Jamming

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Ääh, viimeinen lomapäivä! Minkä takia aina vapaan pitää mennä niin nopeasti? Mulla on ollut ihan kesälomafiilis jotenki :D On ollut niin lämmin ja melkein koko ajan menossa. Mut joo, eiköhän huomenna se todellisuus iske päälle, kun loppurutistus koulussa alkaa.

Eilen heräilin suht aikaseen, hengailin, kävin salilla ja sen jälkeen Kimi tuli meille pariksi tunniksi. Juteltiin ja käytiin nopsaa kaupassa. Oli ihan outoa lähteä ulos shortseissa, topissa ja ballerinoissa! Mutta en valita, päin vastoin.

Joskus seittemän jälkeen lähdin ulos, oltiin vaan ulkona ja vähän ennen 2100 alkoi kamala tuskailu siitä, missä on kisastudio. Lopulta keksittiin kuunnella mun auton radiosta matsia! Joten kisastudio oli ulkona :D

Lopulta alkoi tulla vähän kylmä ja lähdettiin pienellä porukalla käymään meillä grillaamassa ja juuri sopivasti näkemään matsin loppuratkaisu. Oikeesti, miten me hävittii valko-venäjälle!

Meillä oli aika tunnelmallista. Pihavaloja ei ole vielä laitettu, joten grillattiin kynttilöiden ja uima-altaan valojen loisteessa! Ja koneelta kuunneltiin musiikkia. How romantic is that? :D

Heh, tässä todistus etten ole kovin hyvä kokkaamaan. En osannut käyttää meiän grilliä ja Samuli toimi Mariannen kanssa makkaravahtina :D Mä hoidin poseeraamisen.
Kimi yhtyi muhun.


Hermanni tuli parin muun kanssa myöhemmin ja halus vielä makkaraa. Ja tässä lopputulos!
Ja Samulin otti vähä lepii.
Kalle tuli noutamaan Hermannia yksiin bileisiin, mutta herkulla oli grillaus kesken ja ne piti vikat jammailut grillaamisen ohessa!

Meinattiin itekki lähteä vielä käymään niissä bileissä, mutta saatiinkin puhelu, että ne onkin ihan kuivat ja porukka yritti saada sieltä kyytiä pois. Päädyttiin sitten vaan ajelemaan hetkeksi :)

Oli ihan kiva ilta, vaikka suunnitemat välillä vähän kaatukin! Kiitos siitä :)

Tänään oon jo ehtinyt pestä yhden koiran ja kohta olisi suunnitelmissa mennä tekemään Englannin tiivistelmää terassille. Illemmalla sitten treenit.

10 kommenttia:

 1. söpöjä noi pojjjaat tuossa vikassa kuvassa :) Ja sä taas niin kauniina!

  VastaaPoista
 2. miten noi kaks onnistuukin olemaan aina noin kauniita :-----D

  VastaaPoista
 3. ahaha ihania noi jätkien tanssikuvat :D

  VastaaPoista
 4. Oikeesti,sun ei kannata yhtään valittaa sun huonosta elämästä (olen saanut sellaisen käsityksen) Kun sulla on paljon kavereita sun muuta :) Itteä pelottaa hirveesti mennä uuteen oppilaitokseen kun ei oo ketään kaveria joka tulee mukaan. KUOLEN! :D Ihan oikeesti oon iha paniikissa.

  VastaaPoista
 5. Jep, yhdyn edelliseen anonyymiin. Ihanan olosia kavereita sulla ja näytti olevan oikein mukavaakin! Turha sinun on valitella, omistat ihania ystäviä, oot nätti, asut ihanassa talossa välittävän perheen keskellä ja kaikki on hyvin. Mikä voi enää olla huonosti? Oon huomannut muutenkin selvää parannusta sen suhteen, ettei niitä elämän surkuttelu postauksia tule enää niin useasti ja hyvä niin. Lukijana näitä iloisia kuulumisia on aina sata kertaa mukavampaa lukea, kuin niitä "hyi oon ruma ja ahistaa liikaa" postauksia. Ja itsesi kannalta varsinkin on tosi hienoa jos sulla alkaa mennä paremmin! Blogissa on tapahtunut huimaa parannusta tämän myötä ja toivon, että myös sun asenteessas elämää kohtaan :)

  Hyvät keväät!

  VastaaPoista
 6. jätkillä on liikkeet hallussa! :-D

  VastaaPoista
 7. Haha, vähän hyviä noi jammailukuvat! :D

  VastaaPoista
 8. Jep, yhdyn edelliseen anonyymiin. Ihanan olosia kavereita sulla ja näytti olevan oikein mukavaakin! Turha sinun on valitella, omistat ihania ystäviä, oot nätti, asut ihanassa talossa välittävän perheen keskellä ja kaikki on hyvin. Mikä voi enää olla huonosti? Oon huomannut muutenkin selvää parannusta sen suhteen, ettei niitä elämän surkuttelu postauksia tule enää niin useasti ja hyvä niin. Lukijana näitä iloisia kuulumisia on aina sata kertaa mukavampaa lukea, kuin niitä "hyi oon ruma ja ahistaa liikaa" postauksia. Ja itsesi kannalta varsinkin on tosi hienoa jos sulla alkaa mennä paremmin! Blogissa on tapahtunut huimaa parannusta tämän myötä ja toivon, että myös sun asenteessas elämää kohtaan <---

  Luulenppa että asia ei oo nuin helppoa miltä se sivustta näytää;D
  mut tossi ihannia kuvia sulla on tosi kauniit hiukset

  ;D

  VastaaPoista
 9. anonyymi: no kiitos :)

  anonyymi: hha!

  kinja: :D

  anonyymi: on siellä varmasti muitakin uusia. hyvin se menee! <3

  emilia: oon mä nyt ehkä vähän paremmassa kunnossa :) Tosin tietty ahdistaakin tms mutta ei niin paljon kun ennen.

  anonyymi: kiitti!

  tid: on !

  poff: hehe :)

  anonyymi: niinhän se menee. aina on huonojakin päiviä. ja kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela