Tisdag

tiistai 8. syyskuuta 2009

Sainpas järkättyä hetken, että voin postailla jotain suht kunnollista. Katsoin tänään netistä eilisen ruotsin yo-kuuntelun oikeat vastauksen monivalintoihin ja voin kertoa, ettei ihan nappiin mennyt! Varsinkin II-osio tuntui tosi vaikealta. 15/25 kuitenkin monivalinnoista sain. Nyt pitää vaan toivoa, että avoimet meni ihan ok. Huomenna kait saa tietää opettajien antamat pisteet niistä!

Niin ja meinasin myöhästyäkin eilen siitä kuuntelusta :D Heräsin vasta klo 8 ja kuuntelu alkoi klo 0830. Kauhealla kiireellä vaatteet päälle, naaman pesu, hiukset kiinni ja ylinopeutta kouluun. Mulle jo soitettiinkin, että missä oon. Hyvin taas hoidan :D Seuraavaan kokeeseen laitan miljoona hälytystä, että varmasti oon ajoissa.

Miten muilla tän syksyn ruotsin kuuntelijoilla meni?

Mun päivät menee nykyään koulun lisäksi näiden parissa:

Abiverkkareita hoitaessa
Abiristeilyä hoitaessa
Psykologiaa kauheella kiireellä ja paniikissa päntätessä
ja lisäksi vielä pitäisi tehdä läksyt, jaksaa puida opiskelijakunnan hallituksen asioita kokouksissa ja yrittää ehtiä treenatakin. Viikonloput onneksi olen pyhittänyt lähes kokonaan Mikalle. Saa edes silloin hengähtää :)

Tänään oli päällä melkein sama asu kuin sunnuntaina, paitsi että toppi oli sininen. Eli neule ja leggarit Gina Tricot, toppi Seppälä
Ehdin hallituksen kokouksen jälkeen käydä pikaisilla meikkiostoksilla.

Yhdellä lempi bloggaajallani, Elinillä, oli tosi kiva asukuva Taylor Momsenista. Keskimmäinen asu inspiroi mua todella paljon.

Bändipaita+lyhyt nahkahame+ruutupaita=_RAKKAUS_Odotankin innolla H&m:ältä tilausta, jossa tulee tekonahkainen ihanuushame.

9 kommenttia:

 1. Mullaki on toi lumenen kulmien muotoiluvaha... tykkään sitä käyttää :)

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä aivan sairaan ahkera :) Miten ihmeessä ihmisellä riittää tarmoa olla noin energinen? Mitä sä oikeen syöt :D

  VastaaPoista
 3. En tajuu ku sullon usein päälle pelkästään leggarit ja toppi. Melko mautonta eikä tee oikeutta kenenkään linjoille! Toi on tollanen kiva kotiasu mut ei toi toppi oo tarpeeks pitkä tollaseen yhdistelmään.

  VastaaPoista
 4. äää, mitä vastasit siihen avojen c) kysymykseen? :D mulla ei oo hajuakaan miten meni monivalinnat, mutta torstaina saa vasta tietää ku en älynny ottaa omii vastauksia ylös noista monivalinnoistakaan. :I olis kiva jos sais hyvät pisteet kuuntelusta niin ei tartteis ottaa kauheeta stressii kirjallisesta. plääh, ja toi oli kyllä mun mielestä vaikee kuuntelu, vaikka ope sano meille että se oli "ihan kiva" mutta harmi vaan, jos pisterajat heilahtaa tosi ylös ees siihen läpipääsyyn :I

  VastaaPoista
 5. Tiia: se on kyl tosi hyvää :) aikasemminkin ollut tota

  Roosa: haha, oon vaan innokas hoitaa kaikkee :D Ja älä ees kysy miten syön!

  Anonyymi: Musta toi on ihan kiva yhdistelmä mihin käyttöön tahansa.

  anonyymi:¨jos se oli se fasaanijuttu (vihko kotona), ni laitoin siihen vaan että ei saa pitää kotieläiminä koska ne on villieläimiä :D EVO, todellakin!

  Ärsyttää kun tunneilla tehdyt vanhat yo-kuuntelut menny towsi hyvin ja toi oli sit tollane vaikee :s

  VastaaPoista
 6. lisäys vikalle anonyymille!

  nii joo se oli se lehmäjuttu! :D Mä en saanu siihen mitään järkevää. laitoin kait ettei pidä hyvänä ideana ja jtn muuta. en ees tajunnu et puhuttiin lehmistä!

  VastaaPoista
 7. :--D haa joo en älynny aiemmin laittaa että keskipitkän oppimäärän kuuntelusta, siitä lehmästä nimenomaan mutta joo että kuitenkin :--D en kyllä oo käyny lukioo sitä varten että tietäisin tommosiin vastauksia ::D

  t.sama anonyymi :)

  VastaaPoista
 8. Toi kuuntelu oli iha kamala :D Mulla meni tooosi monta kohtaa väärin..en osaa keskittyä :D ja sit se lehmäjuttu..enhän mä tiennyt mitä kyseinen sana on suomeks ja sit kirjotin lopuks siihen vaan jotain "säärien rasvaamisesta.." :D mahtaa olla tarkastajilla kivaa :D

  VastaaPoista
 9. aww ihanat vaatteet.. TAAS :Dd ja ihuna tuo hm hame (: <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela