freaky friday

perjantai 15. toukokuuta 2009

Voin kertoa, että mun vitutus päivät jatkuu edelleen. Menee vaan hermot ihmisiin ja kaikki menee päin peppua. Ja kiitos ihanat kaikki tietävät anonyymitkin!

Pitkästä aikaa saatte sentään asukuvan. Tällä mentiin tänään.

Bikbokin valkoinen lörttöpaita, Lindexin kaksi samanlaista niittivyötä ja pitsileggarit ja 2nd hand-takki.


Kävin tänään tekemässä perus pikku ostoksia.

Paikallinen Euromarket lopettaa, ja siellä on melkein kaikki jutut -30%. Lakka, muotovaahto, Glissin kosteuttava suihke ja pinnit maksoi yhteensä 10,95e!
Seppälästä kävin taas metsästämässä rintaliivejä tuloksetta. Sen sijaan haalin mukaan söpöjä alusvaatteita, kaikki 5kpl yhteensä ~13e

Illalla suuntaan ehkä jonnekin kavereiden kanssa. Kattoo nyt mitä tekosyitä ne taas keksii feidaakseen mut :D

15 kommenttia:

 1. ''Illalla suuntaan ehkä jonnekin kavereiden kanssa. Kattoo nyt mitä tekosyitä ne taas keksii feidaakseen mut :D''

  Ei vois enempää olla mun suusta toi lause :-D Viimesen viikon aikana mun ainoat jäljellä olevat neljä kaveria (tai niin mä luulin tähän asti) on kusettanu mulle päivä toisensa jälkeen kaikkee paskaa :< Huohh...

  VastaaPoista
 2. kaikkitietävä on muuten yhteen ;-)
  t: kaikkitietävä anonyymi

  VastaaPoista
 3. Oot joku kaunein. <3 ja upeat noi pitsileggarit !

  VastaaPoista
 4. joo ihan perseestä ku kaverit feidaaa seki on perseestä ku huomaa et jos ite ei soita niille nii sitte ei tuu lähettyy minnekkään = ne ei ikinä soita sulle. vitun hyvii kavereita.. sä oisit varmaan kiva kaveri =)

  t. surullinen

  VastaaPoista
 5. anonyymi: joo mulla vähän sama. Onneksi tänään (ihme ja kyllä) illalla sain liittyä seuraan.

  anonyymi: !!!!!!!

  adelina: :) kiitti

  surullinen: voin olla sun kaveri! <3 feidataan sit yhessä kaikki ;D

  noora: kiitti :)

  VastaaPoista
 6. no feidasko ne sut?: (

  VastaaPoista
 7. onks se euromarket siin aika lähel skanssii tai sielpäi? :)

  VastaaPoista
 8. Mitäs kavereita ne muka on? :( Mä tahtoisin sut mun kaveriks :)

  VastaaPoista
 9. jee hieno elämä sulla

  VastaaPoista
 10. Löysin sun blogin vasta about pari viikkoa sitten. Jotenki eksyin sun galleriakuviin, olit kai käyny kattoo mun kuvii tai jotain, äh ihan sama. Mutta kuitenkin sitten eksyin sun blogiisi ja oon nyt niin rakastunut tähän. Sä olet aivan ihana ja jotenkin ymmärrän sua. Mä olen aina ollut alipainoinen, hurjan laiha ja terkkarin painotarkkailussakin olin joskus. Kaikki aina sanoivat, että liho liho liho ja nyt mä oon lihonu kevään aikana varmaan 4kg ja mua oksettaa.
  En vaan mitenkään pysty lopettaa herkkujen syömistä esim homejuustot, varsinki sellasrt, joista 42% on rasvaa. Eikö ookki ällöttävää?

  Mä en vaan pysty, harrastan kyllä urheilua, ja vielä kun ton mässäilyn saisin lopetettua voisin ola taas yhtä laiha ja ihana kun talvella olin.

  Sitä vain sulle, että oot ihana jo nyt eikä sun tartte laihduttaa tosta enää hulluna, vaikka kyllä mä tajuan sua. Eikä sun tarttis meikata noin paljon, oot kaunis ilmankin tollasta pakkelikerrosta!

  Että kiitos sulle, blogisi on yksi lemppareistani<3

  VastaaPoista
 11. Juu, minäki usein ihmettelen miksi nuoret kauniit tytöt paklaa naamansa piiloon. Ehkäpä kai just siks... olet miustakin kaunis ja eksoottisen näköinen, onko sinulla ulkolaista verta suvussa? t.lh

  VastaaPoista
 12. Ei tuollaiset oo mitään oikeita kavereita. :( Ei kaverit tee noin! Oliskohan ne sulle vaikka pikkaisen kateellisia tms?? Ja muutenkin tuo kuulostaa vähän yläastetouhulta koko homma..Mun yläastekaverit teki nimittäin just tuolleen mulle silloin yläasteella. Onko sulla oikeesti hyvä olla niitten kanssa? Ihan ärsyttää sun puolesta.

  VastaaPoista
 13. Mihin oot kadonnut?=(( Haluaisitko kertoa galleria nickisi?=)
  Olet tooooosi kaunis! Omistat smanlaiset kaverit ku mä omistin. En jaksanut enää joten pistin välit poikki. Elämä on ollut helpompaa vaikkakin hieman yksinäistä:/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela