Loppukiri

torstai 10. syyskuuta 2009

Mulla on ollu maailman turhauttavin viikko! Maanantain body pumppia lukuun ottamatta oon vaan ollut koulussa, kotona ja välillä pyörähtänyt kaupassa. Aika koulun jälkeen menee koulujuttuja hoidellessa, psykologiaa lukiessa ja illalla telkkaa katsoessa.

Ei ole salillakaan kerinnyt käydä, koska oon niin jäljessä lukemisesta niin on ollut pakko lukea se joku 5tuntia päivässä. Onneksi nyt oon saanut vähän aikataulusta kiinni ja 2,5kirjaa luettavana. Mutta siltikin olen ihan liian myöhässä tän lukemisen kanssa! Huomenna onkin jo tentti. Noh, ei voi syyttää ketään muuta kuin itseään.

Eilen oli päällä H&m musta pitkähihanen ja huivi, GT toppi, Mangon wet lookit. Korut Nomination ja H&m
Eilen kävin ostamassa Neutrogenan puhdistusaineen (~7e) apteekista ja Lidlistä sorbettia ja viinirypäleitä

Tänään kävin ostamssa pidennyksille hiusvärin. Osa olikin huomannut, että nää nykyiset on vähän liian vaaleat (vaikka onkin sävyltään "tummanruskeat". Ya right!) ja tänään sain vihdoin aikaiseksi värjättyä ne.
Tänään on mennyt varmaan neljä kipollista jogurttia ja mustaviinimarjoja. Muuta en olekaan oikeestaan koulun hernarin ja näkkileivän lisäksi syönyt. Ei vaan kerkeä, kun kauheella aikatauluttamisella lukee :(
Asukuvan unohdin tänään ottaa, koska vaihdoin heti kotiin päästyäni oloasuun. Oon muutaman päivän ollut jo nuhaisena ja tänään koulussa oleminen kipeänä kostautu ja on noussut kuume ja olo on ihan tukkoinen. Pääkin täynnä räkää :( Huomenna skippailen koulun ja meen iltapäivällä vaan psykan tenttiin. Illalla saankin sitten Mikan hoivailemaan mua :)

14 kommenttia:

  1. voisitko kertoa sitten että miten tuo naamanpuhdistus juttu on toiminut että onko mustapäät kadonneet:) kiitoksia !<3

    VastaaPoista
  2. Millasta toi Neutrogenan puhdistusaine on? millaselle ihotyypeille? :)

    VastaaPoista
  3. Katoin noita sun vanhoja postauksia ja erityisesti niitä kuvia. Pakko sanoa että oot laihtunut paljon!! Ja jostain viime joulukuustakin ihan hirmuisesti :D

    VastaaPoista
  4. hii ootan aina innolla näitä sun postauksia! onnea tenttiin<3

    VastaaPoista
  5. miten sulla reagoi nuo pidennykset hiusväriin? meneekö hirveän huonoon kuntoon? mä en oo uskaltanut omiani värjätä/vaalentaa vaikka liian tummat ovat!

    VastaaPoista
  6. Ihanat vaatteet sulla, itelläni on myös toi huvi mutta sulle se sopii kyllä paljon paremmin XD

    VastaaPoista
  7. Yllätyitkö että YO-kirjoituksiin pitää lukea? =)

    VastaaPoista
  8. heeei viititkoö sanoa mitä ne oli ne tabletit mitä ostit kasvattamaan hiuksia? paljo makso ja onko auttanu?:)

    VastaaPoista
  9. koskaS Sä toteutat noita postausideoita.

    VastaaPoista
  10. Kyllä sitä lukemista piisaa, mut nyt kun olet ahkera, niin eipähän voi ainakaan siihen vedota, ettet olisi tarpeeksi tehnyt töitä koulun eteen! Kannattaa kokeilla itselleen sopivia opiskelutekniikoita, eli esim. itse luen aina 45-50min putkeen, sit pidän 5min tauon(käyn röökillä tai vessassa yms) ja sit taas se 45-50min..jne... Ja ruokatauoko kannattaa pitää, mielellään 1h! (Tämän olen lukenut useammasta opiskelutekniikkaoppaasta).

    Olen lukenut tutkimuksen, jossa lukemisen aikaisella ns. napostelulla(hedelmiä, vihanneksia, marjoja) olisi positiivinen vaikutus lukemisen ymmärtämiseen ja oppimiseen. Mustikat sisältävät myös antioksidantteja, joilla on todettu olevan dementiaa ehkäiseviä vaikutuksia ja niiden uskotaan myös vaikuttavan lyhytkestoiseen muistamiseen parantavasti. Itseänkin aina tenttejä edeltävällä ajalla vituttaa, kun ei ehdi urheilemaan, mutta asiat tärkeysjärjestykseen; kyllä sitä reenata taas kerkeää, kun ei ole lukemista. Ja jos oikein ahdistaa, niin tekee tauolla vaikka jonkun vatsasarjan, niin pystyy taas keskittymään, eikä reenaamiset pyöri päässä! Pääsykokeisiin lukeminen oli itselleni varmasti rankinta aikaa, mutta näin jälkikäteen sitä muistelee, että kuinka mahtavan ahkera silloin jaksoi olla itselleen tärkeän asian takia! Tosi paljon tsemppiä ja motivaatiota sulle!=)

    VastaaPoista
  11. Peittääkö tuo paita sun pepun?=D Vai tykkäätkö pitää pelkkiä leggingsejä ja paitoja jotka ei peitä peppua?
    ^^

    VastaaPoista
  12. Milloin teet 'Kysy Mikalta'- postauksen, jossa on viimeisimmät kysymykset? Kun siinä aikaisemmassahan on vain niitä, joihin sinä olet vastannut yms...

    VastaaPoista
  13. mites sulla meni psykan kirjoitukset? :> huh kun olin helpottunu että oli niin helppoja kysymyksiä!

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: Toi ei ole se kuoriva, mitä nyt mainostetaan, mutta tollakin pitäisi ne lähteä! postailen myöhemmin :)

    tiia: rasvottuvalle/epäpuhtaalle :)

    Anonyymi: thanks god, että se huomataan :D -11kg

    noona: kiitos :) ja kiitos!

    vviivy: eipä oikeestaan mitenkään:) ainaki heti värjäyksen jälkeen tosi pehmeät! mut vaalentamistahan ei suositella :s rasittaa niin paljon

    anonyymi: pyhpyh :)

    anonyymi: en yllättynyt, en vaan jaksais :D

    anonyymi: Piimax-c+biotiini. kyl ne kait vähän ainakin kasvatti, ne on vaan niin pahan makusia ja hajusia, etten jaksanu syödä kauaa :D ja vaikea niellä!

    anonyymi: silloin ku jaksan/on aikaa enemmän. pikkuhiljaa silti

    saara: niimpä. Tää täytyy vaan kestaa ja nyt onneksi alkoikin taas muutamanm kuukauden "loma" :)

    HNNNNNN: peitti kyllä :)

    anonyymi: Mikaa aina laiskottaa lomilla, mutta yritetään toteuttaa sillai että se vastaa tekstarilla mulle :) ja tänää pitäis alottaa!

    vviivy: ihan hyvin :) M ehkä tulee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela