Surprise

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Tänäänkään ei oo ollu mikään kovin hyvä päivä. Mikan kanssa vähän kränää eilis illasta saakka ja se jo latisti fiilista aamusta saakka. Olin vaan kaksi tuntia koulussa, kun alko lisää masentamaan yo-ruotsin pisteet.

Mokasin toisen aineen ja tuli sit pyöree nolla siitä ja B tulee vaan ruotsista. Voisin niin hakata päätä seinään, koska en tajunnut sitä yhtä sanaa ja yritin sitten kirjottaa sujuvaa paskaa; tuloksetta. Harmittaa, kun tietää että olis tarvinu vaa jonku 20pistettä C:hen. Noh, ens syksynä sit korottamaan.

Postista tuli tänään sentään pieni piriste, meinaan Sheer coverin-mineraalimeikkejä. Sain blogin sähköpostiin viestin, jossa kyseltiin olisinko kiinnostunut saamaan näytteitä ja hell ya, olin!
Paketissa oli somaan pinkkiin silkkipaperiin käärittynä kaksi eri sävyistä mineraalipuuteria, peitevoidepaletti, kabuki-suti ja meikkisieni.
Puutereista annoin tummemman Äipälle, sillä on kummiskin tummempi iho kun mulla, niin toi voi olla just hyvä sävy sille.

Vielä en ole kerennyt testaamaan, mutta uskon että hyviä ovat. Muutenkin oon saanut Maybellinen mineraalipuuterista tosi positiivisen kokemuksen, niin uskon että tämä on tuplasti parempaa!

Kiitos paljon Sheer coverille ja Satulle meikeistä! :)

Asu oli tänään koulussa tällänen tylsä. Harmaa napapaita DIY, valkoinen toppi Gina tricot ja farkkuleggarit Pieces



Myöhemmin tänään suuntaan Santahaminaan Hakemaan Mikan ja siitä mennään Itäkeskukseen pyörähtämään. Nyt jatkan koulujuttuja, Farmvillen pelaamista (I'm hooked!) ja löllöilyä.

Jos itiksestä tarttuu jotain mukaan, niin varmaankin postaan sen tänne illalla :)

Ps. Vielä on muutama tunti aikaa huudella!

13 kommenttia:

  1. hahaa, farmville on paras peli ikinä :--D

    VastaaPoista
  2. mulleki meikkejä testailuun, yhyy :( nim. katkera :--D

    VastaaPoista
  3. luitko sinäkin että yksiöt kun puhuttiinkin ykkösistä(lukion)? Meillä opettaja sanoi että ois ollut a tason koe se b-ruotsi:S

    VastaaPoista
  4. voooi vitsi sä oot oikeesti niin kaunis! ihania vaatteitakin sulla<3 (:

    VastaaPoista
  5. itekki iha koukussa farmvilleen :D

    VastaaPoista
  6. voi kun nätti varsinkin tuo vika kuva :) oispa kiva saada itekin ilmaisia meikkejä, hehehe 8D ne ruotsin aineet oli niin ärsyttäviä! kun ei ollut yhtään vaihtoehtoja ja puolet ymmärtäny ne aiheet väärin.

    VastaaPoista
  7. Onko sulla joka päivä clip-onit päässä? Miten jaksat/ehdit laittaa ne joka aamu... Vai nukutko ne päässä?

    ps. koukuttavan kiva blogi !

    VastaaPoista
  8. you look nice :) and I really like your blog, I´m gonna start following you :)

    redcherrye.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Hei paljo ne sun clip-onit on tullu yhteensä maksaan? Kun itellä on vaa tekotukka clipit ja tahtoisin aidot mutten tiä mistä kannattais tilaillla. :(
    ps. sun blogi on ihana!

    VastaaPoista
  10. itsekin tajusin että se kirjotetaan "surprise" eikä "suprise" vasta hiljattain :D

    VastaaPoista
  11. sulle sopii ihan törkeen hyvin nuo silmälasit! :) haluaisin itelleni tollaset samanlaiset, vaikken laseja tarvitse edes käyttää! :D

    P.S Oon lukenu sun blogia vasta ihan vähän aikaa, mut eilenkin vietin KOKO päivän lukien sun kirjotuksia alkaen vuodesta 2008 =) tykkään sun blogista tooooosi paljon!

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi sulla, aloin lukemaan tätä vasta pari päivää sitten ja jäin totaalisesti heti koukkuun! Ja muuten pakko nyt tulla tänne sanomaan että olet todella, erittäin kaunis, omaat upean vartalon ja lisäksi hienoja vaatteita. Kasvojesi luusto on upea ja sinulla on ns. mallin kasvot. Itse olen myös kaunis sekä käytän paljon aikaa ja rahaa ulkonäkööni. Olen huomannut että saat paljon kommenttia, josta suoraansanottuna paistaa kateus ja oma neuvoni on että älä välitä. Se voi olla vaikeaa että vain ignoraa kaikki ikävät kommentit, mutta miksi luulet että jotkut anot jaksaisivat seurata blogiasi jos tyylisi tosiaan olisi heille niin vastenmielinen? Itsekin olen koko elämäni saanut paskaa niskaan sen takia että näytän hyvältä ja vielä korostan sitä(lue: kamalaa!). Itsetuntoni oli koko nuoruuteni musertunut; olin osastoilla, yritin itsemurhaa monia kertoja, viiltelin ja satutin itseäni mitä ihmeellisimmin keinoin, jouduin lastenkotiin alkoholinkäyttöni takia.. Minulla oli koko nuoruuteni tunne etten kelpaa mihinkään ja minun on pakko koko ajan todistella muille jotakin ulkonäköni vuoksi, kunnes tajusin alkaa olla välittämättä. Nykyään kun saan kateellista kommenttia mm. meikeistäni tai asuistani, se vain innoittaa minua tekemään tyylistäni vieläkin näyttävämmän. Kaikki paska on tehnyt minusta vahvemman ja rohkeamman, nykyään uskallan olla oma itseni. Oletko harkinnut mallin töitä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela