. tosiaankaan ei oo käytöstapoja. mitä sä vastasit sille? tuo on niin klassinen moka ja luulis että kaikilla on sen verran järkeä päässä ettei kysy tommosia..

    VastaaPoista
  16. Älä ota ittees sitä! Tyttö oli mitä luultavimmin kateellinen koska sä olet kaunis ja osaat pukeutua, etkä todellakaan ole lihava! :)

    VastaaPoista
  17. Jees, tuttu tunne. Pari kertaa käyny työpaikalla toi sama kun olen ollut kassalla. Mitä helvettiä ihmisten päässä muutenkin liikkuu, mulle ei tulis mieleenkää kysyä tollasta, vaikka olisin 100% varma asiasta, kun aina se voi mennä väärin.

    VastaaPoista
  18. älä välitä, oon ihan varma et se ämmä on vaa kateellinen sulle, koska et todellakaan oo lihava, oot kaunis ja sulla on hyvännäköi poikaystävä.

    VastaaPoista
  19. miten joku voi sanoo tolleen:o uskon että tollanen loukkaa aika pahasti, voi pientä:(

    VastaaPoista
  20. voi ku jotku on ilkeitä =(! ja sä et kyllä ole lihava, se oli vaan kateellinen koska oot kaunis ja osaat pukeutuu ja sulla on ihana poikaystävä. mut hei, oikeesti oot ihan täydellinen just sun omalla tavalla ni älä välitä jos joku sanoo tollasta koska ne vaan ei kestä sellaset ihmiset jos ei oo ite niin täydellisii ku toiset ;<
    oot upee ihminen <3

    VastaaPoista
  21. huhhuh, minkälaista käytöstä! :o sä oot aivan mahtava just tollasena, täysin normaali eikä susta kyllä mitenkään voi sanoa, että näyttäisit siltä et oisit raskaana. älä todellakaan välitä tommosesta, koska sä oot upee niin sisältä ja ulkoo, toisin kuin toi muija :) jaksele<3

    VastaaPoista
  22. älä välitä tollasista turhista akoista, joidenkin pitää vaan yrittää mollata toisia että pystyis tunteen itsensä jotenkin paremmaksi! ei sellaset elämässä pitkälle pötki! hali<3

    VastaaPoista
  23. vähän ilkeet tommonen!!!! koska sä et todellakaan oo mikää läski ja tollaset on vaa kateellisii sulle mikast ni ne keksii jotain kamalaa sanottavaa:( ei kannata välittää tollasist vaik tiiän et se tuntuu aluks vaikeelt olla välittämät mut koita jaksaa...:D<3

    VastaaPoista
  24. Tollasesta ei kannata välittää tippaakaan, tais tyttö olla kateellinen vain sun poikaystävästä. :p Muutenkin olet todella nätti tyttö. :)

    VastaaPoista
  25. mitä helvettiä ! et oo tosissas jotku ei näköjää oikeesti osaa käyttäytyä! :O

    VastaaPoista
  26. Siis mitä ihmettä?!?! Ethän sä ees oo lihava :D

    VastaaPoista
  27. Toi oli just tota kateellisten ämmien vittuilua. Ärsyttävää, tiedän, oon kokenu ihan samaa! Ei kukaa täysjärkinen tai hullukaa luule sun olevan raskaana. :'DD Älä ota ittees, ei se sun vika oo et oot kaunis, tyylikäs ja sul on viel ihana poikaystävä. :)

    VastaaPoista
  28. sen muijan ego näköjää tartti vähä boostia.oot tosi hoikka ni ei tartte tommosista välittää<3

    VastaaPoista
  29. tais olla neito vähän kateellinen sun poikaystävästäs:D vittu mikä ääliö

    VastaaPoista
  30. Justiinsa mikä ämmä se!:( Nykyään on kyllä kaikenlaista porukkaa baareissa liikkeellä, oon iteki sen huomannu, hirveitä ämmiä oikeesti paikat vääränään :/ mutta se oli todennäkösesti sulle vaan kateellinen kun oot noin kaunis ja muutenki symppiksen olonen! :) älä anna sen muijan lannistaa :)

    VastaaPoista
  31. vähä idioottimaista tollanen... :(

    VastaaPoista
  32. HAHAHA, mitä vittua oikeasti. : D Kukahan sekin oikein kuvitteli olevansa. Ihan ymmärrettävää, että tuollaisesta pahoittaa mielensä vaikka pitäisi antaa mennä ohi korviensa. Toivottavasti muuten oli kiva ilta. On valitettavaa, että Mäntsälässä on tuollaisia vittumaisia ämmiä enemmän kuin riittävästi. Onneksi meitä hyviäkin löytyy kuitenkin. ;)

    VastaaPoista
  33. Älä anna tommosten idioottien vaivata sun mieltäs, oot älyttömän kaunis ja sussa on tyyliä, ettäs tiedät. :) Varmasti tarkotuksena vaan pilata sun ilta ja saada sut pahalle mielelle! Ja oisko myös vähän mustasukkaisuutta mukana?
    Miten Mika muuten reagoi?

    VastaaPoista
  34. Jotkut yrittää polkea muita alleen jotta näyttäisivät itse paremmalta. Se on lapsellista ja se nainen vaan nolas itsensä! Sun poikaystävän luulis tajuavan että se akka teki sen vaan kateudesta/kännin takia.:) Et ole YHTÄÄN lihava!

    VastaaPoista
  35. Multakin kysytty paristi, oon vaan alkanut nauramaan. Kyllähän se loukkaavan on, varsinkaan kun EI ole raskaana. Mun mielestä on kyllä parempi olla naisen näköinen kuin joku kymmenvuotiaan pikkukakaran näköinen (: Etkä sä todellakaan ole mikään ylipainoinen, kaunis nuori nainen <3

    VastaaPoista
  36. nohyi :< nää muut kommentit vei kaikki mun muut sanat ja mulle jäi vaan se, että mitä mika sitte teki..? :o

    VastaaPoista
  37. Tosi sivistymätöntä! Kateellisten puhetta vaan. En usko että kysyisellä henkilöllä on parempi mieli sanomisestaan.

    VastaaPoista
  38. Haha no kai ny sit sanoit että joo kaksosta pukkaa viiden kuukauden päästä.
    Ei ny tommosista kannata itteensä ottaa

    VastaaPoista
  39. se on kateellinen sulle kun oot saanu mikan! oikeesti, todella lapsellinen - sitä kuuluis hävettää!

    etkä todellakaan näytä raskaana olevalta!

    VastaaPoista
  40. ":("

    Toi mekko on ihan saatanan hyvännäköinen sun päällä ja sä olet kaunis. Se lehmä oli todennäköisesti vaan katkera sun poikaystävästä, koska se on sellanen kuumis.
    Älä välitä tollasista ääliöistä, sitä paitsi sehän siellä oli ilman jätkää etkä sinä ;)

    Oon seurannut sua pitkään, koska mulla on sama tilanne kuin sulla. Oot tervehtynyt mun mielestä hyvin ja olet mun motivaattorini :) älä siis turhaan paastoa tollasen hölmön takia.

    VastaaPoista
  41. Joillakin ei oo kaikki kotona.
    Sen aivot on varmaan homeessa.
    Tosi ilkeetä tommonen Päin-naamaa- juttu.
    Eikö vois ees vähä miettii mitä sieltä suustaan päästää !!
    Toivottavasti et törmäää toise siihe ... ämmään.

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.