Wednesday

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Tää päivä on mennyt törkeän nopeesti. Aamulla lähdin Hyvinkäälle sinne ravitsemusterapeutille ja sieltä suoraan Riihimäelle käymään mummolassa ja sitten hengailin äitipuolen kanssa, koska isi oli töissä.

Ravitsemusterapeutti sai taas valittamisen aihetta mun proteiinien saannista ja tottahan se on, että niitä olisi pakko alkaa lisäämään. Turhaan mä muuten siellä salilla käyn :s

Kotiin tulin Riihimäeltä siinä vähän yli viisi ja huoneessa odotti uusin Trendi ja Demi! Cosmoa vielä odottelen.Puoli seitsemän aikaan lähdin velipuolen kanssa ajelemaan kohti Malmia käyttämään koiria eläinlääkärissä ja sen jälkeen kävin nopsasti Itäkeskuksessa ostamassa Gina Tricotin raitapaidan (12,90e). Mä oon niin monta kertaa sovittanut tätä, mutta aina jättänytkin kauppaan ja katunut sitä. Mutta nyt oli niin kiire, etten ehtinyt edes miettiä ja tämä pääsi uuteen kotiin!
Ja pakko vielä ihkuttaa näitä H&m:än sandaaleja!

Moni pyysi mun eilen lainaamasta leffasta arvostelua, ja nyt sitä tulee!Ite tykkäsin leffasta TOSI paljon! Kertaakaan ei mulle tullut sellasta oloa, että vilkuilisi kelloa tai tekisi mieli tehdä jotain muuta samalla. Juuri täydellinen leffa, kun haluaa nollata ja viihdyttää itseään.


En pahemmin tykkää näyttelijöinä Katesta ja Annasta, mutta tällä kertaa toimi! Jotenkin roolit oli juuri sopivat heille :)

SUOSITTELEN leffaa nautittavaksi yksin tai hyvän tyttökaverin kanssa!

Nyt alan meikkailemaan ja vaihtamaan vaatteita. Suuntaan viettämään pikkulauantaita ulos!

9 kommenttia:

 1. et tosissas lue demiä :DDDD

  VastaaPoista
 2. anonyymi: porukat maksaa ni mitä sitä lopettamaan!! :D

  VastaaPoista
 3. Hei, täällä yks melkein 21-v joka tilaa Demiä :-D hahahahah, lopetan tosin heti kun vaan voi mutta sai tosi halvalla niin tilasin, lol

  ps. Oon Mikaela ikuisesti katkera noista kengistä!!!! Täydelliset!

  VastaaPoista
 4. käytsä useinkin täällä hyvinkäällä? :o mietin vain, etteihän sitä ikinä tiedä jos sattuisit vaikkapa kävelemään vastaan jossain keskustassa esim. :D

  VastaaPoista
 5. tosi kiva tuo raitapaita, hyvä että ostit! :) oon tässä lukenu sun vanhempia postauksia viime kesältä sekä syksyltä ja pakko sanoa että oot kehittyny kirjoittajana ja sun elämäskin näyttää sujuvan paremmin :)

  VastaaPoista
 6. ..nii mäki kelasin et eiks se tosiaa oo vähän nuoremmille tarkotettu toi demi = D mitä järkee sitä on tilata vaan kun ei itse tarvitse maksaa. kun ain välil oot puhunu tal. tilanteesta yms.

  VastaaPoista
 7. anonyymi: muhahah :)

  jenni: en mä kamalan usein. Ravitsemushirviöllä ja sit broidii moikkailemassa :)

  tid: voi kiitos :)

  anonyymi: no nyt tilanne on ihan hyvä. ja paljastus!!!!!! Musta siin on jtn ihan hyviä juttuja ja vaatteita!

  VastaaPoista
 8. hei anonyymit, demi on suunnattu 13-19 -vuotiaille.

  VastaaPoista
 9. Täytyypäs jossain vaiheessa itsekin vuokrata toi elokuva! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela