I admit you to hate my blog

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Toteutan nyt ensimmäisen toivepostauksen, joka koskee tyyli-ikonejani ja inspiraation lähteitäni. Ja samalla oikeastaan lempi blogini.

Tyyli-ikoneja mulla ei oikeastaan edes ole. En seuraa kenenkään julkkiksen tyyliä vaan enimmäkseen saan ideoita ja inspiraatiota blogeista, kaduilta ja lehdistä.

Nämä inpiroivat eniten ja joiden päivityksiä eniten odotan. Alla esiteltyjen lisäksi luen monia muitakin blogeja, jotka ei silti ihan välttämättä ole just mun tyylisiä. Kaiken kaikkiaan luen n. 80 blogia :D Ei siis mikään ihme, että Mikalla menee välillä hermo kun sanon käyväni "ihan nopeesti" kattomassa uudet päivitykset.

Mutta nyt aloitetaan!

Stockholm street style


SSS on mahtava inspiraation lähde hyvien kuvien ja erilaisten tyylien ansiosta. Kuvissa esiintyvien henkilöiden asuja voi vain ihailla(ja yrittää matkia huonolla tuloksella)

HannaHannan olenkin esitellyt aikaisemmin. Ruotsalainenkauneus ja tyylitaju tulee hyvin esille Hannan asuissa. Ihanan rentoja.

Sara ja Janni

Jannin ja Saran blogissa iso plussa usein kunnollisten tekstien postaaminen. Lisäksi tyttöjen tyyli on ihana, siitä on helppo ottaa vaikutteita omiin asuihin ja kaikki vaatteet on meidänkin saatavilla.

SofieSSS:n Sofien blogissa on paljon inspiraatio-kuvia, jotka saavat haluamaan uusimpia trendejä. Haluisin itekkin oppia Sofien tavan tehdä asuista rentoja, mutta silti törkeän ihania.

AnnaAnnalla on upeiden hiuksien lisäksi pettämätön tyylitaju. Ei voi muuta kun kadehtia. En ees osaa sanoa muuta kuin, että _täydellistä_!

ElinElinin tyyli on muiden ruotsalaisbloggaajien tavoin rento, leggingsit+paita-linjaa. Asuissa yhdistyy kivasti tämän hetken trendijuttuja yhdistettynä yksinkertaisiin asuihin.

Annika


Annika poikkeaa hieman tyyliltään musta, mutta vaikutteita saan hänen tyylistään paljon. Ja noi hiukset! Mäki haluun noin upeen oman tukan :-(

Jenni


Jenni taitaa olla ainut pohjoisentyttö, jonka blogia seuraan. Nyt ehkä tulee hieman toistoa, mutta asut ovat kivan rentoja, inspiroivia ja kauden trendejä käytetty kivasti. Lisäksi juhla-asut ovat aina ihania.

Sara

Sara on hieman uudempi tuttavuus. Tyyli on kiva ja siitä saa paljon innoitusta. Ps. syytän sua siitä, että ostin H&m:ältä taas kerran kumilankapannan vaikkei ne sovi mulle yhtään! :D


Löytyikö samoja lempparibloggaajia? Tai iskivätkö bloggaajien tyylit myös teihin?

13 kommenttia:

 1. Ihana maininta, kiitti! tulin tosta tosi hyvälle mielelle: ) mutta en kyllä yhtään usko että nuo pannat eivät sovi sulle( ; hassua mutta tossa oli oikeastaan melkein kaikki mun ultimate favoritti blogit, ainoastaan ylin oli uusi tuttavuus, mutta luulempa että alan seurailemaan, niin kivalta vaikuttaa:)

  VastaaPoista
 2. Laitoit mun laskujen mukaan kolmekin lempparibloggaajaa, jotka asuu Kotkassa :D

  Sulla ihana blogi, jatka samaan malliin :))

  VastaaPoista
 3. Hahaa, katselin samaa, että kolme Kotkalaista. Mikäs siinä, me kotkalaiset selvästi jyrätään! Ehkä tästä pienestä takapajulasta tuleekin Suomen Pariisi. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon<3 Niin tosiaan tässähän mainittiin 4 kotkalaista tyttöä, aika hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mullakin on toi Jannin ja Saran blogi! vaikka vähän kaukana omasta tyylistä niin silti tosi ihania asuja mistä saa ideoita (:

  VastaaPoista
 6. Janni ja Saran blogi on kiva :)

  VastaaPoista
 7. kiitos maininnasta! löytyi lisäksi pari ihan uuttakin tuttavuutta, kiitos siitä 8)

  VastaaPoista
 8. No löytyihän tosta monta lemppariblogia näyttää olevan sun listalla ja me kotkalaiset tullaan täältä! :-D Haha, tällänen pikkukylä tulee ja päihittää Pariisin :>

  VastaaPoista
 9. luen noista blogeista kahta lukuunottamatta :) hyviä blogeja on !

  VastaaPoista
 10. Ruotsalaiset on nii tyylikkäit <3

  VastaaPoista
 11. SARA ROCKS<3<3<3 YEAH \,,/

  VastaaPoista
 12. Sara: eipä mitään :)

  Emilia: neljä siinä kait on! :D

  Maria: hahah :D

  janni ja sara: kotka (Y)

  haidi: niillä on kyllä tyyli hallussa :)

  tiia: niin on!

  anna: eipä mitään :)

  henna: hahha :D

  anonyymi: jep :)

  anonyymi: NIIN ON!

  anonyymi: (Y)(Y)(Y)

  VastaaPoista
 13. Kiitos mielenkiintoinen blogi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela