Tyttö anna sen tissin näkyä

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Mä en oikeesti tiiä pitäiskö mun itkeä vai nauraa! Huhu. Tänään koulussa kävin hakemassa mun englannin kokeen, jonka maikkana oli meiän ryhmänohjaaja. Sain sen kokeen ja hän oli sitten, että mun pukeutuminen on herättänyt paheksuntaa opettajien keskuudessa ja että pukeudun liian paljastavasti ja "diskovaatteisiin". Sitten se oli vielä, että ehkä mun pukeutuminen on kanssa syy siihen, ettei mulla ole kavereita, koska mekkojen helmat on niin lyhyit ja että mun kannattais pukeutua asiallisemmin ja katsoa sitten, muuttuuko tilanne. ANTEEEKS?

Voin kertoa, että aika sanattomaksi veti. Mulla ei tietääkseni mitenkään tissit pöydällä tai maha paljaana ole koulussa ja tunikoiden/hameiden kanssa AINA käyttänyt paksuja sukkiksia tai leggingsejä. Kysymys kuuluu, missä se paljastavuus on? Joo-o, tekis huomenna mennä niin Ho-kuteissa kouluun ja kysyä sitten uudestaan, oliko mun pukeutuminen asiatonta. Tai ehkä mun pitäis alkaa sellasee rumaa ja tylsään farkut+huppari-pukeutumiseen. Menis 50km täältä minne tahansa, niin en paljon poikkeaisi muista tytöistä. Idiootit.

Ja näinkin paljastavasti pukeuduin tänään kouluun. Paita Lindex, kaulakoru ja hame H&m


Tänään mulla oli Hyvinkäällä ravitsemusteraputti ja sen jälkeen kävin nopsasti Lindexissä ja citymarketissa.

Lindexistä tarttui mukaan vaaleanpunainen paita alennuksesta (saman mallinen kun tänään päällä ollut) ~6,95e ja ihana kukallinen hame alennuksesta, jossa on vetskari vähän rikki 14,95e (ovh olisi ollut 24,95e).
Malavan ihanan värinen kynsilakka 3,25e, sävy 52 Touloise

Eilen innostuin eilen leikkimään niiteillä.

Piecesin liian ison niittivyön niitit sai uudet kodit kirppisclutchiin

Ja kirppis DIY farkkushortseihin

Noissa on muuten ihana nappi!
Ainiin, eilen tuli myös yksi H&m paketti, jossa oli ihan basic juttuja. Esittelen ne tänään myöhemmin tai huomenna.

40 kommenttia:

 1. No en kyllä tosiaan tajua mitä paljastavaa ihmiset sun pukeutumisessa näkisi? Ihan naurettavaa :D ! Siis sähän pukeudut ihan normaalisti, ja vielä panostat siihen pukeutumiseen enemmän kuin muut etkä käytä tylsää hupparifarkku- yhdistelmää päivästä toiseen, niinkuin sanoit (:

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä? :( Ihan hirveitä opettajia. Munkin perusasu on leggarit ja sitten joku tunikamekkosysteemi tai paita ja hame, enkä kyllä pukeudu mielestäni mitenkään halvan näköisesti - eikä ole kukaan ikinä huomauttanutkaan.

  "Diskovaatteet" :DD Voi elämä! Olisin varmasti mennyt ihan lukkoon, jos mun ryhmänohjaaja olisi tollaista heittänyt mulle. Eiköhän se ole jokaisen oma asia miten pukeutuu ja sä et kyllä mun mielestä pukeudu mitenkään liian paljastavasti. Jos pukeudut, niin sitten aika moni tän ikäinen tyttö pukeutuu kouluun diskovaatteissa! :Dd

  Sulla on ihana blogi, mutta vasta nyt vaivauduin kommentoimaan. Älä välitä niistä opettajista<3

  Nimin. toinen "itsensäpaljastelija bilehile" :D

  VastaaPoista
 3. Voi hyvä ihme?! Mitä paljastavaa tuossa sinun pukeutumisessa nyt oikeen on?
  Taitaa olla opettajat joltain kivikaudelta..

  Parempi kun pukeudut niin kuin haluat, et anna kenenkään opettajan katsoa kieroon. Ja varmasti löytyy teidänkin koulusta sellaisia, joilla ei ole tietoa miten pukeutua muodikkaasti ja heruttelevat vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista
 4. joo, mullekin on valitettu mun pukeutumisesta, ja että se olisi myös syy siihen, miksi mulla ei olisi niin paljon tyttöpuolisi kavereita, kuin muilla. omasta mielestäni tämä on ihan naurettavaa, muutenkin meidän koulussa kaikki joilla on jo valmiiksi "kaikki avut kropassaan päästä poikien suosioon" ja panostavat enemmän pukeutumiseensa, heitä katsotaan oudoksuen ja siihen tyyliin, että voisimme sopeutua massaan. Mutta kuka haluaisi näyttää samalta kuin kaikki muut? voin sanoa, ettei se ole ainakaan mun juttuni. Joten kannattaa ehkä antaa noiden juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä blogisi perusteella voin sanoa, ettei noihin moitteisiin pitäisi olla mitään aihetta. Tulipa pitkä vuodatus, anteeksi :)

  VastaaPoista
 5. iha normaalistiha sä pukeudut jos nyt sitä lauantaista leggingsit ja paita asuu ei lasketa (ja sillonkaan et ollu koulussa)? :D huhhuh aika törkeetä opettajalt sanoo noi.. :/

  VastaaPoista
 6. todennäköisesti opettajat on vetänyt hernenn nenään esim sun reikäleggareista. Aikuiset ei näe eroa sukkisten ja leggareiden välillä :/

  VastaaPoista
 7. anteeksi vain, mutta oletko ikinä miettinyt, että monet koululaisesi lukevat myös blogiasi ja avautumisesi muiden koululaistesi tylsästä pukeutumisesta vahvistaa sitä, miksi sinulta ei niitä tyttökavereita koulusta löydy. (aliarvioit heidät pahasti) Oletko myös miettinyt että kaikilla ei ole varaa ostaa joka viikko uusia vaatteita :) ja ps. niistä "paksuista" sukkiksista ja legginseistä taitaa näkyy läpi, ne on okei PITKIEN paitojen kaa mut ei normi toppiyhdistelmien niiku sulla. kyse on sentään koulupukeutumisesta, jossa voi olla iha rennot kuteet, eri asia on jos menee esim. baariin.

  VastaaPoista
 8. Mitä hittoa? törkeetä tollanen, sullahan on oikeus kulkea vaikka alasti jos haluat !

  NEA

  VastaaPoista
 9. muuten mä en nää sun pukeutumisessa mitään paljastelevaa, paitsi pari postausta sitte toi sininen teeppari ja viiltoleggarit pisti vähän silmään, ku sul ei ollu mitään tos pepun pääl.. ;d
  tai et siis ihailen kyl sun pukeutumista ja näin mut ilman housuja en olis ehkä lähteny vetelee pitkin kauppoja :)
  tai no ilman ja ilman mut leggarit on mun silmis kyl vaan leggarit eikä housut :D ainaki trikoiset leggarit.
  mutjoo, mun mielest törkeet tulla tollast sanoo! :O mistä vitusta niit kavereit tulee enemmän jos hameen helma laskee ?

  VastaaPoista
 10. mitä ihmettä ? ! tosi paljastavaa joo... :DDD mut hei tosi kiva toi sun asu ja tykkää noista niiteistä farkuissa :))

  VastaaPoista
 11. Musta tuntuu, että tässä on kysymys siitä, että ku oot kuitenkin muodokas tyttö. Lyhyt hame tai avonainen paita (kuten mikä sulla oli tänään päällä) näyttää erilaiselta poikamaisella vartalolla, eikä ollenkaan seksikkäältä. Eli samat vaatteet sun päällä näyttää erilaiselta kuin jollain 150cm lautavartalolla.

  Ja vielä kun näköjään laittaudut aika paljon kouluun (meikki ja hiukset) niin kokonaisuus saattaa ehkä opettajien mukaan olla liian seksikäs kouluun.

  Jokainen saa pukeutua kuten haluaa ja niin kauan kun ei paljastele mauttomasti, niin saa itse päättää pukeutumisestaan. Kannattaa toki miettiä näitä juttuja mitkä vaatteet sopii just sun vartalolle arkipukeutumisessa.

  Pää pystyyn!

  VastaaPoista
 12. Siis ei oo totta oikeesti! voi luoja.. mikä ihmisiä vaivaa? Koska sunhan pukeutuminen ei mene mitenkään liian "yli" tjn! not. huhhuh kyllä pisti sanattomaks varmasti. Ja mut tää pisti jopa heittämään kommenttia mitä yleensä en tee :D ei voi muuta sanoa kuin huoh.

  VastaaPoista
 13. Nyt tuli kyllä naurettua ihan ääneen tuolle ryhmänohjaajan kommentille. :D Älä tyttö välitä tuommoisista. Sen sijaan meidän koulussa opettajat saisivatkin jo puuttua eräiden ihmisten pukeutumiseen, jotkut kun ei esim. näytä tajuavan että minimitta ja ihonväriset sukkahousut ei ole portaita täynnä olevassa koulussa mikään paras vaihtoehto. ;)

  Ja Mavalan Toulouse on mun lempparikynsilakka, nytkin kynsissä!

  VastaaPoista
 14. No voi luoja :DD Asuks sä jossain ns. Pikkukaupungis tai jotain koska se selittäis et harvemmin siel ymmärretään muodin pääl et ei kannata vetää hernet nenään. Ei ne voi päättää mitä sä puet päälles. !:D Tai no ehkä ne on kateellisii sun vaatteilles ;)

  VastaaPoista
 15. hahhah :'DD no et todellakaa pukeudut tyylillä: Hei, tissit pöydällä täällä näin! joo mut ehkä pikkase heruutat, mut muijat o sitä varten,

  VastaaPoista
 16. Voi juma tota sun ryhmänvalvojaas ku tollee sano!=D Taitaa olla varmaa viel omas nuoruudessaan mis kuljettiin joku jätesäkki pääl... Sul on kiva blogi ja oot tosi nätti!<3

  VastaaPoista
 17. Itseäni ihan itkettää lukee noita ''oon liian läski'' juttuja sinun gallerian päiväkirjasta.

  Jos sä et rakasta itsees tollasena kun nyt oot, niin et tuu rakastaan itsees myöskään laihana.

  Ja haluan kertoo sulle että sä olet todella kaunis tyttö ja toivon että opit vielä sen, että anorektisuus ei ole kaunista. Itselläni on ystävä, joka on meinannut kuolla anoreksiaan ja anoreksia näkyy vieläkin, vaikka hän sairasti sitä vuosia sitten.

  Nainen ei tule ikinä rakastamaan itsessää jokaista kropan osaa, mutta niiden kanssa on opittava elämään. Itsekin haluan laihtua, mutta kauniilla tavalla ja haluan kropan, josta näkee että sitä on treenattu, mutta se ei ole liian laiha.

  Jos sairastut anoreksiaan ja pääset siitä joskus yli, toivot ettei kukaan ikinä sairastuisi siihen ja toivot myös ettet itse olisi aikoinaan siihen sairastunut.

  Toivotan onnea laihduttamisessa, mutta toivon että laihdut terveellä ja kauniilla tavalla!

  Muista syödä joka päivä aamupala, lämminateria ja iltapa. Ja mielellään jotain hedelmiä aterioiden välillä ja liikkua hyvin! Niin laihdut parhaiten ja voit olla vielä ylpeä ja onnellinen kropastasi.

  Toivotan sinulle kuitenkin kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 18. mitä helvettiä. maikan kommentti kuulostaa ihan äärettömän asiattomalta, ja sikahyvä että osaat sentään nauraa sille ja tunnistat ettei sillä oo ihan kaikki kotona. ensinnäkään pukeutumisen ei pitäis kuulua maikoille ollenkaan paitsi jos on just tissit pöydällä tai perse vilkkuu koko ajan.
  toiseks opettajan ei kuuluis sanoa mitään tollasta sun kaverittomuuteen viittaavaa, ainakaan vihjata että se johtuu sun ulkonäöstä.
  alkaa ihan ahdistaa toi maikan kommentti, mitä sä sille sanoit takasin? ja voisitko vaikka mennä sanomaan sille suorat sanat jälkeenpäin? toi on kuitenkin paska tilanne jos ko. henkilö on sun ryhmänohjaaja ja enkun ope ja joudut näkemään sitä koko ajan.

  VastaaPoista
 19. Olit muodokas tai ei, musta jokaisella on oikeus pukeutua miten haluaa, enkä ainakaan ite koe sun pukeutumista liian paljastavaksi.
  Discovaatteet? Mitä ihmettä. Pitäisikö kouluun mennä vaan farkuissa ja hupparissa ja ilman meikkiä? Monet tekivät tuota minun koulussani ja sitten kommentoitiin suureen ääneen sitäkin, jos minulla oli talvella hame. Että apua. Koko talvi kuuluu ilmeisesti tepastella housuissa. Ei kiitos.

  Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 20. Ps. Ihanat nuo Lindexin ostokset, erityisesti tuo hame!

  VastaaPoista
 21. Itse olen sua 10 vuotta vanhempi, ja opettaja. Ymmärrän täysin opettajasi kommentin, hänen tarkoituksensa ei varmana ollut mitenkään dissata pukeutumistasi, vaan paremminkin suojella sinua. Minäkin pukeudun tunikoihin, leggareihin jne, eikä vaatetukseni varmasti eroa perusteinistä, joten mikään mummo ei täällä neuvoja oo antamassa. ;) Lyhyet hameet, avarat kaula-aukot ja vahva meikki on kautta aikain liitetty "halvempiin" naisiin, vaikka varsinaista paljasta pintaa ei näkyisikään. Pukeutumisen perusteella ihmiset tuppaavat tekemään ovat johtopäätöksensä, ja vaikka kuinka eläisi siveellistä ja kunnollista elämää, juuri noiden edellä mainitsemieni seikkojen perusteella perusteella ihminen voidaan leimata hutsuksi. Veikkaankin, että opettajasi vilpittömästi tahtoi vain sinun parastasi; hän ei tahdo ihmisten tekevän vääriä johtopäätöksiä tyylisi perusteella, tai näkevän sinua jonain seksiobkektina (kaikkihan tietää, ettei kiimaiset teinipojat muuta ajattelekaan ;)) Mielestäni kroppasi on kauniin naisellinen, ja ansaitseekin tulla nähdyksi, mutta ehkä kouluun voisi kuitenkin valita vähän hillitymmän tyylin, ettei poikaparkojen päät mene ihan pyörälle. ;)

  VastaaPoista
 22. Mikäs luostarikoulu se oikein on, mun mielestä sulla on just normaali tyylikäs pukeutumistyyli, ei mikn heru :o :D
  Täälläpäin ei ole sentäs vaatteista tullu valituksia opettajien osalta, mutta liian härskeistä peleistä kylläkin (meidän tooosi konservatiivinen reksi ei tykänny eräästä huumorimielisestä pelistä.)Jatka samaan malliin typsy! :D

  VastaaPoista
 23. Noihin edellisiin lisäten vielä, opettajien pitäis ottaa huomioon että sä oot sentään 18 vuotias.
  Huhhuh on kyl kummalista touhua, meillä ylä-asteella on vielä järkyttävämpää, kuten:
  Valkonen minihame joka on viel kääritty helmasta et ois viel lyhyempi, napapaita, josta näkyy lisäksi takaa sekä edestä rintsikat.
  Mutta jokainen tyylillää, eikä kenenkään pukeutuminen ole kenenkään muun kuin itsensä oma asia.

  VastaaPoista
 24. =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd mitä ihmettä! olin mäki tänää koulussa topissa ja legginseissä hupsista huomena tulee varmaa jotain sanomista liian lyhyestä helmasta =)))))))))))))

  mäntsälä <3

  VastaaPoista
 25. sun pukeutuminen ei todellakaan ole paljastavaa, vaan mun mielestä ihan normaalia/tyylikästä! sun maikalla ei oo mitään sanomista sun pukeutumiseen, varsinkin kun oot jo täysi-ikäinen!

  VastaaPoista
 26. En oo aiemmin kirjotellu sun blogiin (mutta aktiivinen kyylääjä oon ollu, tää on ihana! Hakkaa kaikki 'huippu-blogit' ja osaat kirjottaakkin hyvin, mikä jää puuttumaan monissa) Mutta nyt on pakko sanoa, että mitä ihmettä? Miten jollain opettajalla on varaa sanoa noin? Ymmärrän joo, että jos ollaan pikkupaikkakunnalla ja näin, mutta ihan totta, sulla ei oo ollu kertaakaan täällä ainakaan esillä paljastavia 'disko-vaatteita'. Luultavasti näillä hupparit- ja tiukat farkut -tytöillä on alla pikkutoppi ja huppari on söpösti auki. Ihanaa ja niin tyylikästä:-)Kaikkien kuuluu pukeutua just niinkun parhaaks näkee. Älä anna tommosen lannistaa! Näytä niille, että miten kuuluu pukeutua (: You go girl!

  VastaaPoista
 27. mäki uskon että se ope meinas sitä,että sulla kuitenkin muotoi ja sitten pidät tosi tiukkoja vaatteita,niin kyllähän siinä joka kurvi näkyy.

  musta olet tosi kaunis,mutta olet miljoona kertaa kauniimpi,kun sulla on päällä hieman löysempi paita,se on paljon seksikkäämpääkin,kuin semmonen "nuoleva look" ja tietenki löysempi hoikentaa.

  mutta älä pahota mieltäs sen open kans,se on sen mielipide ja sulla omas=)

  t:Anne

  VastaaPoista
 28. Mullekkin juuri tänään opettaja raivosi,että ei täällä koulussa tarvi "discovaatteissa" tarvi hyppiä ja keikistellä..Ei niiden tarvis toisten pukeutumiseen puuttua,hoitaisivat vaan sen opettamisen!:D

  VastaaPoista
 29. Oikeesti mitää :DDD Ethän sä pukeudu mitenkään paljastavasti? En tajuu mikä pointti nyt tossa heitossa oli, ihan ku se sitä paitsi vaikuttaisi siihen, ettei oo kavereita. Discovaatteet... OIKEESTI MITÄ VITTUA

  VastaaPoista
 30. no en yhtää ihmettele ku vetelet leggareilla ja jollain lyhyellä topilla mikä ei edes peitä hanuria, tulee aika kalsarit jalassa kouluun fiilis :--D

  VastaaPoista
 31. eiköhän "disko-vaate"-termi kerro jo millä vuosituhannella opettajasi elää:DDDDDDDDDDDDDDD

  vaikka onhan nuo sun legginsit aika tommoset "paljastavat" tai siis että reittä näkyy, niin on jo omituista että täysikäiselle aletaan valittaman. mitä hittoa oikeasti?
  oot hyvä kun osaat ottaa tolleen huumorilla, ite oisin tosi loukkaantunut.

  VastaaPoista
 32. nyt sain kyllä vuoden naurut :D diskovaatteet. on kyllä vuodet kiitäny sen sun opes ohi ja kovaa 8D

  ihana blogi ja oot niiiin nätti ja ihailen sitä kuinka positiivisena pysyt sunkin tilanteessas! keep going :)

  VastaaPoista
 33. Sun pukeutuminen on mun mielestä ihan samanlaista kuin monien muiden! Ehkä opettajat sitten kokee hameet tai lyhyet tunikat+leggarit sopimattomina kouluun, kun suurin osa kulkee farkuissa+hupparissa yms. Ehkä ne "reikäleggarit" on sellaset joita en itse kouluun laittaisi.
  Meidän koulussa eräs tyttö kulkee toisinaan kireissä nahkaminisortseissa+verkkosukkahousuissa, napapaidassa, hillittömissä koroissa ja napamittaisessa kireässä karvakaluksisessa farkkutakissa + kauheissa prostituoidun pakkeleissa, että ehkä siinä olisi enemminkin huomautettavaa. En kuitenkaan tiedä kenenkään hänelle siitä huomauttaneen vaikka kouluni en erittäin arvostettu, vanhoillinen huippulukio. Joten koen oudoksi, että sulle huomautetaan. ;O

  VastaaPoista
 34. Todella törkeetä sanoa, että pukeutumisellasi olisi vaikutusta kavereiden määrään!! Ihan kuin jollekin yksinäiselle erikoisesti pukeutuvalle rasvatukkanörtille sanottaisiin että sun kannattais ehkä meikata, laittaa hiuksias, muuttaa pukeutumistas "normaalimmaks" jne niin että saattaisit saada kavereita!
  Ehkä opettajat tulkitsee sen, että sulla on kuitenkin "rinnat aika hyvin esillä" tosin jo ihan niiden koonkin takia, mutta tuollaiset syväkaula-aukkoiset paidat ehkä korostavat sitä ja itsekään en kyllä kouluun mitään "tissipaitoja" laittaisi. Tosin eihän kukaan rintojensa koolle mitään voi :)

  VastaaPoista
 35. Yhdyn kyl muihin et aika naurattavaa väittää tollasta, ethä sä mitenkää paljastavasti pukeudu ainakaa kuvien perusteel :)

  Noista farkkushortseista tuli tosi kivat <:

  VastaaPoista
 36. siis voi jumalauta mua suututtaa sun puolesta toi opettaja juttu! Siis aika kannustavaa kertoa että joo ollaan vähän sun selän takana kauhisteltu sun törkeitä vaatteita ei jeesus. Joo unohda koko kommnetti! Ja just niinku sanoit ni esimerkiksi helsingissä kaikki pukeutuu samallalailla ku sinä. Tai siis saman tapaisesti. voe jesus, en voi oikeesti muuta sanoa :D

  VastaaPoista
 37. Todella asiattomia nuo opettajasi kommentit minunkin mielestäni. Eivät ne kommentit kerro mitään sinusta vaan noiden opettajien omasta ajatusmaailmasta! Opettajasi ovat itse niin pinnallisia ja suppeakatseisia, että ajattelevat, että ulkonäöllä olisi väliä kavereiden saamisessa. Hyvä, että et itse ota nokkiisi noista typeristä kommenteista vaan pystyt jopa nauramaan niille. Jokainen saa olla sitä mitä on muiden mielipiteistä huolimatta. Muista se! Olet upea tuollaisena:)

  VastaaPoista
 38. älä välitä tosta kommentista, sulla on mahtava blogi ja mielummin muodollinen kuin lauta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela