Kriisi

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Voi veljet. Mä oon nyt ihan hukassa ton mekon kanssa. Tavallaa tykkään siitä tosi tosi tosi paljon, mutta sitten taas mietin, että löytyisikö joku vieläkin kivempi jostain. Joten tulin siihen tulokseen, että menen huomenna käymään Helsingissä katsastamassa muitakin mekkoja ennen töitä. Töihin menen vasta klo 1400, joten aikaa on just sopivasti kun menee heti aamulla.

Tosin mulla olisi Biologian 2.kurssin uusintakoe huomenna klo 0830 alkaen, mutta en ole kerennyt lukemaan yhtää ja ääh se kurssi on jotenkin mulle niin vaikea ja päätin suosiolla käydä kurssin kokonaan uudestaan.

Tämä Gina Tricotin mekko olisi tosi ihana, mutta olen sen perässä soittanut jo Lahden ja Itäkeskuksen Ginoihin ja kummassakaan ei ole sitä. Harmittää kyllä, meinaa toi olisi voinut olla just se ihana. Täytyy toivoa, että ytimen GT:istä toi löytyisi tai joku muu ihana :)
Jos mitään ei löydy, tyydyn tähän H&m Divided Exclusiven mekkoon.
Muuta mulla ei olekaan. Ajastan huomiseksi toisen osan kysymyksistä. Olen yhdeksään saakka töissä, joten en välttämättä huomenna jaksa postailla mitään ihmeellistä. Tulen vaan infoamaan mihin mekkoon päädyin!

Ja muistakaa onnitella mua huomenna (4.6.)!
Mikaela goes super sweet 19!

5 kommenttia:

 1. Noita oli vähän aikaa sitte (viime pe kai) Forumin Ginassa siinä alemmassa kerroksessa kassojen lähellä siinä nurkkauksessa. :D Ja näin noita pari myös Citycenterissä :>

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää! :D

  VastaaPoista
 3. onnittelut. ja toisaalta tuo ruusu mekko on suloinen, mutta varmasti löytyy joku joka säväytää enemmän. hyvää syntymäpäivää, sateista sellaista.

  VastaaPoista
 4. Onneks olkooon!
  - kirsiina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela