Minä täällä hei!

tiistai 11. elokuuta 2009

Mun piti eilen ja tänään postailla, kun kerrankin olisi asiaa mutta kappas! Olin niin hurmiossa parantumisesta, etten ole kerinnyt istahtamaan rauhassa koneen ääreen!

Eilinen meni asioita hoidellessa ja Mikaa moikkaillessa. Tänään olin klo 11-17 mummon kanssa shoppailemassa Helsingissä ja siitä suoraan menin niille vaihtamaan mun autoon öljyt ja korjaamaan, kröhöm, kolarista vahingoittuneen takapuskurin reunan :D

Nyt oon ihan puhkipoikkiplääh, että en jaksa mitään postailla ja huomenna täytyisi kouluunkin herätä. Onneksi se alkaa vasta klo 10:00, joten mulla on paaaaljon aikaa vaatekriiseillä!

Huomenna siis tulossa postaus, joka sisältää mm. ostoksia, asun, kuulumisia ja kait jotain muutakin. En muista enää mitä olen tehnyt :D

6 kommenttia:

 1. ihanaa kuulla susta :)! laitahan paljon ostoskuvia ;) sulla on niin hyvä trendivainu !

  VastaaPoista
 2. :) jejee mikaela :)))) tuleva postaus kuulostaa ihanalta, sitä innolla odottaen. Ai niin ja lupasit parempaa kuvaa noista sun nelly.com pidennyksistä, voisitko näyttää kuvaa pelkästään ne päässä ja sen jälkeen myös dreamhair hiusten kanssa. Haluaisin vain nähdä miten pitkälle yhellä pakkauksella pötkii :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti koulun alku sujuu kivasti:)

  VastaaPoista
 4. jeij, huomista innolla odottaen! :)

  VastaaPoista
 5. heei koska tulee se tänpäivänen postaus? :) ootan innolla! sulla on kiva blogi.<3

  VastaaPoista
 6. määä en jaksa oottaa enää :D<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela