My shoes

perjantai 22. toukokuuta 2009

Multa on kauan pyydetty esittelyä mun kengistä ja nyt vihdoin sain sen aikaiseksi! En viittinyt nyt kaivaa mitään talvikenkiä kaappien pohjilta, joten ne ja rikkinäiset kangaskengät puuttuu.

Kenkiä säilytän joku aikaa sitten Ikeasta ostetussa hyllykössä.
Esittelen kaikki kengät ylhäätä alas, vasemmalta oikealle!

Korolliset:
O.I.S., H&m, 2nd hand
Barrats, 2nd hand, H&m
Sandaalit:
Espanja (en muista tarkemmin), Lindex, H&m
H&m ja H&m
Peep toet:
H&m ja H&m
Clark's ja mummon vanhat
Ballerinoja:
Piano ja espanja
mummon vanhat ja Blanco
Kaikki kolme Primarkista
Kangaskengät:
Vans, Urban outfitters, Converse(+risat ja likaiset H&m valkoiset kangaskengät)
Muut:
Reebok ja Spirit Store
Löytykö mieluisia kenkiä?

Nämä kengät vein nyt kirpparille:
Kävin tänään siivoamassa meidän kirppispöydän ja samalla löysin
1eurolla H&m hupparin
ja Manowarin bändipaidan (never heard!) 2eurolla.
Toi bändipaita oli pakko ostaa tämän takia:
En itse välttämättä pitkiin farkkuihin yhdistä, mutta korkeavyötäröisten farkkushortsien kanssa tulee näyttämään kivalta!

Kivaa viikonloppua kaikille! :)


ps. muistakaa kysyä!

14 kommenttia:

  1. mulla on tommonen hylly, mut me maalattiin se valkosella =) kivoja kenkiä omistat

    VastaaPoista
  2. Ihania kenkiä! Voisin ostaa nuo kaikki!!!! Sulla on aivan ihana blogi ja käyn tsekkaamas tän joka ikinen päivä! ihania ja aurinkoisia päiviä sulle! <3
    Nelli

    VastaaPoista
  3. Ostit jonkun aikaa sitten hennesin postimyynnistä vaaleanpunaisen pitkähihaisen pienellä rintataskulla ... tietoa mahtaako kysesistä paitaa saada Jumbon myymälästä?

    VastaaPoista
  4. kannattaa käydä tsekkaa toi bändi ennenku alat pitää tota päällä, sen takia että toi musa on ihan kauheeta, ja myös siksi että musta ainakin on erittäin tyhmää yleensäkkään käyttää sellaisen bändin paitaa jota ei kuuntele tai ei ole ikinä edes kuullut.. :) mutta kiva blogi ja kivoja kenkiä!

    VastaaPoista
  5. ihana toi bändipaita ! haluisin itelleni erilaisii bändipaitoi koska ne on nii siistei :Ddd

    VastaaPoista
  6. Manowarin bändipaita sun päälläs :DD Ei luoja mikä näky. Suosittelen ensin edes ottamaan vähän tietoa bändistä, ennen kuin ostaa niitten paidan.

    VastaaPoista
  7. eikäää oon metsästäny just ton väristä hupparia! meinasin käydä tänää kirppiksellä mut en sitte jaksanu......................

    VastaaPoista
  8. manowar on semmonen sankarihevibändi joka on muuten tulossa provinssiin tänä vuonna :D

    VastaaPoista
  9. Itsellänikin kieltämättä pisti silmään tuo, että ostat jonkun bändin paidan josta et ole kuullutkaan vaan siksi, että se on muodikasta(?!?), mieti jos joku OIKEASTI Manowarin fani olisi etsinyt tuollaista paitaa ja sinä veit sen. Mitäpä jos joku aloittaa keskustelun kanssasi kyseisestä bändistä? Sitäkin nimittäin tapahtuu aikapaljon kun paitaa pitää päällä. Kehtaatko myöntää ettet tiedä bändistä mitään?

    Minusta bändipaitojen tarkoitus on edustaa kantajaansa, ihan niinkuin kaikkien muidenkin sanomaa kantavien paitojen. Etkai käyttäisi "vihaan koiria!"-paitaakaan kun kerran näytät niistä pitävän.

    VastaaPoista
  10. ''ja Manowarin bändipaidan (never heard!) 2eurolla''

    come on, typerää käyttää never heard-bändipaitaa vaan kun se sattuu olemaan muodissa.

    VastaaPoista
  11. Ihanan värinen toi kirppikseltä ostamasi hubbis :)

    VastaaPoista
  12. siis never heard Manowarista?! Mä oon luullu et nuo bändit kuuluu jo ihan yleissivistykseen, tai sit mä vaan oon ite joku muinaisjäänne :)

    VastaaPoista
  13. Eiköhän se saa ihan mitä tahansa bändipaitaa käyttää ihan milloin vain :D

    VastaaPoista
  14. Joo, kyllä tämä bändipaita niskaan because it is so fuckin hot-villitys menee multa totaalisesti ohi. En ole Manowar-fani (hyvästä syystä, kaikella kunnioituksella ;D), mutta Led Zeppelin on maistunut läpi nuoruuden ja siksi pisti jo vihaksi tuo kollaasiasusikin - ei muuten, mutta ilman tarkoitusta bändipaidan pitäminen päällä on jotenkin äärimmäisen typerää.

    Se on periaatteessa verrattavissa joihinkin poliittisiin paitoihin - koska bändipaidoissa on se sanoma. Kyllä mä nyt ainakin kelaan, että jos joku tulee Suomen Kommunistisen Puolueen paita päällä mua vastaan, että se diggaa niiden ajatusmaailmaa. Sama bändipaidoissa.

    Ja sit on tietty se, että jos päälle vetäsee jonkun Manowar-paidan, joku fani tulee KUITENKIN juttelemaan. Mä olen bändipaitaihminen ja aina joku tulee heittämään settiä. Saattaisi olla hiukkasen noloa sanoa että "joo, emmä tätä bändii tiedä mut näin jossai muotiblogis sellasen kivan kollaasin ja kelasin et mäki haluun jonkun katu-uskottavan bändipaidan et voisin sit pukeutuu niinku samaan tyyliin". Kyl Manowar-fanit tykkää, onnea matkaan! \,,/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela