Golden eye

torstai 3. syyskuuta 2009

Käytin tänään aktiivisesti terveystunnin lopun selaillessa blogeja ja Stockholm street stylea.

Olisitteko ikinä voineet kuvitella, että kultaiset haaremihousut ja -paljettihame näyttää näin hyvältä?

ME LIKES ALOT!

plus löytyihän sieltä muutama muukin ihanuus asu.
Ps. Myöhemmin tulee tän päivän varsinainen postaus!

3 kommenttia:

  1. milloin julkaiset 'kysy mikalta' postauksen?

    VastaaPoista
  2. Hitsi, löysin tän blogin tos joku päivä ja mun oli pakko, siis ihan PAKKO selata tää läpi kokonaan samantien. IHANA blogi! Ja ihana ja tosi kaunis tyttö oot! Just terveen näköinen ja kokoinen. Oon ite tismalleen samankokoinen ja itseasias samanikäinenkin ku sä, paisti oon sua 2 cm pidempi mut muuten samaa kokoo kuppikokoo myöten (mitä tuolt jostain sun mittojas luin) ja mulla kesti tosi tosi kauan hyväksyä itseni, yritin laihduttaa ja vaikka mitä, mutta nykyään oon huomannut että tykkään olla just tän kokoinen ja itseasiassa me ei olla yhtään liian painavia tai mitää, me ollaan terveen näköisiä ja _muodokkaita_ ja mä ainain olen mieluummin juuri tällainen muodokas kuin joku tikkulaiha jolla ei ole ollenkaan rintoja tai persettä. Mutta joo, mun ei pitänyt tulla tänne jeesusteleen, haluun vaan että noin nätti tyttö ei pilaa elämäänsä miettimällä painoaan, kun oot nyt niin hullun kaunis oikeesti! Olin ihan silmät pyöreenä ku löysin tän blogin, koska oikeastaan meil on aikalailla samanlainen tyyli ja meil on ihan samanlaiset hiuksetki:D Huvittavaa, mut jään todellaki seuraamaan tätä blogia ja odotan uusia postauksia innolla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela