L-O-V-E

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Tulin vaan kirjottelemaan pikakuulumiset viikonlopulta. Lauantai ja tää päivä meni luonnollisesti Mikan kanssa hengaillessa :) Niin joo, ja Mika osti mulle ruusun kotimatkalla! Kävin nopeasti kaupassa rikkomassa rahan ja sillä välin ihanuuteni kävi ostamassa mulle punaisen ison ruusun vieressä olleesta kukkakaupasta. Voiko ihanempaa yllätystä olla? :) <3

Eilen vaan oltiin Mikalla ja katottiin leffaa, tai no okei, mä katoin koska sotamies nukahti. Ehkei se 17 again-leffa ollut ihan se Mikan lemppari :D Mutta se oli oikeasti ainakin mun mielestä ihan törkeen hyvä!

Tänään herättiin suht aikaseen, mentiinhän eilen nukkumaan jo joskus 1aikaan. Löllöiltiin, kateltiin Tuplamorsian-leffa ja käytiin jätskillä. Sitten illalla olikin aika viedä Mika takaisin :( onneksi se pääsee ensi viikonloppuna kait pe-ma lomalle!

Ajaessa kotiin sen jälkeen, kun heitin Mikan takas kasarmille, oli ihanan värinen taivas! Harmi vaan, etten saanut kunnolla ikuistettua.
Mikalla on maailman ihanin marsu, Nappe. Se vähän söi salaatin jämiä ja se on muutenkin ehkä mailman fiksuin. Menee mm. jääkaapille jos sillä on nälkä, ei pelkää koiria tai kissoja ollenkaan ja tulee kun sitä kutsutaan :D Ja tottelee jopa jo muakin vähän!



Laitoin siihen Ikeasta ostettuun kehykseen Ranskan Ellestä leikatun muotikuvan. Tykkään tosta värikontrastista tosi paljon!

Olin jo aikaisemminkin ostanut yhden samanlaisen kehyksen, johon olen laittanut samasta lehdestä mustavalkosen kuvan.

Ps. En tajua, miten pojilla onnistuu passikuvat hyvin, mutta omat on aina ihan järkyttäviä!Pps.Mikan tukka on tossa kuvassa ihana!

Nyt nukkumaan ja huomenna koulua ja illalla Englannin uusintakoe :-(

14 kommenttia:

  1. katoitko ton ´17 again koneelta? ei kait sitä vielä vuokraamoon nimittäin tullu oo? :)

    ja joo sanoppa muuta,munki poikaystävällä ihan tosi hyvä passikuva ja omista ei sitten puhutakkaan.. =D

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana toi marsu :) Ja tosi nättejä noi taulut kuvineen!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: kummatkin mika haki koneelta :) Mutta 17 again tulee tällä viikolla ihan vuokraamoihinkin!

    jep, toi on niin epistä -.-

    nonna: kiitos!

    VastaaPoista
  4. oiii oot onnentyttö kun sulla on noooooin söpö poikkis:) ja nams zac efron;) ja hei vielä lisäks tosi söpö marsu toi:D

    VastaaPoista
  5. hih mulle tulee noista mikan hiuksista mielee heti zac efron

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus taasen!
    Vitsi mä tykkään sun blogista, vaikka en oo ite yhtään samantyylinen. Jotenki tää sun kirjotustyyli, ihanat asut ja muutenkin koko blogi saa hyvälle mielelle! Jatka samaan malliin!:)

    VastaaPoista
  7. Vaikka en oo ite yhtään samantyylinen ymsymsyms. kun sä, jotenkin on vaan pakko lukee tätä blogia. Ihanat asut ja kirjotustyyli vetoaa!:) Kiitos huippuhyvästä blogista!

    VastaaPoista
  8. Muistelin että ostit sen lorealian uuden ripsivärin niin onko se ollut hyvä? kannattaako itse ostaa? :) P.S. sun blogi on ihan huippu! :)

    VastaaPoista
  9. aaw tota ruusuyllätystä, vähänkö ihana idea ! :)

    VastaaPoista
  10. ää ihana toi marsu♥

    VastaaPoista
  11. Ihanaa ku voit taas hyvin:). Luin tätä blogii n. 8kk sitte mut lopetin ku tulin nii surulliseks sun takii, nyt kun tulin taas kattoo nii ihanaa ku sulla menee taas hyvin.

    VastaaPoista
  12. sä syöt tosi paljon jätskiä,taitaa olla sun lemppariherkku?

    :ansku

    VastaaPoista
  13. Hienoo, vaikutat nykyään niin onnelliselta. Olen iloinen puolestasi. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela