Beautiful skin

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Oon nuorempana kamppaillu iho-ongelmien kanssa ja niitä hoidettiinkin ihotautilääkärin ja antibioottikuurin avulla. Sen takia olen tosi tarkka hoitamaan ihoani, koska vieläkin on taipumusta ihon epäpuhtauksiin ja finneihin.

KAsvojen pesuun käytän vaan apteekin puhdistusaineita. Tällä hetkellä on käytössä Neutrogenan Visibly clear 2-in-1.
Oon ollut tähän tuotteeseen tosi tyytyväinen. Plussaa on myös se, että samassa tuotteessa on kasvonaamio.Muita hyviä kasvojenpuhdistusaineita:
Aco cliniderm Pure&clean-puhdistusvaahto. Hellävarainen ja miedosti hajustettu, puhdistaa hyvin.

Sebamed clear face-puhdistusvaahto. Tätä en suosittele, jos on taipumusta ihon kuivuuteen, tuote on aika vahvaa, mutta toimii todella hyvin rasvoittuvalle ja finniselle iholle!

Kasvovetenä käytän tällä hetkellä Clearasilin deep cleansing toneria. Clearasilin tuotetta käytin ensimmäisen kerran ja ihan hyvä on ollut. Tosi vahvaa tää on, mutta tulee mattaiho käytön jälkeen. Eli toimii hyvin rasvaiselle, muttei herkälle iholle.
Kasvovoiteena on nyt käytössä Herbina clear line geelivoide. Tuote on kivan viilentävä ja tekee ihosta matan. Sopii hyvin rasvaiselle, muttei kuivalle iholle. Tuote ei ole niin kosteuttava, kun ihan rasvapohjaiset voiteet.
Epäpuhtauksien päälle käytän sebamedin geelivoidetta. Tuote on tosi hyvää ja hoitaa epäpuhtaudet nopeasti pois.
KAsvonaamiona käytän välillä synttärilahjaksi saamaani Freemanin ananas-naamiota (ryppyvoidetta, kiitos Essi! :D). Tää tuote on ihan kiva ja tuoksuu hyvältä :)
Kuorintana käytän jotain Naturia mansikka-kuorintaa, jonka äiti toi virosta.

8 kommenttia:

  1. Voi kiitos Mikalea, ihan sika ihanaa, että teit tämmösen postauksen! Pakko vielä kysyä, että oliko sulla nuorena missään muualla finnejä kuin kasvoissa. Esim. selässä yms.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Millä lääkkeillä sun ihoa on hoidettu? Siis oliko sulla akne?
    Itse olen maanantaina menossa ihotautilääkärille epäpuhtauksien takia jälleen kerran, ei niitä kamalasti ole mutta häiritsevästi mustapäitä ja satunnaisia finnejä. Mulla on ollu yks kuuri jo mutta ei se mitään auttanut :(

    VastaaPoista
  3. Heippa!

    Eksyin sun blogiin jotenkin ja voi vitsit, me ollaan jotenkin samanlaisii tai huomasin sussa piirteitä joita mussakin on.. Mulla on kans tosi huono iho ollut joskus ja kaikkea oon kokeillut, harmi vaan nyt tänä syksynä iski takaisin tuo :( Mutta kuitenkin sulla on kiva blogi ja ihania kirjotuksia, oot ihana!! :)

    VastaaPoista
  4. Mikset vastaa kommentteihin vaikka oon laittanut tän kysymyksen jo moneen postaukseen :(

    Olisitko halukas myymään sitä sun zaran niittihametta? :D Jos oot niin millä hintaa lähtis ja onko se mitä kokoo? Voisin olla valmis maksaan siitä aika paljonkin..

    VastaaPoista
  5. Onko sulla akne?
    Itellä on sekaiho.. ja tulee joskus noita finnejä.. en tykkää yhtään.. käytän garnier pure tuotteita ite :)

    VastaaPoista
  6. kiitos, oli tosi kiinnostava postaus ! :)

    VastaaPoista
  7. oon itekki käyttäny tota Neutrogenan putsaria ja tykkään melkeimpä kaikista Neutrogenan tuotteista =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela