Elä itseäsi varten

maanantai 3. elokuuta 2009

Ensiksi alotan tälläsellä tyhmemmällä jutulla liittyen mun blogiin. Sain viimei postaukseen, jossa ilmoitin Mikasta johtuvaa muutaman päivän hiljaisuutta, pari kommenttia jossa puhuttiin mun vähän hylänneen blogini, en postaile enää niin usein ja, että jos haluan pitää lukijat, pitää mun postailla useammin. No ekaksi; mä kirjoitan blogia sen takia koska mä tykkään tästä ja tää on super hyvä tapa tavallaan miettiä omaa elämää ja samalla jakaa omaa 'harrastusta' vaatteiden parissa muiden kanssa.

Muutenkin kun on kesä ja mun työn takia ei tosiaankaan tullut pukeuduttua ja harvoin myöhäisten työvuorojen takia tuli illalla liikuttua minnekää, niin ei välttämättä laittanut moneen päivään mitään 'kunnollista' päälle, joka olisi tarpeellista esitellä täällä. Jotenkin en vaan aina jaksa keksiä väkisin jotain postausta, jos ei vaan oo sellanen fiilis että jaksaisi alkaa panostaa tai etsimään jotai tyyliä esiteltäväksi. Tai entä jos ei vain yksinkertaisesti oo tapahtunut mitään? Jos olen vaan vaikka 4päivää ollut töissä ja kotona tekemättä mitään erikoista. Onko se sitten niin tärkeä asia, että pitäisi siitä postata?

Lupaan, että nyt kun työtkin loppui, on enemmän vapaa-aikaa ja koulukin alkaa, niin blogi taas palaa ns. takaisin vanhaan ja postauksia tulee lähes joka päivä ja muuttuu lifestylestä takaisin vaatepainotteisemmaksi. Mutta viikonloput ovat useimmiten pyhitetty Mikalle, koska varmaan ymmärrätte, etten halua viettää aikaa koneella toisen ollessa lomilla.

Toivottavasti tää pikku teksti antoi vähän mielenrauhaa teille lukijoille :)

Nyt kivempiin juttuihin!

Mika pääsi vasta lauantaina iltapäivällä lomille ja kävin ennen alokkaan hakemista Itäkeskuksessa, joka on ehkä liiankin kätevästi ja petollisesti matkanvarrella Santahaminaan ajettaessa.

Vaatteita tarttui muutama:

Ylisöpö trikoinen niiteillä koristeltu hame Zarasta, hintaan 19,90e


Korvakorut Ginasta, 6,90e
Seiloripaita 4,90e (ale) ja musta rypytetty trikoohame 12,90e Gina Tricot

Musta vähän kiiltävää matskua oleva tunika myöskin Ginasta hintaan 24,90e
Mulla on sellanen viha-rakkaussuhde tohon paitaan. Tavallaan se on tosi ihana, mutta tavallaan ei. Kokeilin sitä ja jätin kauppaan, mutta oli pakko sittenkin hakea se. Joku tossa vaan oli niin ihanaa! Kuva ei tee yhtään oikeutta, mutta lupaan kuvata sen päällä lähipäivinä :)

Sunnuntaina lähettiin puolilta päivin Helsinkiin ostamaan Mikalle vaatteita, mutta tultiinkin vasta vähän yli viisi ytimeen ja tajuttiin että vittu, kaupathan meneekin kuudelta kiinni :D Pari liikettä ehittiin katsoa ja lähdettiin sitten Jumboon, ettei ihan hukkareissu tullut. Täytyy joku päivä paremmalla ajalla ja AJOISSA mennä sinne uusiksi!

Jumbossa kierrettiin muutamia kauppoja, käytiin syömässä ja Mika osti omien juttujen lisäksi mulle laatan Nominationiin, koska sitä hämäs sellanen tyhjä kohta, johon just meni yksi laatta, että kuvallisia on joka toisessa. Musta oli ehkä maailman söpöintä kun se vaan yht äkkiä sano, että sitä häiritsee se kohta ja se vois ostaa siihen jonkun laatan. Päädyin sitten tollaseen vaaleanpuna-kultaseen sydämeen, joka sopi hyvin mun Nominationin värimaailmaan ja muutenkin muistuttaa hyvin Mikasta :) Mulla on ehkä maailman paras poikaystävä!<3

Päällä mulla oli sunnuntaina uusi seiloripaita ja Piecesin mustat kivipestyt farkkuleggarit,



Mä oon kuumeillut ja muutenkin kipeillyt viime viikon tiistaista saakka ja tänään vihdoin sain itseni aikaseksi lääkäriin. Mikan kanssa jouduttiin siellä pari kertaa ravata verikokeiden ja nieluviljelyiden takia.

Verikokeista ja kurkun tutkimisen ansiosta selvisi, että mulla on tulehdusarvot korkealla ja muutenkin ihan ärtyneet ja turvonneet nielurisat. Joten tällä neidillä on edessä 7päivän antibioottikuuri. Oli kyllä niin paras kun puhelimessa kyseltiin kaikki sikainfluenssan oireet, koska mulla oli yli puolet niistä :D Onneksi ei silti ole mitään possunuhaa!

Pakko vielä hehkuttaa kuinka ihana Mika oli tänään! Lääkärissä se halusi tulla mukaan kun mut tutkittiin ja oli verikokeissa mun vieressä. Kotiin päästyämme sanoin vaan ohimennen, että pitäis juoda vaikka joku battery ettei väsyttäisi näin paljon ja arvatkaa mitä se teki! Lähti yksin kauppaan ostamaan mulle batteryn ja toi samalla mulle jäätelön ja muita herkkuja. Muutenkin koko päivän huolehti musta ja hoivaili. Tuli ihan prinsessa-olo :) <3

Ainiin, mulle tuli viime viikon puolessa välissä lisää tukkaa päähän! Tilasin Nelly.comista lisää clip oneja ja tukka on nytten maailman ihanin ja paksuin! Laitan parempaa siitäkin kuvaa lähipäivinä :)

Nyt siirryn sänkyyn katsomaan tänään alkaneen Amerikan huippiksen ensimmäisen jakson. Unia ja huomiseen<3

22 kommenttia:

  1. Heipsan!

    Alotan eka sillä, et musta on oikein mukava ja ihana lukea sun blogias. Vasta muutamisen päivä sitten tätä aloin seuraamaan, mutta kahlasin kaikki sun vanhat tekstit läpi ja siks tykästyin niin et oli pakko tallentaa tää kirjainmerkkeihin !

    Toisekseen, ainakin musta on vaan kunnioitettavaa se, että pyhität viikonloput Mikan kanssa, kokemuksesta voin sanoa että siinä et menetä mitään vaikka jotkut ihmiset saattavatkin valittaa kun bloggailu jää vähiin. Työt on töitä ja jos siitä alkaa joku valittamaan, niin ei kyllä kannata välittää, jättää vaan omaa arvoonsa jos ei ymmärrä että aina ei aika välttämättä riitä.

    JA kolmannekseen, mä tykkäisin jos jatkaisit blogia taas sit kun ehdit ja noin muutenkin, et tätä lukijaa ainakaan tuu menettämään. <:

    Pidä lippu korkeella ja kaikkee hyvää sinne. Niin ja muista nauttia nyt niistä lomapäivistä kun saat olla hetken se ei-inttileski! :)

    <3 : Susa

    VastaaPoista
  2. mitennii et päivittele tarpeeksi. pyh. oot ihana ja päivitä just niin usein kuin halaut :)

    VastaaPoista
  3. aivan ihanat noi hiukset! tosi kauniin pitkät :)

    niin, tää lukia ei kllä helpolla luovu tästä blogista vaikka kuinka harvassa tekstejä tulis. älyttömän hyvä blogi! :)

    VastaaPoista
  4. Höhhöh onpas taas jotkut ihmiset pässejä mun mielestä on paljon kivempi lukea sun hehkutusta sun poikkiksesta ja kuinka sun on parempi olla kun että kirjoittaisit joka postauksessa kuinka paha sun on olla yms..
    P.s oot ihana <3

    VastaaPoista
  5. Voi ei oon jotenkin onnellinen sun puolesta :D tää blogi oli niin synkkä vielä reilut puoli vuotta sitten mut nyt vaikutat paljon ilosemmalta :)

    Päivitä kun jakselet, tekstien taso on ainakin mun mielestä koko ajan pysynyt korkeana :)

    Ja vielä toive, oisko mahdollista toteuttaa sellanen kysymyspostaus jossa vois kysyä sekä sulta että Mikalta?

    VastaaPoista
  6. ihana toi niittihame ja muutenki noi kaikki ostokset ! : )
    vitsit että oot nätti : )

    jos saan kysyy.. niin paljon oot laihtunu ? ei oo pakko vastata jos et haluu : )

    VastaaPoista
  7. mika on niin täydellisyys sulle!! ei haittaa, vaikka postausta tulisi vain harvoin, tärkeintä että sulla on kaikki ihanasti<3

    VastaaPoista
  8. mika on taas ollu herrasmies :) hyvän miehen siitä oot saanu, katottuna siihen, mimmonen huligaani se oli sillon lapsena :D

    VastaaPoista
  9. Sun blogis on yks parhaista joita luen :)

    VastaaPoista
  10. on niin ihana seurata mite onnelline oot ollu sen jälkee ku aloit seurustelemaa mikan kanssa! omasta mielestäni blogi vaan paranee koko aja! :)

    VastaaPoista
  11. olipa söpö postaus. :-) vaikka itsekin aina odotan milloin taas postaat, niin kyllähän sitä ymmärtää että mielummin viettää aikaa poikakaverin kanssa silloin kun on tilaisuus, eikä istu sisällä koneen edessä. :> kiitti muuten vinkistä, et nelly.comissa on clip-oneja!

    VastaaPoista
  12. oot ihana<3 ja sunhan asia se on kuinka usein päivität tätä blogia=)

    VastaaPoista
  13. on ihan ymmärrettävää, ettet postaa päivittäin sillä aikasi kuluu varmasti kaikkeen muuhunkin kuin koneella istumiseen. ja varsinkin on kunnioitettavaa, että pyhität viikonloput mikan kanssa. ihmisten on turha valittaa siitä, ettei postauksia tule, sillä oikeat lukijat jaksavat odotella kyllä kärsivällisesti, eikös se niin mene että hyvää kannattaa odottaa? ;>

    VastaaPoista
  14. Ihana toi eka hame, rakastuin!

    Elä tosiaan elämääs ihan niinku haluat, ei noita turhia rutisijoita kantsii kuunnella. Tai no, mieti sillai et ne tykkää sun blogista nii paljon et niillä on kyrpä otsassa ku et kirjota :---D Vaik no okei onhan se rutina silti ikävää.

    VastaaPoista
  15. voi että kyllä taas nauratti kun joku oli jaksanut valittaa sun bloggaamisesta. loppupelis tää on sun blogi ja sun pitää saada tehdä päivityksiä just sillon ku haluut ja just sellaisia kun haluut.

    kaikkee hyvää sulle ja muutenki ruusuja kun teet näin kivaa blogii.

    VastaaPoista
  16. Sun blogi on aivan ihana! Aloitin vasta viim viikoll lukemaan tätä ja nyt olen lukenut tai vähintään selannut lähes jokaisen kirjoituksen! Tykkään sekä pukeutumis- ett kirjoittamistyylistäsi, jatka samaan malliin! (:

    Niin ja muakin kiinnostaisi tietää, kuinka paljon olet laihtunut?

    Ja hyvä kun kerroit, että Nelly.comista saa clip-oneja en olisi ikinä arvannut katsoa sieltä!

    VastaaPoista
  17. kiva että kerroit hankkivas clip-onit nelly.comista, itekki oon harkinnu sieltä tilaamista.. oon vaan miettiny että onks ne hyvä sijotus, kuitenki aika arvokkaat :PP mut muistelin että jossain postauksessa sanoit et sulla ne oli kestäny n. vuoden tai jotain sitä luokkaa ihan hyvinä? ..riippuu tietenki varmaan siitä kuinka hyvin niitä hoitaa ja pitää :> oot vissiin ite ainaki ollu tyytyväinen niiden hinta-laatu-suhteeseen?? onks sulla koskaan ollu ns. oikeeta sinetti-tms.pidennystä hiuksissa? itelläni on nyt 60cm sinettipidennys ja mietin että onkohan clip-onit vastaavat tai jopa helpommat ku voi ottaa hiukset pois pesun,harjauksen ym. ajaks eikä tarvii olla niin varoivainen.. :)ja kyllähän ne näihin verrattuna on edulliset.. :p

    kiitos kivasta blogista,oon sun vaatehankintojen/-postausten myötä monesti itekki innostunu jostain ei-niin-mulle-tyypillisistä vaatteista :)

    VastaaPoista
  18. Ihan hienoo, et oot niin onnellinen, hehkuta vaan!
    Ja kylhän ny jokaisen pitäs tajuta, ettei kesällä kerkii nii postailla ja istuu koneella... valittajil ei vissiin oo mitään omaa elämää. :-)

    VastaaPoista
  19. pakko vaan sanoa että tykkäään ehkä enemmän sun lifestyletyylistä ku vaatepostauksista. mutta älä ota pahalla TYKKÄÄÄÄN KOKO PAKETISTA ;)

    VastaaPoista
  20. oikeesti sulla on ihana poikaystävä ,___, ! toi et se hakee sulle batteryy ja nomination-laattajuttuaaawaw söpöö ♥

    VastaaPoista
  21. Iiiihana toi sun nomination (:

    VastaaPoista
  22. Susa: vitsit, kiva aina tietää kun saa uusia lukioita! ja oon sun kanssa samaa mieltä, että viikonloput pitää pyhittää intissä olevalle poikaystävälle :)

    anonyymi: <3

    juicy: voi kiitos! Kyllä postaukset taas tihenee kun koulukin alkaa :)

    anonyymi: kiitti! ps. itse olet ihana<3

    Emma: kiva kuulla että postaukset on säilynyt ihan hyvinä vaikka harvemmin postailenkin :) ja hei tosi hyvä idea se kysymyspostaus mulle ja mikalle! toteutan sen pikimmiten ;)

    jessica: kiitos! Nyt painoa on tullu joku kilo kesän aikana takas, mutta tammikuusta on painoa lähtenyt vähän päälle 10kg:)

    anonyymi: vitsit, onpas mulla ihania lukijoita! <3

    nonnaliini: haha, oon vaan hyvä kouluttaja ;)

    tiia: kiitos! :)

    anonyymi: voi kiitos!

    vviivy: ootte kyllä maailman parhaita lukijoita! Joo, suosittelen noita nellyn pidennyksiä. ite tykkäsin niistä enemmän, laatu parempi ja halvemmat!

    anonyymi: niimpä :)

    jenni: haha aivan :D eikä me edes tehä yleensä mitään jännää viikonloppusin, että pitäisi erikseen ilmoittaa :)

    jasmin: jep, olen niin kiinnostava ihminen :( :D

    anonyymi: kiitos samoin kivalle lukijalle! :)

    senni: kuten aikasemminkin sanoin, on aina kiva tietää että on saanut uusia lukijoita! kiitos siitä :)

    voin tehdä postauksen mun laihdutus-urakasta niin ei tarvi erikseen aina kysellä :)

    anonyymi: mä kyllä tykkään clip-oneista tosi paljon ja en välttämättä edes haluisi ihan ns. oikeita pidennyksiä. niin kätevät nää on ja halvemmat! :) jotkut on mennyt helposti kuiviksi ja vähän huonoon kuntoon kun ei ole jaksanut oikein hoitaa, mutta muuten on todella helpot :) niin ja ikinä ei ole ollut ihan sinettejä tai teippejä.

    leena: niin :)

    anonyymi: no hyvä! :)

    anonyymi: mika on ihana pakkaus<3

    anonyymi: kiitos paljon :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela