Vid min sida, går mitt livs kärlek ton i ton. Vid din sida, går en tredje tyst person.

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Mä oon alkanu stressaa jotenkin ihan kamalasti siitä, etten jotenkin pysty vastaamaan teiän kommentteihin niin kuin pitäisi, tai siis niihin kommentteihin missä mua kehutaan kauniiksi tai, että joku haluisi olla saman näköinen kun mä. Tuntuu pahalta, koska en ite tunne olevani kaunis tai nätti. Haluisin muuttaa NIIN paljon mun omasta ulkonäöstä ja tuntuu oudolta, että joku pitää mua kauniina tai haluaisi näyttää multa.

Tiiän, että tää on ihan tyhmä avautumisen aihe, mutta emt. Halusin vaan sanoa. Ja en nyt todellakaan oo tällä kerjäämässä niitä ihkutuskommentteja mun ulkonäöstä tms. Tää on mun päässä, enkä vaan koe itteäni yhtään viehättäväksi tai edes siedettäväksi. Paitsi ehkä ihan pienen hetken kerran viikossa.

Joo-o, oon ihan kuume- ja nuhaystäkurkkukipuhouruissa ja oon taas so emotional näin iltaisin väsyneenä. Sori.

En siis oo ollut koulussa tänään ja kipeänä oon ollut sunnuntai aamusta saakka, joten mun naamaa ei täällä ole näkynyt ja siksi vähän tylsiä postauksia. Ärsyttää itseänikin :D

Löysin taas pari uutta ihanaa yksilöä Gina Tricotin sivuolta, jotka käyn bongaamassa itselleni (jos on mun päällä yhtä kivan näköisiä kuin kuvissa) tässä joku päivä.
Tulee niin kauhee kesäfiilis aina kun katselee nettivaatekauppojen sivuja! Kaikki pursuaa ihania kesävaatteita ja kukkakuosia, mutta ulkona ei ihan vielä ole tarpeeksi lämmin ilma. Nooh, toivottavasti kohta on :)

5 kommenttia:

 1. Musta nää sun kirjotukset on aivan ihania! Oot antanu mulle inspiraatiota omaanki pukeutumiseen! oot ihana ihminen, muista se!
  Muuten vastaakko sähköposteihis vai vain tänne kommentteihin?
  Nellu

  VastaaPoista
 2. nellu: no kiitos! :)

  kyllä mä vastaan kaikkiin sähköposteihinkin, kuhan muistan käydä katsomassa ne :)

  VastaaPoista
 3. parane pian! eikä sulla kannata tommosesta asiasta stressata, sun pitää hyväksyä tosiasiat :-D

  VastaaPoista
 4. Kuinka paljon oot nyt laihtunut? :)

  VastaaPoista
 5. Oikeesti to sun maku oon niin samallainen ku mulla ! ==)) täydellinen maku !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela