Love my B-friend<3

tiistai 29. syyskuuta 2009

Meillä oli tänään 29.9. tuplanimpparit Mikan kanssa, Mika ja Mikaela. Jotenkin hauska että on ns meidän yhteisiä juhlia vuosipäivän lisäksi :) No se vuosipäivä ei ihan vielä tule, kuhan ensiksi päästään joulukuun alussa olevaan puolvuotis päivään. Mutta tajusit varmaan pointin?
maailman hienoin nimpparikortti Mikalle :-D

Mun lahja Mikalle oli kehystetty kuva meistä ja tarjosin illallisen Herttoniemen espanjalaistyylisessä Del mar-ravintolassa. Mika soi härän sisäfilettä ja mä otin tuorepastaa kana-gorgonzola kastikkeella. Suosittelen tota paikkaa, jos siellä päin olette! Tyylikäs, rauhallinen ja pienehkö ravintola meren rannalla, hyvä palvelu, ruuat mahtavia, eikä hinnatkaan ole pahat opiskelijalompakolle :)

Ja mun lahja oli:


vaaleanruskeat pitkävartiset Spiritin feikkiuggit!
Oon tän värisiä halunnut pitkään ja nyt sain ne vihdoin :) Nyt pysyy prinsessan jalat lämpiminä.

Oot kulta paras!

16 kommenttia:

 1. Hei todella sulosta! <3 MUTTA nyt varotuksen sana: ostin ite puolkuukauta sitten samanlaiset kengät (feikkiUGGit). Ne venyy ja riippuen siitä kummalle sivulle astut niin kantapäät tulevat taittumaan sinne. Pohjat eivät ole siis ihan parasta laatua. Lämpimät ne ovat, mutta venymisen vuoksi olisi varmaan pitänyt ostaa kaksi kokoa pienemmät. Jos keksit jotain hyviä huoltotoimenpiteitä niin vinkkaa ihmeessä. Ei muuta kuin hyviä nimppareita kummallekin. :)

  VastaaPoista
 2. tohon yhteen aikasempaan kommenttiin viitaten, riippuu aika paljon lähinnä vaan astumistavasta toi venyminen, sillä mulla ei ole lyttääntynyt kyllä yhtään mihinkään noi. kuitenkin ihan melkein jokapäiväisessä käytössä kenkulit :--)

  VastaaPoista
 3. ooiiii vähän ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Hih, tiesin heti että mitä paketti sisältääkun näin tuon ekan kuvan siitä.:) Meinaan itselle tuli postista pari päivää sitten samanlaiset, mutta vaaleammat.:)

  VastaaPoista
 5. ooi vähänkös ihana! :) vois käydä joskus kokeilee ton ravintolan, kuulosti kivalt :o

  VastaaPoista
 6. mulla noista lähti nopee kääntyessä kokopohja irti :(

  VastaaPoista
 7. voi kun suloa!
  ps. mullakin sattuu olemaan maailman paras poikaystävä=)

  VastaaPoista
 8. Mulla on ollut viime talvesta saakka vaaleanbeiget feikkiuggit, jotka ovat myös spirit ja ei ne kyllä ole venynyt tai painunut pohjasta ollenkaan!

  Eli ihan käyttäjästä näköjään riippuu :)

  VastaaPoista
 9. hei millo postaat sen kauheimmat asuni tai sen postauksen?:)

  VastaaPoista
 10. Del Mar on tosiaan ihan loistoravintola! Kannattaa kokeilla muitakin pastoja,alkuruuaks katkarapuja ja jälkkäriks suklaakakkua :)

  Myöhästyneet nimpparionnittelut molemmille!

  VastaaPoista
 11. Mulla on noi lyhytvartisina (ihana väri!) mut ne on ihan venähtäny plöö :-(

  Mut söpö postaus! <3

  VastaaPoista
 12. mulla on mustat, dinskosta ostetut tommoset kenkulit, vieläpä numeroa liian suuret mutta hyvin on palvellu ! :--)

  VastaaPoista
 13. Tuli muuten mieleen, että jos tulee välivuosi, niin käyppä katsomassa www.muotikaupanliitto.fi. Voisi löytyä just sulle sopivaa lyhytaikaista koulutusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela