Kun ikävä yllättää

maanantai 27. heinäkuuta 2009

Nyt tulee pika sneak-peak viikonlopulta.

Viikonloppu meni _aivan_ liian nopeasti. Perjantaina löllöiltiin hetki, lähettiin käymään yksissä bibiksissä ja sen jälkeen suunnattiin Hikiälle Mikan velipuolelle.

Lauantaina mentiin käymään cheerleader jengi-illassa.

Siellä mä vähän stunttailin tyttöjen kanssa.

Parempaa asukuvaa ei ole, mutta päällä oli H&m:än musta kotelomekko, pinkit korvikset ja jalassa oli Dinskon uudet peeptoe-korkkarit.
Jengi-illasta suunnattiin Tikkurilaan baariin Mikan inttikaverin kanssa.

Tänään vaan nukuttiin, hengaltiin ja katottiin puolikas leffa. Päälle heitin vaan Gina Tricotin farkkupaidan, käärmeleggarit ja korvikset.


Nyt menen nukkumaan suruissani ja yksin. Mikalla on huomenna iltaloma ja tää tyttö suuntaa kohti Santahaminaa katsomaan alokastaan :)

Huomiseen! <3

12 kommenttia:

  1. Ole onnellinen kun pääset katsomaan omaa alokastasi. Oma sotamies lähti taas eilen Sodankylään ja on kaksi viikkoa kiinni. Asutaan Oulun lähellä, eli reilun 5 tunnin ajomatka olisi jos haluaisi iltalomilla nähdä :/
    P.s. Sinulla on kiva blogi :b

    VastaaPoista
  2. mää oon luullu ettei käärmeleggarit sovi minkää kanssa mutta ton farkkupaidan kans näyttää aivan upeelta :o <3

    VastaaPoista
  3. kivoja kuvia! :> ja kaunis olet <3

    VastaaPoista
  4. Se on sneak peek, ei sneek peak.

    VastaaPoista
  5. heii niistä sun hiuspidennyksistä, mistä oot tilaillu ja mitä on maksanu? :)

    VastaaPoista
  6. Hihii, olinkin näkeväni sut lauantaina porkussa! :D kävelin sillee ohi ja katoin että olipas tutun näköinen! meni vähän aikaa tajuta =)

    VastaaPoista
  7. Mikaela rakas, päivittele.....

    VastaaPoista
  8. HEI sä näytät hyvältä. oot laihtunut huimasti! muista että älä laihduta itseäsi ihan tikuksi, se ei enään ole nättiä! :) hyvää kesän jatkoa sulle!

    VastaaPoista
  9. ihana asu!!! kyselisin vaan siitä silkkihoitoaineesta, niin onko se hyvää pidennyksille? eli häviääkö karheus ja hamppuisuus vai tuleeko liian tahmea loopputulos. vastaathan.

    VastaaPoista
  10. samaa tulin sanoo ku Eeva-leena, oot laihtunu hirveesti! :O mut älä liikaa oot nytteki tosi nätti ja hyvän kokonen (=

    VastaaPoista
  11. Oot kyllä niin älyttömän nätti! Itekin tekis mieli ottaa pidennykset. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin tumma väri ja pitkät hiukset! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela